Ahoj,
chtěl bych se tímto dotázat, zda je možné, že je člověk proti MMS prostě imunní. Můj problém začal po komplikovaném vytržení zubu moudrosti ( i když to nemuselo souviset ). Jednoho dne jsem na svou přítelkyni vyplázl jazyk a ta se málem vyvrátila. Žlutý povlak a rýha uprostřed skoro dohněda. Začalo pálením jazyka a patra v puse. Jazykem nahmatána něco jako rýha na straně po vytržení zubu, po několika dnech i na straně druhé. myslel jsem si, že je to infekce po vytržení zubu a žil dál. Po nějaké době žádné zlepšení. Vygoogloval jsem si, že mám vlastně všechny nemoci co jsou. Žlučník, žaludek, játra, slinivka, breberky atd..:-)Začal jsem s odkyselením, Bifidus jogurty..žádné zlepšení. K lékaři nejdu, protože nemám zájem nechat si strkat hadičky do žaludku, nebo jiných otvorů v těle.
Přišlo na řadu MMS. Týden jsem jen četl a četl. Teoreticky jsem teď strašně chytrý :-).
Vzhledem k tomu, že jsem celkem strašpytel, žádné pokusy se nekonaly. Začal jsem pozvolna, dle zkušeností a návodů.
1kapka + 1kapka 50% aktivátoru. 20s míchat ( i když zde se píší 3minuty), dolít vodou a vypít.
V pondělí jsem začal ráno, ne na lačno. Vypustil jsem i kafíčko (velký trest pro mne :-))8x co hodinu. Vůbec žádná reakce, ani špatná ani dobrá.
Další den 2kapky + 2kapky 50% aktivátoru. Vůbec žádná reakce.
Další den 3kapky + 3kapky 50% aktivátoru. Vůbec žádná reakce.
Vlastně jediná reakce je, že zmizel takový ten povlak na zubech. Mám pocit jako kdybych měl stále vyčištěné zuby. No, raději bych ale normální jazyk :-)
Takže vlastně můj dotaz zní zda je moc brzo na verdikt a prostě dále zvyšovat, nebo se může stát, že jsem prototyp na kterého to nebude působit?
Mockrát děkuji za jakoukoliv radu, či zkušenost.
* Zdraví člověka může být posuzováno podle toho, co bere po dvou – prášky nebo schody