Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Ring volný-boxovárna
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
souhlasím
...souhlasím s JiMi..m - možná jen stálí členové s plodnými myšlenkami třeba méně...nebo možná důchodci s malou penzí....ale 100 ,- na pul roku jak navrhl JiMi fakt není moc..a když má někdo svoje vlákno....tak mít možnost do něj zasáhnout a mazat a mazat a mazat.....zustane tam jen duležité info pro budoucnost...věřim že i toto dohodneme na setkání....zdraví martin11 ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
... věřím, že se " TO " povede ......
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poplatek
Přátelé, díky 10 dárcům, finance na provoz fóra jsou. Roční náklady na provoz fóra za webhosting jsou v průměru 2.000 Kč. Jak tady pročítám Vaše názory, tak musím říci, že nejsem proti nějakému registračnímu poplatku nebo omezenému přístupu anonymů na určitá vlákna. Fórum se neustále vyvíji, ale nikdy by nemělo popřít svou základní myšlenku a otevřenost všem. Myslím si, že je tady dost místa pro všechny zájemce o spolupráci na všech možných úrovních... Napadá mne následující myšlenka, kterou Vám nabízím k posouzení. Není problém rozšířit klasickou registraci o registraci "placenou". Dotyčný již registrovaný uživatel zaplatí určitou finanční částku a automaticky bude zařazen do skupiny "platících registrovaných členů". To samé se bude samozřejmě týkat i všech dárců, ktéří poslali nebo pošlou finanční dar v minimální výši jakým bude placená registrace. A co bude tím přínosem ? Každý z této skupiny si bude moci automaticky moderovat jakékoliv vlákno, které si sám založí a navíc bude moci určit, zda má být jeho vlákno přítupné všem nebo jen uživatelům s placenou registrací. V praxi to bude znamenat, že všichni ostatní uvidí pouze název jeho vlákna, ale vstup jim nebude umožněn. Zobrazí se jen hlášení, že téma je určené pouze uživatelům se zaplacenou registrací. To si myslím, že by mohlo být spravedlivé pro všechny uživatele našeho fóra. Co Vy na to ?Iv píše:Napsals:A proč neudělat registraci za cca 300 - 500 Kč/rok
Bylo by dobré,kdyby Rival taky něco napsal o investování do provozu fora,nevím jak to má a pokud jsou nějaké problémy,myslím že by ostatní určitě souhlasili s nějakou částkou ročně.Nevím,jsou to jen úvahy,ale pokud foru schází ty proklaté many,tak se určitě všichni nějak domluvíme,jak tomu pomoci,ale k tomu se musí vyjádřit Rival.Má to tady nastíněné a on si to asi určitě přečte.A raději to zvýrazním barvou,aby v té šedi to nezaniklo!Zatím co jsem srovnával s fory u nás a v zahraničí,je toto forum zatím jedno z nejkvalitnějších a i slušných,ikdyž někdy se to musí trochu korigovat a člověk pak vypadá jak Hůlka.
rival - živý člověk - suverén
Re: Poplatek
Hezkýýýý...Rival píše:Přátelé, díky 10 dárcům, finance na provoz fóra jsou. Roční náklady na provoz fóra za webhosting jsou v průměru 2.000 Kč. Jak tady pročítám Vaše názory, tak musím říci, že nejsem proti nějakému registračnímu poplatku nebo omezenému přístupu anonymů na určitá vlákna. Fórum se neustále vyvíji, ale nikdy by nemělo popřít svou základní myšlenku a otevřenost všem. Myslím si, že je tady dost místa pro všechny zájemce o spolupráci na všech možných úrovních... Napadá mne následující myšlenka, kterou Vám nabízím k posouzení. Není problém rozšířit klasickou registraci o registraci "placenou". Dotyčný již registrovaný uživatel zaplatí určitou finanční částku a automaticky bude zařazen do skupiny "platících registrovaných členů". To samé se bude samozřejmě týkat i všech dárců, ktéří poslali nebo pošlou finanční dar v minimální výši jakým bude placená registrace. A co bude tím přínosem ? Každý z této skupiny si bude moci automaticky moderovat jakékoliv vlákno, které si sám založí a navíc bude moci určit, zda má být jeho vlákno přítupné všem nebo jen uživatelům s placenou registrací. V praxi to bude znamenat, že všichni ostatní uvidí pouze název jeho vlákna, ale vstup jim nebude umožněn. Zobrazí se jen hlášení, že téma je určené pouze uživatelům se zaplacenou registrací. To si myslím, že by mohlo být spravedlivé pro všechny uživatele našeho fóra. Co Vy na to ?
já věděl, že vymyslíš něco smysluplného. Ano, takto to dává obrovský smysl a řekl bych, že to otevírá možnosti pro realizaci všem.
