![Devil :devil:](./images/smilies/icon_devil.gif)
To je princip, který hrne všechno k sobě aby měl JÍDLO , je to průšvih, když hlava o tom neví
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
K.
Ilem zdravím Ťa. Nemám pocit , že by sme sa so Saom nejak hádali . I keď na druhéj strane je fakt , že jaksi sa nám nedarí (opakovane) nájsť spoločnú "harmonickú". Ale ináč z mojéj strani v pohode , takže "komédia" nehrozí . Asi to bude len tou "zvýšenou aktivitou" na slnku , jak píšeš . PePoIlem píše:...Sao se hádá s Pepo Bn...
PS.: Nejsou na slunci nějaký korupce?
Pepo, jsem rád, že to takto vidíš.pepo.bn píše: Nemám pocit , že by sme sa so Saom nejak hádali .
Ano, vskutku jak píšeš, jsou tady skvělí lidé. Proto jim všem a i Tobě děkuji za rady, podněty a altruismus.Iv píše:
...obraťte to, ale ať o tom nevědí, buďte stále o krok vpřed...Iv píše:![]()
Tak teď jsem sám zvědav,jak se situace vymrví.Jinak PePo,nějak jsi se změnil a začínám mít dojem negativity.I to se stává,že se lidi někdy mílí a asi jsem se zmílil.Nejsem z těch ,co vyčkávají,jak se situace rozvine a svůj názor otevřeně publikuji,ikdyž někdy musím trochu použít psychologie.Víš co by řekla naše babička?Ochraňuj nás všichni svatí......od takových lidí.Hodil by jsi se do doby pálení čarodějnic.Co není psané,není dané.......ach jo!pepo.bn píše:Sao , zdravim ta. Mne nevadi , ze zmazavas moje prispevky v tvojom "nemazacom" vlakne , ved jak sam pises si splachovaci a podla mna , co sa ti nehodi do "kramu" tak to radsej rychlo "splachnes" . Toto viem pochopit . No neviem pochopit z titulu koho alebo coho prepisujes (nie dopisujes v inej farbe , to by mi tiez nevadilo) a upravujes "na svoj obraz" moj prispevok ? Sao , to co si ti spravil s mojim prispevkom (hovorim o tvojej manipulaciji s nim , nie o jeho vymazani), je podla mna nie len velmi zakerne ale aj velmi ubohe . To sa fakt neroby ani zo srandy . Alebo mas pocit , ze ako moderator vlakna mas k takejto manipulaciji s prispevkami k tomu naozaj nejake pravo ? PePo