![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Nicméně s čím nesouhlasím je tvrzení, že nepomohou ani byliny. Vtip je v tom používat ty, které jsou opravdu účinné a nezaměňovat je za jiné se stejným rodovým jménem. Konkrétně velmi přehlíženou bylinou je právě Artemisia annua (pelyněk roční) a jeho koncentrát, coby i velmi účinné antimalarikum. Bohužel u nás je zase zaměňován za jiné odrůdy, které jsou absolutně v tomto směru neúčinné, protože neobsahují téměř žádnou účinnou látku, takže pak takový člověk dojde snadno k závěru, že pelyněk je pouze na dvě věci. Bohužel v ČR patří pelyněk všeobecně mezi "zakázané" byliny, protože mají vliv na CNS, takže pochybuji, že by se našel někdo, kdo by to riskl jej tady oficiálně prodávat, jako hotový přípravek. Již jsem o této bylině a jejím použití před časem tady také někde psal.
Mě spíše překvapuje to, jak H. Bláhová najednou otočila a vystoupila s tím teprve teď, když už o tom ví celkem dlouhou dobu. Asi tam přestal být jistý vliv z Prahy
![Eusa Silenced :esilenced:](./images/smilies/eusa_silenced.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Uvedu i postup, jak by to mělo správně vypadat.
1. Detox poradce poctivě a trpělivě vyměří veškeré zátěže, čili věnuje klientovi dostatek času (ne slabou hodinku při prvním měření) a určí způsob a rozsah použití plasmy nebo zapperu. Bohužel v roce 2007 to nevěděla ani H. Bláhová (osobní zkušenost).
2. Detox. poradce vyměří i vhodnost a účinnost frekvencí a určí dobu expozice plasmy.
3. Po plasmě zkontroluje účinnost "plasmování" a dá klientovi informatika "na míru". Ti schopnější mu je přímo vyrobí a dají mu tak pouze jeden informační preparát, který ho finančně nezruinuje a dá mu i přesné pokyny pro dávkování.
4. Klient postupuje přesně podle jeho rad a nehraje si při "plasmování" na hrdinu a netlačí zbytečně na pilu.
5. Doplním, že pokud je to nutné a opravdu nezbytné, vyměří a doporučí mu vhodné antiparazitika a určí pro něj přesné dávkování a nedají mu pouze nějaký x-tou verzi protokolu k užívání, protože v tomto by mělo být dávkování vždy individuální. Antiparazitika nejsou totiž bonbóny, ale silná chemie a je potřeba je nasadit tak, aby jejich účinek byl co nejefektivnější a jako zátěž pro organismus co nejmenší, ale to už jsem tady před časem uváděl také. Dnes je k nim ale přístup po "honu na čarodějnice" mnohem obtížnější a netuším, jak to tady s jejich přístupností detox. poradci v současnosti řeší.
Ale nemohu se zbavit dojmu, že i tohle jsem tady někde už uváděl. Pokud tohle všechno dodrží jsou silné herx. reakce nebo hromadné rozjetí zátěží po celém těle prakticky vyloučeny, protože detox. poradce, který klientovi poctivě všechny zátěže vyměřil (ne hračkou typu F-scan), tak přesně ví, jak postupovat, aby případné herx. reakce byly co nejmenší, protože není možné se jim vždy zcela vyhnout. Stejně tak je totální nesmysl někoho nechat sedět na plasmě třeba hodiny hned napoprvé, pak totiž hrozí, že se organismus doslova otráví zevnitř vznikem velkého množství toxinů z uhynulých mikroorganismů a v případě, že zde došlo i k tzv. matrjoškovému efektu, tak rozběhnutí se zátěží po celém těle, o kterém v tom jednom odkaze je také řeč.
Osobně na biorezonanci nedám dopustit, protože vím co lze s ní řešit a co je již za její možností a tak k ní také přistupuji.
Koho jsem tím neunavil a zvládl to dočíst až sem, tak si může na závěr i sám odpovědět, kdo se nemalou měrou zasloužil o rozšíření bludů kolem biorezonance
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)