ahojky,
Ten link na poláky je:
http://www.joecell.pl/index.php?option= ... &Itemid=48
Nechci dělat Máchovi advokáta, ale musel si projít celkem těžkou cestu v osobním životě a existenčním. Když začal tady na fóru chtěl pomoct možná si i trochu zvýšit sebevědomí a ego - proto Máchova Buňka v prvních nákresech JC, ale jsou zde lidé, kteří vědí o co jde a ty moc ohromit nemohl. Já sám si myslím, že se tu necítil dobře a stáhl se. To by se právě tady dalo zlepšit. Osobně jsem názoru, že je tady dobré fórum a zajímají se o něj výjmeční lidé. Jedno jestli něco už dokazali nebo teprve dokážou. Myslím, že rozumím příspěvkům Skenera a Johnyho. Před nějakým časem jsem měl podobný pocit. Chtěl jsem věci postrčit dopředu ale později jsem zjistil, že se nezastavili pokračují ale uzavřeně. Navrhoval jsem vytvoření teamu, který by využíval sdružení zázemí a finančních prostředků a poznatků. Ozval se mi jeden člověk a i ten když zjistil, že nejsem v technologii v pokročilejším stádiu než on vycouval. VE je technologie, na které se nesmí vydělávat a pokud někdo dělá věc do šuplíku v naději, že na ní zbohatne později je to nejen omyl ale i jeden z největších možných prohřešků proti životu. Navíc tento omyl mu může být osudový. Mocní nepředají moc někomu jinému.
VE musí přinést lidem svobodu a ne další otroctví horší než to předcházející. JC i ostatní vynálezy musí sloužit všem a pomoci tak zrušit nerovnováhu. Není třeba bát se nestability. Přírodní a kosmické zákony života fungují i v ekonomice. Jen se zkuste podívat co se děje, když něco o polovičku zlevní. Bát bychom se měli více toho nechat vše být. Nemuselo by to tady pak být pro nás moc pěkné místo. Sledovali jste jaké zdražování čeká Čechy? Odnesou to všichni dopadne to i na bohaté i když těm to omezí jen míru luxusu jakou si mohou dopřát. Horší to ale budou mít obyčejní lidé jsou naši rodiče, sourozenci manželky a děti. A dá se stím něco dělat. Pávě my tady můžeme. A právě proto, že můžeme měli bychom něco udělat za ty co nemůžou. Jste Ti, kteří mohou změnit svět na lepší místo. Jo právě vy co to čtete. Záleží teď na Vás kým chcete být. Vy múžete a lepší příležitost asi už nebude. Půjde to sice vždy ale záleží na nás od jakého dna se chceme odrážet . Pokud si připadáte ještě málo hluboko pak počkejte nebo dělejte věci jen pro sebe nebo pro zajímavost a do šuplíku.
Tam všude kolem nás jsou naši lidé a je naší zodpovědností co jim příští dny přinesou - právě proto, že my můžeme!!!
Slyšte kdo slyšet chcete. Nezáleží na zásluhách ale potřebujeme dotáhnout technologii do konce a udělat nejen další repliky, které je třeba testovat v našich autech ale zpracovat další alternativy a dokumentaci, technologické postupy, napojení na možné dodavatele materiálů polotovarů (jejich výrobci můžete být i vy) tak aby se vše dalo vyrobit skoro na koleně. Návod musí být jednoduchý, přesný, zřetelný a srozumitelný. Technologii dostat mezi lidi zdola. Tím se spustí lavina, kterou nezastaví nikdo tím, že nás odstraní. Protože využívání bude výhodné nezastaví ho nikdo ani když bude zakázané její používání.
Kdo si umí představit co to udělá pozitivního s rozpočty firem a rodin si určitě umí představit kolik peněz zase ubyde státní kase ale život si najde cestičku a stát nás podojí jinak. Hlavně ale to nebudeme muset k tomu všemu živit ještě cizí společnosti, které kontrolují trh s energetickými zdroji.
Můžeme skutečne začít teď a nebo později, třeba až už to bude poslední šance jak alespoň trochu slušně přežít.
Co vy kým se rozhodnete být Vy. Vy co můžete? Máte stejnou zodpovědnost jako ti co už mají technologie řadu let v šuplíku. Jsou to lidé kterým na nás nezáleží. Jde jim jen o moc, kontrolu a majetek. Kdo chcete být vy? Budeme se moci podívat na sebe do zrcadla až bude hůř?
My jsme ti co můžou a jsme teď a v tomto okamžiku.
Prosím vás za všecny co nemohou spojme síly kdo jiny než mi to udělá viděli jste to snad někde jinde? Je to na nás.
Heaven
Síla Vás provázej