Ano, ano, ano. Takto sem budou moci chodit i anonymové, ale pokud někdo bude mít tu touhu či potřebu, mít všechno v rukách a pod kontrolou bez toho, že by mohl někdo prudit, otravovat a zdržovat, bude mít možnost.
Eventualitu platícího prudiče už raději ošetřovat nebudem, to už je lidská blbost a s tou se dělat nic nedá.
Ještě bych k té předplacence udělal nějaký COUNTDOWN, třeba 20Ká/měsíc, ať taková registrace taky někdy vyšumí. Udrží to aktualizovaný seznam živých a aktivních přispěvatelů.
Toliko zase moje troška do společné mlýnice.
JiMi
Přestavba motoru Š120 na stirling
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Diskuze-Poplatek
Souhlasím s názory Rivala i JiMi a mohu potvrdit,že např.Seriál mám uzamčený a vkládám do něj nové příspěvky a paralelně k němu je otevřené diskuzní vlákno a mohu potvrdit,že je to jedna z dobře fungujících věcí.A co se týče ročního poplatku,tu výši můžeme odsouhlasit a ani nemusí být nějaká,protože jak znám z psychologie český národ,tak většina si pro korunu nechá vrtat koleno a natož aby pak za peníze měl jen možnost na někoho prudit,to vzdá a je to i taková pojistka pro všechny slušné lidičky tady na foru,protože ty to zajímá a vzdělávají se při tom a hlavně , chtějí zde být.
Iv.
Iv.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diskuze-Poplatek
Možná by taky stálo za to chtít po někom vidět alespoň foto nějakého pokusu s výsledky, aby bylo patrné, že dotyčný má tendence "něco dělat". Kdo nic nedělá, sice nezkazí, ale taky tohle fórum potřebovat tím pádem s maximální pravděpodobností nikdy nebude. Každý může "čumnout" třeba na WMW a něco zkusit udělat...
Třebas takhle chytráci z Aldebaranu machrujou jak jsou dokonalí, všem ládujou svý vzorečky, ale nikdy nic nepostavili... takový bych nakopal, když by sem začali lést a tady házet hlášky, jak nic nemůže fungovat a jací jsme trotli![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Třebas takhle chytráci z Aldebaranu machrujou jak jsou dokonalí, všem ládujou svý vzorečky, ale nikdy nic nepostavili... takový bych nakopal, když by sem začali lést a tady házet hlášky, jak nic nemůže fungovat a jací jsme trotli
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To už se mi zdá přehnané. Beru to podle sebe. Když jsem přišel na fórum, taky jsem za sebou neměl žádné pokusy, přesto si myslím, že jsem přispěl svou troškou do mlýna - třeba tím, že jsem pár lidem vysvětlil základy elektroniky.Palo píše:Možná by taky stálo za to chtít po někom vidět alespoň foto nějakého pokusu s výsledky, aby bylo patrné, že dotyčný má tendence "něco dělat". Kdo nic nedělá, sice nezkazí, ale taky tohle fórum potřebovat tím pádem s maximální pravděpodobností nikdy nebude. Každý může "čumnout" třeba na WMW a něco zkusit udělat...
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Neříkej, že bys neměl jedinej tišťák, kterej bys nemohl ukázat... Co?
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Diskuze
Súhlasím, uzamknutie niektorých častí fóra pre neregistrovaných nie je nič výnimočné. Vyhneme sa tým aspoň hrubým invektívam zo strany anonymov a pablbov, ktorí počuli o VE iba z "oficiálnych vestníkov" a energia éteru je im známa akurát od Werichovho MAGISTRA KELYHO (...homunkul-a, Výsosti...). Užili sme si toho už i v tomto roku dosť...Iv píše:...zda vlákno se Seriálem by bylo lepší zamknout pro nepřihlášené.Je jasné,že časem se to i k nim dostane,ale nějak jsou mně Anonymové proti srsti,připomínají mně Žraloky.Nechám to na Vás ,jak se k tomu postavíte,ale nenuť te mně, abych řekl "Jdu blejt Velebnosti".Tak do toho Ogaři!
