Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Éter -a co o něm už víme

Filosofie přírodních jevů.
Odpovědět
Kolemjoucí

Omyl

Příspěvek od Kolemjoucí »

Poruším tímto své slovo,ale to pro pořádek,
žádné vlákno jsem nezaložil,pletete si mne zřejmě z jiným.
A k mému přesvědčení a tomu,co vím:Vy si skutečně myslíte,že zde či kdekoli jinde na internetu můžete uvádět k reálným možnostem skutečná data?To jste opravdu tak naivní?(Zde nemám na mysli testatiku jako takovou).A vím moc dobře,o čem mluvím.Lze-a o tom ale také velice pochybuji, leccos nastínit,to je asi tak všechno.Vypustil jsem na vaše vlákno v dobrém úmyslu sice malinko zkreslenou,ale v jádru pravdivou informaci nikoli ze zištných důvodů,nýbrž ku prospěchu všech.Pokud ji zavrhujete,prosím,je to vaše právo.Jsem pro příště poučen.
A mimochodem,to vulgární vyjádření jste si mohl odpustit.
A nyní prosím konejte své předsevzetí-mažte nepohodlné-pardon,anonymní (nechci být jízlivý a napsat nepochopené) příspěvky.

Kolemjdoucí

Praktická realizace?Nemožné.

Příspěvek od Kolemjdoucí »

Příliš unáhleně jsem na Vás reagoval a proto nedůsledně, takže doplním a definitivně končím.Už jsem se o realizace pokoušel,ale nikdo vám ve skutečnosti nevyjde vstříc,ba právě naopak.Zato získáte stín,jako by Vám nestačil ten vlastní.Můžete mudrovat a teoretizovat,ale nemylte se.Ve chvíli,kdy uhodíte hřebíček na hlavičku,zůstaňte v soukromí,jinak zalitujete.Takže Vaše rady ohledně pilné práce lze zužitkovat jen a pouze v bezpečí domova.Ovšem v případě většího projektu potřebujete spolehlivé přátele,spolupracovníky-nikoli v onom negativním smyslu.A dáte za někoho ruku do ohně?Neznám a už ani nevěřím.Tedy mimo jiné.(Zcizení myšlenky a podobné nechutnosti raději ani nezmiňuji).To,co jsem pod pláštíkem hloupých poznámek a idiotského mlžení "představil",je právě to,co nelze nikde jinde regulérně získat.Sice jsem si nepřečetl vaše podmínky o příspěvcích nepřihlášených,dostal jsem se tím pádem do konfliktu,ale i tak nelituji.Zaseté jednoho dne vzklíčí.Nejsem na internetu zase tak často,pravdy tohoto druhu se mu "záhadně" vyhýbají.
Zklamáním pro mne nebyl výmaz či snad zmatek z nepochopení vlákna,nýbrž Váš úsudek.Ovšem,nikdo nejsme dokonalý a nemáte srovnání.

Takže nic ve zlém,dál nereaguji,neexistuji.Všem přeji ze srdce mnoho úspěchů.
Tentokrát o smazání příspěvku sám žádám-děkuji.

Mat

Re: Praktická realizace?Nemožné.

Příspěvek od Mat »

Máte pravdu pane Kolemjdoucí ,je to smutné, monentálně mi taky chybí síla k veřejné práci, stejně jsem tak daleko jako Vy nikdy nebyl.
Přesto :good: a právě proto. Gewo si to smaže a učeše, a bude dalších 1000 let ticho . Leda, že by se nebál, k čemuž ho pilně navádíte. :?:
Možná, by to celé měli uzavřít, nebo ne ?

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Nové vlákno o éteru

Příspěvek od rival »

Založím nové vlákno o éteru a některé zdejší příspěvky, které nejsou přímo o Testatice tam přesunu. V novém vláknu může diskuze pokračovat bez emocí a bez předsudků dál...

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

....

Příspěvek od la »

:good:

ma311
Nový člen

To Kolemjdoucí

Příspěvek od ma311 »

To Kolemjdoucí
Mohli by ste mi privatne naďalej anonymne popisať váš príbeh? Niečo ste chceli povedať ale bolo vyslovené iba A...

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Kolemjdoucí

Příspěvek od Iv »

Prosím Anonyma,s přezdívkou "Kolemjdoucí",ať se mně ozve na E-mail,Rival Vám ho dá ,má můj souhlas.
Děkuji.

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Kolemjdoucí

Dotaz ma311

Zdravím,ma311,
z Vašeho dotazu sice není zřejmé o co přesně jde,ale pokud máte na mysli totéž co já,potom nemohu odpovědět z toho prostého důvodu,že sám tomu pořádně nerozumím.A pokud se mýlím,prosím,ptejte se konkrétně.

Přeji všem mnoho úspěchů.

ma311
Nový člen

Re: Dotaz ma311

Příspěvek od ma311 »

To Kolemjdoucí

Mal som na mysli Vas posledny prispevok. Neviem preco, ale mam pocit, ze mate za sebou nejaku spatnu skusenost a možno je to iba moja paranoidna predstava. Preto by ma zaujimalo cim ste presli. Viem, že keby ste chceli zajst do podrobnosti, tak by ste to uz urobili, z toho dovodu som nechal na seba email.

Kolemjdoucí

Re dotaz ma311

Ano,špatné zkušenosti,člověk byl naivní a myslel příliš často nahlas.Nebyla to tedy vaše paranoia,ale moje těžko identifikovatelné nepříjemnosti.Něco na ten způsob,jako např.občasná zvláštní změna v chování telefonu.Ale máte pravdu,kdybych mohl zajít do podrobností (nebo i chtěl),už bych to udělal.Co se vašeho emailu týká,nevidím v tom žádný rozdíl,připustíte alespoň,že se vlastně neznáme a není na místě vás svými bolístky zatěžovat..Buďme rádi, že jsme zdraví a můžeme alespoň teoretizovat.
Takže se omlouvám za stručnost.

Přeji všem mnoho úspěchů

ma311
Nový člen

Re: Re dotaz ma311

Příspěvek od ma311 »

To Kolemjdoucí

Rozumiem.

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

eter a orgon synonyma

Příspěvek od 1220 »

Myslí si někdo, že ano ?
K.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

synonyma

Příspěvek od lajos »

éter-orgon, bych řekl že to je až určitě stejná podstata energie pod různými názvy a já bych tam připojil ještě slovíčko-tachyony

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: eter a orgon synonyma

Příspěvek od la »

Karel m píše:Myslí si někdo, že ano ?
K.

Zdravím.Musím se sebekriticky přiznat že já,tak nějak mi to podle pokusů co jsou mi známy zatím vychází.
Co jsou tu i jinde prezentovány např:
elektřina- testatika,samonabíjecí schopnost kondenzátoru,mag.pole
teplo -mechanický ohřívač,vortex,oblouk pod vodou.
vodík -spořič paliva,Iv vyvíječ vodíku,joe cel
Jsou určitě takové na které jsem zapomněl.
Tak se to snažím teď kombinovat a hledat méně známé ,proto-že mají hodně společného. Osobní pocit.

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: eter a orgon synonyma

Příspěvek od laik »

Zdravím. dnes sem měl v práci stejny myšlenky.....každej tady pracuje na něčem,ale mě zatím čistě v teoretické rovině napadají myšlenky, že to vše má vlastně hodně společného.že by to vše šlo nějak zkombinovat......taky mě tak nějak napadlo jestli není škoda všechnu tu energii jen tak zbůhdarma spalovat....takové škody....

Odpovědět

Zpět na „Universum“