Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

V Hádánicích

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
anonym

Skutečnost nebo fikce

Příspěvek od anonym »

Připadá mi to celé od Milana, že chce, aby si lidé na tomto foru všimli nějaké firmy, která je údajně schopna vyrábět šílený generátor a přitom to nikdo neviděl v akci (video). Připadá mi to jako laciný způsob reklamy.
Pokud by měl něco konkrétního, tak by napsal přesně to a ono a neuváděl by zcestné informace, kterým se nedá důvěřovat . Pokud je opak pravdou, tak
se předveď .


ElabsVracov
Stálý člen
Příspěvky: 57
Registrován: pát 30 pro 2005 13:42
Dostal: 2 poděkování

Už zase.

Příspěvek od ElabsVracov »

Právě kvůli takovým adeptům, kteří čekají až jim někdo zadarmo přinese až pod nos hotové zařízení a ještě mají tu drzost chtít schéma zapojení a přesný popis konstrukce jsem se na vodík totálně vykašlal. To je nejlepší, kritizovat někoho, ani se radši nepředstavit a čekat na hotovou věc. Co jsi ty sám udělal pro to abys něco viděl? Nějak si nevzpomínám na telefonát "přijedu se podívat na hotové auto běžící na vodu".


kutil
Zasloužilý člen
Příspěvky: 766
Registrován: pát 25 lis 2005 19:33
Bydliště: Morava
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

pro anonyma

Příspěvek od kutil »

Vážený? anonyme,
i když mě Milan někdy vytáčí svým přístupem k řešení tohoto problému, tak se jej musím zastat. Donutil mě zajímat se hlouběji o elektroniku, pomalu chápu zákonitosti které je nutno dodržet a jsem spokojený že krůček po krůčku se blížíme k tomu vysněnému cíli. Hodně pro společné řešení udělal Iv. a pokud jsi viděl jeho video tak rozklad vody jiným způsobem než elektrolýzou existuje a je reálný.
Pokud sis četl příspěvky ve fóru, tak tam máš téměř kompletní návod Jak na to? Tak neprovokuj, zapni své mozkové závity a něco pro to taky udělej sám. Hotovou věc ti nikdo pod nos nepodstrčí a až dosáhneš nějakého výsledku, dej nám taky vědět, JU?
Kutil


Návštěvník

Re: Kutil

Příspěvek od Návštěvník »

Hodně pro společné řešení udělal Iv. a pokud jsi viděl jeho video tak rozklad vody jiným způsobem než elektrolýzou existuje a je reálný.


to video na netu jich je spousty a lepší jen hledat Dave např měl daleko větší vývin a oproti Iv ostatní předkládají výsledky své práce kde neoblbují prázdnými slovy a každý si to může ověřit.
Mimoto elektrolýza má své meze což Iv neví jinak by tam neradil cpát desítky až stovky ampér..........


Návštěvník

pro anonymního

Příspěvek od Návštěvník »

když Iv i my ostatní děláme něco špatně a Ty znáš řešení, tak nám poraď. Je strašně jednoduché někoho odsoudit a zvyšovat si ego, ale pomoct ostatním už je problém a vyžaduje to potlačit sobeckost a pocit vlastní dokonalosti. Doufám, že nejsi jeden z těch, které těší trápení jiných! Takoví lidé se mi hnusí, ale zárověň je mi jich líto. :cry: V dnešním světě sice mají zelenou, ale jednou na to dojedou. Boží mlýny melou... Ješte horší je snad případ "běží to skvěle, vše Vám dám, ale teď to nejde" a nikde nic. Takoví lidé potlačují rozvoj alternativních technologií mnohem víc než mocní tohoto světa, to mi věřte. Ivan neslibuje zázraky, ale tvrdě pracuje pro nás pro všechny a informace nezištně předává dál. Nečeká peníze, protože on svým konáním získává mnohem víc než pochybnou slávu nebo majetek. Ač se to nezdá, tak dobro se oplácí dobrem a zlo zlem a myslím, že Ivan má v tomto jasno. Proto si ho velmi vážím.


Návštěvník

Re: pro anonymního

Příspěvek od Návštěvník »

Nemluvil /nepsal jsem o sobě jen upozornil že jinde ve světě mají elektrolýzu zvládnutou myslím DC a podle faraday zákonů jsou tu nějaké omezení která nejdou překročit protože to zkoušeli jni lidé.
Nejsem bůh ale čtu i jiné weby a dokážu si udělat názor na něakou věc,mimoto jinde se aspon předkládají výsledky s postupy.


Uživatelský avatar
ZeusJuri
Stálý člen
Příspěvky: 69
Registrován: úte 21 bře 2006 22:45
Bydliště: Ostrava
Dal: 1 poděkování

Re: pro anonymního

Příspěvek od ZeusJuri »

Anonymous píše:Nemluvil /nepsal jsem o sobě jen upozornil že jinde ve světě mají elektrolýzu zvládnutou myslím DC a podle faraday zákonů jsou tu nějaké omezení která nejdou překročit protože to zkoušeli jni lidé.
Nejsem bůh ale čtu i jiné weby a dokážu si udělat názor na něakou věc,mimoto jinde se aspon předkládají výsledky s postupy.

