![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Evil :evil:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
para z pod kufra, pohľad do speťáka z výfuku tiež.
A do výplaty je ešťe 10 dní...
To by jedného porazilo...
Všechny vás dostal hoši. Tady máte důkaz, že někteří už doopravdy jezdí na vodu a nic než vodu.112 píše:para z pod kufra, pohľad do speťáka z výfuku tiež.
A pak že to navodu nepojede.112 píše:chudák človiečik si to ráno valí v pohode do roboty, plný elánu, však je posledný deň v mesiaci a zrazu...
To by jedného porazilo...
hoši, přestaňte se škorpit kdo jako na vodu jezdí a kdo nee.xzzzx píše:A pak že to navodu nepojede.112 píše:chudák človiečik si to ráno valí v pohode do roboty, plný elánu, však je posledný deň v mesiaci a zrazu...
To by jedného porazilo...![]()
Z.
Dovolil jsem si přidat jeden bod za pěkné fotky, ta teplota u škodovky asi těžko půjde dát výš , je to auto snad s největší chladicí soustavou na světě , a byl by problém s přetlakemHlava je už OK stiahnutá o 0,8mm.
jEN TO MOC NEVYKŘIKUJTE,NEBO NÁM zdaní i dýchání.......JiMi píše:Všechny vás dostal hoši. Tady máte důkaz, že někteří už doopravdy jezdí na vodu a nic než vodu.112 píše:para z pod kufra, pohľad do speťáka z výfuku tiež.
Však ono to půjde.
JiMi
Aký si tam teda dal? Mal som kedysi Dynagel v Citroene CX, absolútny spolah. Teraz som uvažoval o návrate k nemu, ale tie fotky mi zobrali úsmev z tváre...112 píše:ten čo tam mám otvára pri 90st, to tesnenie a vyžratú hlavu má na svedomí chladiaca kvapalina dynamax modrozelená... vraj do hliníkových motorov.
Hlava je už OK stiahnutá o 0,8mm.
Podle mě můžem vykřikovat jak chcem, protože i tak nás zdaní.Iv píše:jEN TO MOC NEVYKŘIKUJTE,NEBO NÁM zdaní i dýchání.......
Já bych to tak jednoduše neviděl. Ty zašmodrchaný zákony musí být, aby se mohla najít klička, aby někteří platit nemuseli. Ale jinak s tebou souhlasím.JiMi píše: Ono to všechno spěje k tomu, aby se zdanila samotná fyzická přítomnost. Prostě žiješ tak plať. Proč vymýšlet nějaké zašmodrchané zákony kdy kdo a kolik má platit, pak se to furt musí přepočítávat,