![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Jseš fakt charakter.
sisa píše:Deja vu, moralizování a filozofování máš plnou hubu, ale to ti nebrání napadat jiné lidi.
S tou disciplínou jako naprosto nedisciplinovaný pacient souhlasím.deʒa vy píše:Čo by nebola, je taká "pirulka", nosí si ju každý z živých tvorou v sebe bez výnimky ale len máloktorý mysliaci človek je ochotný si ju aj v správnéj chvíli aplikovať. Jak v medicínskych tak i v laických kruhoch je známa pod názvom D I S C I P L I N A. Ludia sami vedia a i na sebe samých cítia kedy im telo dáva na známosť že to a to mu škodí alebo nerobí dobre ale prestovšetko z vlastnéj vôle na to z vysoka kašlú. To čo im chýba je disciplína ale nie tým že by ju nemali ale tým že sú darební (vokoune zdravim) si ju v ten správny čas aplikovať. Táto medicína okrem vlastnéj snahy nič nestojí dokonca pri jej pravidelnéj aplikácii sa dá nie malo prostriedkou ušertiť, stačí len chcieť sa posnažiť. Ale oni nie, mysliaci namiesto toho aby sa začali riadiť tým čo na svojom tele sami vypozorovali radšej sa zamyslia ako by sa užívaniu téjto ich telu vlastnéj medicíny mohli čo najefektívnejšie vyhnuť nech to stojí čo to stojí. Myslia, myslia až vymyslia "skratky" ako chlorid cézný, mms1, mms2 a pritom paradoxne ako mysliaci myslitelia zabúdajú na to že nič nie je zadarmo, ani skratky ani dosledky tých skratiek...zorko píše:Ten chlorid cezny vyzera byt vyborny na rakovinu ale bohuzial jedna zazracna pirulka neexistuje...ale skombinovat to s mms1 mms2 mohla by to byt riadna pecka .
Keby len heřmánek a pritom detský organizmus je na rozdiel od organizmu po 27 až 45tke (rozmedzie u každého z bežnách ludí individuálného "horizontu") na tom podstatne lepšie a to nie len z pohladu metabolizmu...NAVAR píše: Například heřmánkem můžete dítě zabít, otázka jaké dítě kdy a kolik dětí je na to citlivých....
No, když nepíšou neznamená, že nežijou.NAVAR píše: .....Dobře... ptám se jsou další žijou ty lidi a nebo nežijou když o tom nepíšou???
Sisa Batles si svoje služby zpoplatnuje takže na tom čo som k tomu napísal nie je nič nepravdivé ani očiernujúce...sisa píše:Deja vu, rozumím dobře, že očerňováním Batlese poukazuješ na jeho chyby?
deʒa vy píše:MIRKO s týmto vyhlásení si si u Batlesa moc nešplhol. Len čert a on vie ako je to s jeho "pokusnými králikmi", či platia len oni jemu alebo aj on im...MIRKO píše:Batles testuje kde-co, a když něco není dobré...tak to bez skrupulí napíše...,ale to může až po testech.
Budeš prekvapená ale i človek má tu schopnosť (nesmie pri tom myslieť) tak ako i zvieratá vypozorovať zo zavretými očami toho viac ako s otvorenými...sisa píše:Tvoje pozorovací zorní pole je nedostatečné, nemáš náhodou šedý zákal?
Sisa poznám pár takých včetne mňa (3tím rokom na práne). Ako to celé funguje nielen ty nepochopíš a i z mojej strany i k tebe ako mysliacej je bezpredmetné to tu rozoberať alebo riešiť...sisa píše:neznám nikoho, kdo pracuje zadarmo a žije ze vzduchu, já taky všude platím.
Sisa je to moja práca "hádzať perly sviniam". Nie všetky "svine" sú "svine", občas sa niektorá z ních "prebudí" a zistí že ako plnohodnotnému človeku sa i jej žije lepšie ako doposial...sisa píše:Deja vu, a proč se s námi tady zahazuješ? My, obyčejní lidé, tě pochopit nemůžeme, "házíš perly sviním".
Niekde som ti to tu už písal že moc myslíš, z toho pramenia všetky tvoje omyli... http://diva.aktuality.sk/clanok/45349/o ... ez-penazi/sisa píše:Tím spojením "žit ze vzduchu" jsem myslela, že člověk potřebuje k životu peníze a ty se většinou získávají prací, u myslících lidí to tak bývá
Sisa každý z nás máme možnosť volby takže ano, aj to je cesta...sisa píše:V tom případě radši zůstanu svině.