Zdravím potřebuju malou radu. Našel jsem peroxid na http://www.antibakterin.cz/h2o2/ máte to někdo vyzkoušeno ? je to opravdu čisté , at nekupuju zajíca v pytli ? Vlákno jsem pročet asi 4 x a asi půjdu do toho Ruského návodu , tzn. 3%ntního . Jestli tu kůru máte někdo za sebou , napište klidně sz se skušenostmi . Díky moc
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět.
Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
je to jediny opravdu potravinarsky, ktery jsem nasel. Jelikoz je to 5 ltr kanystr, rad venuji klidne i litr nekomu, kdo bude absolvovat kuru soubezne se mnou a podeli se o sve poznatky.
Ale i kdyz je v nazvu PV nestabilizovany, presto je v bezpecnostnich listech uvedeno:
"Stabilizováno přídavkem difosforečnanu tetrasodného a kyseliny benzoové. "
Narazil jsem na informace o peroxidu vodíku v jedné loňské dizertační práci o probiotikách.
Peroxid vodíku je produkován v přítomnosti kyslíku jako výsledek činnosti flavoproteinových oxidáz nebo nikotinamidadenindinukleoidových peroxidáz. Antimikrobiální efekt peroxidu vodíku je založen na oxidaci sulfyhydrylových skupin způsobujících denaturaci mnoha enzymů (tvorba disulfidických skupin) a na peroxidaci membránových lipidů, což vede k zvýšení membránové permeability (Kong a Davison 1980). Přesný molekulární mechanismus však není úplně znám (Lebeer a kol. 2008 ). Peroxid v odíku může být taktéž prekurzorem produkce superoxidových (O2-) a hydroxylových (OH) radikálů, které mohou poškozovat DNA (Byczkowski a Gessner 1988).
Peroxid vodíku patří mezi klíčové antimikrobiální látky, které se tvoří především u bakterií rodu Lacto bacillus ve vagině zdravých žen. Bylo prokázáno, že u zdravých žen v produktivním věku je procento producentů peroxidu vodíku velmi vysoké (96 - 98%) (Dimitonova a kol. 2007 ). Mnoho in vitro studií ukazuje, že laktobacily produkující peroxid vodíku mají toxický a inhibiční efekt na patogeny vyskytující se ve vagině jenž způsobují bakteriální vaginózy (Mijač a kol. 2006), vulvovaginální kandidózy nebo trichomoniázy (zodpovědné za více než 90% infekčních vaginitid). Inhibice patogenních kmenů kvasinek ve vagině žen však často není výsledkem pouze produkce peroxidu vodíku, ale jedná se o kombinovaný inhibiční efekt více antimikrobiálních látek (Tomás a kol. 2011)
.
Přeji moudrost všem, kteří jí hledají
Hořký život dortíkem neosladíš.
Nimbee(zdenek) - prosímtě psal jsem ti maila, ale nevím, jestli to tady čteš. Nemáš ještě ten peroxid? Taky teď sháním 35 % v potravinářské kvalitě a pořád ho mají jen v tom 5 L balení. V lékárnách jen farmaceutický se stabilizátory. Kdyžtak bych si odkouopil třeba 500 ml, jsem taky z Brna.....
Rád bych uživatele H2O2 upozornil na to, že všechen peroxid, kromě toho v lékárnách, je otrávený arzénem. Schválně. Postarala se o to pharma-mafie. Byla zkoumána hromada zdejších vzorků v soukromé hi-tech laboratoři. Takže pokud někdo chce dál srkat třeba potravinářský peroxid, naštudujte si, jak vypadá pomalá otrava arzénem. Ať víte do čeho jdete.
Ondřej píše:Rád bych uživatele H2O2 upozornil na to, že všechen peroxid, kromě toho v lékárnách, je otrávený arzénem. Schválně. Postarala se o to pharma-mafie. Byla zkoumána hromada zdejších vzorků v soukromé hi-tech laboratoři. Takže pokud někdo chce dál srkat třeba potravinářský peroxid, naštudujte si, jak vypadá pomalá otrava arzénem. Ať víte do čeho jdete.
Ondřej píše:Rád bych uživatele H2O2 upozornil na to, že všechen peroxid, kromě toho v lékárnách, je otrávený arzénem. Schválně. Postarala se o to pharma-mafie. Byla zkoumána hromada zdejších vzorků v soukromé hi-tech laboratoři. Takže pokud někdo chce dál srkat třeba potravinářský peroxid, naštudujte si, jak vypadá pomalá otrava arzénem. Ať víte do čeho jdete.
No bohuzial ked si pozriete technicky popis potravinarskeho roztoku 35% Eurosarm - tak ten arzen tam jednoducho je. Zaujimalo by ma aky pouzivate vy peroxid na vnutorne uzitie?
Víte co živí konspirační teorie??? Hlupáci!
Dovolím si nazvat hlupákem každého kdo neumí počítat s procenty což je učivo základní školy.
0,1mg/l maximálně což je asi 0,0001% teď si to ještě naředíte 100% což je 0,000001% a nakonec si toho dáte pár kapek takže Vám tam přibudou další nuly.
Všechny děti co si hrají na písku a občas baští bábovičky tak by musely být mrtvé. Norma na vodu je tuším 10ug/l.
Lidi kam jste dali rozum?
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže. Moderátor raději žádný než vadný.