To se nedivím, když máš tolik holek100kurev píše:To je brácha, je blázen do aut. Mne auta nezjímají jezdím vlakem.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
hlasování o vyloučení přístupu vulgárních jmen
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
Nezvyklé meno
Pýtal som sa na radu jazykovedcov z porovnávacej slovanistiky. Stokurev je najpravedpodobnejšie od ruského kura / česky kuře/.
sano
sano
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
hlasování o vyloučení přístupu vulgárních jmen
Podľa môjho názoru, ľudia, ktorí si dávajú také mená si týmto spôsobom
liečia svoje úbohé ego, alebo sú to exhibionisti a pre tieto stránky neprinesú nič užitočného a preto sem nepatria.
Hlasujem za zákaz prístupu na stránky pre týchto psychických mrzákov.
liečia svoje úbohé ego, alebo sú to exhibionisti a pre tieto stránky neprinesú nič užitočného a preto sem nepatria.
Hlasujem za zákaz prístupu na stránky pre týchto psychických mrzákov.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Abych pravdu řekl každý nick by měl nějak vyjadřovat cosi o člověku co se za ním schovává a pokud má nick vulgární asi i takový je ale to je čistě jeho věc.Pokud přinese něco co pomůže k vyřešení nějakého problému nic proti,pokud by ale jen prudil pak by tady asi neměl být i když není nic snadnějšího se sem přihlásit pod jiným nickem a prudit dál. Nejsem tady dlouho tak nevím jestli do toho můžu nějak zasahovat je to asi věc admina a starších
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
bez komentáře......
Nejen nick, ale také vnější projevy charakterizují každého člověka.....to čím jezdíme, jak se oblékáme.....i když si to neradi pžiznáváme.....Aquarius1 píše:Abych pravdu řekl každý nick by měl nějak vyjadřovat cosi o člověku co se za ním schovává a pokud má nick vulgární asi i takový je ale to je čistě jeho věc.Pokud přinese něco co pomůže k vyřešení nějakého problému nic proti,pokud by ale jen prudil pak by tady asi neměl být i když není nic snadnějšího se sem přihlásit pod jiným nickem a prudit dál. Nejsem tady dlouho tak nevím jestli do toho můžu nějak zasahovat je to asi věc admina a starších
já např. těm velkmý rádoby ofroudům říkám malý pinďour.....a je to dvouvýznamového a většinou platí oba.....můj nick např. charakterizuje to, že se jmenuji petr, ale to nikde nejde registrovat, protože se tak jmenuje moc lidí, a ty tři jedničky ? To ne, že jsem jednička, to je moje datum narození a já si strašně blbě pamatuji čísla, která nemají logickou posloupnost, už tři roky se např. marně snažím zapamatovat číslo svého vlastního mobilu.......jo, takže jsem tu propálil, že vlastně slavím narozeniny a už s předstihem tu pášu pod vlivem.........
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
z toho jsou pak ty nesrovnalosti.....
jak ten partyzán nekřičel "za stranu a za lidi", když skočil pod nepřítelský tank.......ale normálně zaklel "zasraný náledí"
...............
no fuj, už jsem taky vulgární
...............
no fuj, už jsem taky vulgární