Iv.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Diskuze-Poplatek
Kluci,musíte rozlišovat ,že jsou tři druhy lidí,první je teoretik a přispívá kladně svými vědomostmi,pak máte praktiky,kteří si vše ověřují a jsou taky kladně činorodí a pak je třetí skupina,která kladně kloubí jak teorii,tak i praxi,takže nemůžeme posuzovat jen jednostranně.Pak je bohužel i čtvrtá skupina lidí,která je od narození negativní a arogantní a hrdá na své dosažené světské vzdělání a jen vnucuje svůj názor,naučený a nepřipustí žádnou jinou myšlenku,která nezapadá do jejich naučeného vzorce a to jsou ty Bestie,které drží lidstvo v šachu a čím déle,tím lépe pro ně.Takže i kladný teoretik je přínosem,třeba ani v paneláku jinou možnost nemá,ale jde o to ,jak se staví k novým myšlenká a to je důležité,ikdyž se můžeme i my třeba mýlit v našich nových názorech,ale to ukáže sám čas,jako vždycky,naší snahou je to kladné urychlit.
Iv
Iv
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
Poplatky
Jednou,dvakrát a možná i vícekrát za rok se zde na fóru objeví člověk,který se stane přínosem pro všechny a to jak po teoretické tak i praktické stránce.
Když hledám na netu nové informace a zabloudím na stránky,kde po mně chtějí peníze,tak je přeskočím a raději hledám někde jinde.Poplatky odradí spoustu lidí a nic nevyřeší.Taky bych čekal že klesne návštěvnost.
Pokud Rival potřebuje peníze na provoz,má dvě možnosti.Sponzory a reklamu.Pokud je potřeba řešit přístup k informacím,tak uzamčení,registrace a vytvoření úzké skupiny s přístupem se v praxi osvědčily a já osobně bych už nevytvářel další překážky.
-
Nezapomeňte na jednu věc.To nejdůležitější se stejně děje mimo toto fórum a k tomu hlavně přispělo osobní setkání,potřepání tlapou,pohled z očí do očí,výměna čísel mobilů a mailů atd.Tohle fórum není jenom o VE a patentech.Je to o lidech,kamarádech,známých a nových budoucích známých
o nových věcech a o poznání.Peníze to podle mně zkazí.
Když hledám na netu nové informace a zabloudím na stránky,kde po mně chtějí peníze,tak je přeskočím a raději hledám někde jinde.Poplatky odradí spoustu lidí a nic nevyřeší.Taky bych čekal že klesne návštěvnost.
Pokud Rival potřebuje peníze na provoz,má dvě možnosti.Sponzory a reklamu.Pokud je potřeba řešit přístup k informacím,tak uzamčení,registrace a vytvoření úzké skupiny s přístupem se v praxi osvědčily a já osobně bych už nevytvářel další překážky.
-
Nezapomeňte na jednu věc.To nejdůležitější se stejně děje mimo toto fórum a k tomu hlavně přispělo osobní setkání,potřepání tlapou,pohled z očí do očí,výměna čísel mobilů a mailů atd.Tohle fórum není jenom o VE a patentech.Je to o lidech,kamarádech,známých a nových budoucích známých
o nových věcech a o poznání.Peníze to podle mně zkazí.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Iv-Novák
V podstatě to naprosto vystihl Iv .
Novak- platit nechtějící budou stejně budou moci prohlížet většinu prostaty.
Možná bude správné odradit některé připomlouvače od řečí do věcí k čemu nemají co říct, pouze do toho kecat.
Mně se zdá že v poslední době si vycházíme dost dobře a nikdo nějak zvlášť nikoho neprudí, nepříjde Vám to tak trochu zvláštní? až radostné?
Novak- platit nechtějící budou stejně budou moci prohlížet většinu prostaty.
Možná bude správné odradit některé připomlouvače od řečí do věcí k čemu nemají co říct, pouze do toho kecat.
Mně se zdá že v poslední době si vycházíme dost dobře a nikdo nějak zvlášť nikoho neprudí, nepříjde Vám to tak trochu zvláštní? až radostné?
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Poplatky
Tak nevím,možná kvůli nějakému poplatku toto forum přijde i o člověka který by měl co říci a bude tímto odrazen. I když myšlenka to není vůbec špatná. A teď babo raď ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pouze dary
to bude to pravé.
zkoumal jsem sám sebe
Ujel jsem na tom ,že teď beru nemocenskou, čož je legrační částka,
ten
uvnitř mně to otočil jinam, a já si toho nevšimnul, ale teď jo
promiňte mi to. Bdělost toť vše, říkali staří, když ji nemáš,peklo žiješ.
K.
zkoumal jsem sám sebe
Ujel jsem na tom ,že teď beru nemocenskou, čož je legrační částka,
ten
![Devil :devil:](./images/smilies/icon_devil.gif)
promiňte mi to. Bdělost toť vše, říkali staří, když ji nemáš,peklo žiješ.
![Bye :bye:](./images/smilies/icon_bye.gif)
![Eusa Naughty :enaughty:](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
K.