Tak sem hod nějake ty weby at si taky uděláme obrázek


I když nemám auto efektivní výroba vodíku mě velice zajímá.
Marek

Příspěvek od Marek »

Toto je zpráva spíše pro Milana.
Ahoj Milane, já bych se docela rád podíval na to co se ti podařilo i na to co se ti nepodařilo vytvořit. Já totiš pocházím z Těmic a to je hned vedle. Bohužel nyní pracuju a bydlím 200km daleko, ale tak jednou za měsíc jezdím do rodného kraje a tak jsem si řekl jestli nemáš nic proti tak bych se na to rád koukl. Jinak na tvou firmu co se týče elektroniky znám jen samé dobré reference. Jeden kamarád mi přímo řekl: "dones jim tam cokoli, oni to rozeberou a postaví z jiných součástek to samé né-li ještě lepší a za rozumknou cenu". A to je dobrá reklama si myslím.

S pozdravem Marek


Elabs

Pro Marka

Příspěvek od Elabs »

Ahoj Mari, děkuji za pochvalu, ale firma momentálně nic nevyrábí, když jsi z Těmic tak jistě znáš HAM0 ve Bzenci, tak tam jsem si sehnal klidné zaměstnání s náplní práce která se mi líbí a nějakou dobu tam hodlám zůstat. Co se týče vodíku a podobných hraček, tak to jsem naházel všechno do velké krabice a zatím to leží a asi ještě dlouho ležet bude. Ted se věnuju zaměstnání a soukromému vývoji nového typu řízení tepla.


miso

pre Marek

Příspěvek od miso »

ELABS akosi priamo neodpovedal na otazku ci sa mozes ist pozriet na jeho pokusy s vodikom cim to bude asi tou krabicou ktora sa neda asi otvorit :D :D


ElabsVracov
Stálý člen
Příspěvky: 57
Registrován: pát 30 pro 2005 13:42
Dostal: 2 poděkování

Pro Miso

Příspěvek od ElabsVracov »

Ahoj, shazuješ mně tady od té doby co jsem si tě všiml, ale nevšiml jsem si od tebe něčeho prospěšného. Asi bych tě zařadil do té krabice taky :) Na vodíku ted nepracuju, mám dost co učení se technologie v práci, natož ještě vymýšlet něco doma. Zkus za týden znát komplet celou fabriku a umět všechno udržovat v nepřetržitém provozu. Asi pochopíš že se fakt mám co učit a času na blbinky mi moc nezbývá :) Možná se dočkáte, nebo mě doženete a vytvoříte si sami co byste rádi podle svého gusta :)


xx

Elabs

Příspěvek od xx »

Keby si sa bol ucil ked bolo treba, uz si mohol byt inzinierom a nemusel si len kecat.


miso

ELABS

Příspěvek od miso »

nikto tu nikoho nezhadzuje. Chceme len vidiet dokaz video alebo fotku zariadenia ktory pracuje na tej efektivnej elektrolyze. Ja som poslal svoje video coho som dosiahol cize si mohol vidiet moje vysledky staci si prezriet starsie prispevky tam to niekde je :?


adrian8958

vodik

Příspěvek od adrian8958 »

v kratkosti Vam nastinim studii s kterou se prisel do styku.
predstavte si vsechna auta na vodik.
predstavte si hodne uprsene pocasi.
predstavte si pobyt v parenisti, v saune nebo ve skleniku s vlhkosti 80 az 90 procent.
pri vyrove vodiku z vody je odpad kyslik, ten pokud chemicky nebo fyzicky nenavazete vypousti se do ovzdusi.
zvyseni objemu kysliku o 3% vznika stav kde vetsina latek se stane snadneji zapalnyma a ty co hori, hori lepe a tezko se hasi.
zvyseni objemu kysliku o 13% vznika stav kde problem zivym organizmum je zit.
znizuje se zivotnost materialu kvuli koroznimu prostredi.
zmena klimatu neco jako ted.
muj nazor prset prsi tak problem s odvodem vody neni mame kanalizace.
neexistuje arabely prsten tudiz vsechny auta nezacnou hned jezdit na vodik.
zvyseni kysliku o 3 procenta je beh na hodne dlouhou trat i dyz myslim si ze pri tvorbe ozonu u zeme by byl hodne velkej problem.


Uživatelský avatar
Edgar
Zasloužilý člen
Příspěvky: 201
Registrován: stř 29 lis 2006 18:10
Bydliště: Brno
Dal: 2 poděkování
Dostal: 24 poděkování
Kontaktovat uživatele:

proboha

Příspěvek od Edgar »

Co je to zase za stupidní výkřik???? A ještě do nového vlákna :roll: Prosím RIVALA aby toto zbytečné vlákno odstranil.


Ještě u elektrotechnickýho vesla, ňákou dobu moh by sedět Tesla.
Zamčeno

Zpět na „Černá díra“