Ilem píše:Pokud jde o Hanku a Vlčici ... Nebyla to žádná lež, pouze laické podezření.
...
... tak ono snad není pravdou, že tu Hanka s Vlčicí lhaly ?? ...
... že Vlčice napsala, že jsem ji v SZ častoval "hrubými urážkami" + "sexuálními poznámkami" ?? ... (v množném čísle) ...... že Hanka o mě ve svém "STROOMU" veřejně napsala, že "stupňuju útok a posílám jí výsměšné SZ" (později pak napsala "že jsem začal já se
šílenými útoky") ... atd., atd. ... kdy na každou z nich toho dokazatelně samozřejmě existuje mnohem víc ...
... Ileme, to seš fakt takovej zabedněněj idiot, že nerozpoznáš, že pokud by tyto dvě <dámičky> po mé demisi nezačaly se svým lhaním (a SDK je v tom nepodporoval svými oceněními i svým hlaním), tak by potom žádná kauza nevznikla ??? ... ... ... do prdele, uvědom si už konečně, že kauza začala pouze tím jejich dodatečným lhaním, které však se mnou rozdanými bany přitom nemělo vůbec žádnou souvislost !!!!
(sorry, že tě přirovnávám k idiotovi, ale nic jiného mi nezbývá, neb se tak vážně chováš !!!)
Ilem píše:Uveď jeden konkrétní příklad vymyšleného faktu u Anriho odpůrců a uveď jeden konkrétní případ podleženého faktu Anriho. Ale podloženého skutečnými příspěvky,
... Ileme, chceš důkaz ?? ... tak tady ho máš (jeden z mnoha možných) ... jen doufám, že ti nebude moc vadit, že ono zmíněné lhaní Vlčice potvrdil i sám SDK (za což jsem mu tehdy jako jediný dal ocenění) ... prosím přečti si to celé a pozorně ... snad již pochopíš, co se událo ...... důležitou část jsem ti zvýraznil "obtažením textu" ...
SDK příspěvek ze sob 21 bře 2015 ...jpg
(kdy přitom SDK dodnes nedoložil, jakéže jsem se měl údajně dopustit "vulgarity" nebo "opzlosti" ...... nemůže, jelikož jediné, co v těch SZ bylo, jest ono již zde několikráte vysvětlené "bůůůůůůůů")
... Ileme, a pokud budeš dál tvrdit, že jsem to celé rozpoutal já, tak potom jsi člověk s naprosto zvráceným myšlením ...... vůbec se již nedivím, že vše elektronické řešíš "analogově", jelikož na řešení pomocí "číslicové logiky" ti (takříkajíc) zjevně scházejí "mozkové buňky" ...
...
...
... Anri ...
--------------
PeS: ... mmch, tebou použité slovní spojení "
vymyšleného faktu" je
naprostý logický nesmysl ...... neb
fakta jsou fakty právě proto, jelikož jsou nevyvratitelná = tudíž nemohou být
vymyšlená ...... lingvistické pojmenování takovýchto "protimluvů" je "
oxymóron ...
...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.