Pokusím se sem dát svoje poznámky i odpovědi na dotazy lidí, bude to trochu chaotické...
Začínal Adrian Jones s jeho černou mastí, ta v podstatě účinkuje na všechny druhy kožních nádorů včetně melanomů.
Fantastické a rychlé výsledky, dokonce zmínil i případ, kdy účinkovala na nádor prsu, který byl hned pod kůží a šel nahmatat. Jinak na rakovinu prsu není mast vhodná.
A. Kalcker spolu s Jimem prezentovali hodně zdokumentovaných případů rakoviny, které byly vyléčeny jenom Protokolem 1000, doba léčení byla různá, od 14 dní do 4 měsíců
Jim dokončuje novou knihu, kde shrňuje veškeré poznatky, nasbírané za 18 let a při léčení asi 50000 lidí, které léčil osobně.
Zdůraznil pár základních pravidel:
-nikdy nic neměnit v případě, že se člověk cítí dobře
-pokud se člověk cítí špatně, snižovat dávku
-nikdy nebrat tolik, aby člověku bylo blbě
hodně lidí začíná i na 1/4 kapičce a zvyšuje po 1/4 kapičce třeba obden
v případě, že se zlepšení zastaví nebo se nám zdá, že MMS neúčinkuje tak, jak čekáme, existuje spousta kombinací Protokolů, dávek, způsobů aplikace atd.
velice důležité je při braní MMS nepoužívat ŽÁDNÉ potrav. doplňky, vitamíny, minerály, aminokyseliny...prostě nic....doplńky vykrmují nemoc
A. Kalcker pohovořil i o alkalizaci organizmu, jejich výzkum ukázal, že strava má při alkalizaci jenom sekundární význam
Tělo se alkalizuje dýcháním.... kyslík se dostane do krve.... ta ho roznese do kyselých částí těla, které se neokysličují stejně...kyselost je způsobena patogeny...čím škodlivější patogen, tím je kyselejší......patogeny se ničí kyslíkem....
50% kyselina citronová je zbytečně silný aktivátor MMS, jako nejlepší je 4% HCL
MMS se v žaludku zvyšuje o 5-40 ppm, proto bylo člověku často blbě
CDS se v žaludku nemění, proto se lépe snáší
chloritan sodný likviduje i candidu, ale jelikož ta se váže na parazity, pokud se neodstraní paraziti, tak se vždy vrátí
nebyl zaznamenám žádný vliv MMS na imunitu v negativním slova smyslu...pokud se něco objevilo, většinou to byla reakce na jiné přípravky nebo metabolické změny způsobené nemocí samotnou
Líbilo se mi přirovnání MMS (CDS) ke sportu... žádný amatér nepoběží rovnou maraton
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Elen Turková zajímavě hovořila o parazitech, zaujala mě informace, že lék Ivermectin, aby měl účinek, musel by se podávat jednou ročně po dobu 15 let, což je doba, po kterou je vlasovec živ
Hodně doporučovala mořskou plasmu....není to žádná novinka, už před 1.SVV se ve Francii uvažovalo, že se bude podávat ve školách jako prevence nemocí, překazila to válka... ve Francii proběhl pokus na potulném psovi se jménem Sodík, kterému vypumpovali krev a nahradili touto mořskou plasmou, žil ve zdraví, až dokud ho nepřejelo auto............je to dobrá a účinná věc, ale přijde mi dost drahá
No a nejdelší přednáškou bylo konopí, to mě naprosto dostalo, hodně jsem o tom věděla, ale, jak je vidět, je to stále málo......
Bližší informace na http://konopnadoktorka.webnode.cz/
Dr. Simoncini na poslední chvíli odřekl účast z rodinných důvodů, tož tak...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ucelené informace v adekvátní slohové formě budou v Nové Regeně, včetně semínek konopí pro předplatitele.