A(&F) píše: .. kdysíváva jsem pět let po sobě celosvětově držel titul nejmladší "Certified Novell Administrator for Top Secrets" s mezinárodními zkouškami ...
Řekla jsem "nedostudovaný", ne hloupý! ...... Nekecej , fáákt? .. Při Tvé "pravdomluvnosti" se tomu jednomu ani nechce věřit... Ale název to má impozantní - až jsem si sedla na zadek...
Děkuju, že mě šetříš, tahat za sebou spodní čelist bych fáákt nechtěla, už tak se mi samým údivem otevírá pusa, když čtu, co všechno jsi dokázal a s jakými výsledky! ... Jak je to jen možné, že jsi při všech svých "schopnostech" tak nedoceněný a neoceněný ..... že Ty si pleteš pojem "schopný" s pojmem "schopný všeho" ...A(&F) píše: ... při tý tvý závistivosti by ti vypadla spodní čelist z pantů a tahala bys ji pak za sebou po zemi ... ...
----------------------------------------
Dost srandiček, to je mi opravdu líto …. Máme podobnou bolest … já jsem přesně před třemi lety přišla o moji nejmladší dcerku .. bolí to pořád stejně… .Jsi šťastný člověk, že Ti zůstává více radosti díky více dětem… Tak tohle bych Ti aj mohla závidět, kdybych byla závistivá...ale nejsem, proto Ti upřímně přeji, aby jsi měl ze svých dětí-opravdových pokladů, jenom radost.A(&F) píše: můj nejstarší syn během předminulé zimy přišel při autonehodě o život ...
.... ...... Hanka.