Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Efektivní elektrolýza
Elektrolyza
Nazdar panovia,
Sano:ospravedlnujem sa vecer som nestihol pozriet tie harmonicke frekvencie.Akonahle budem vediet od kolegov rez.frekvenciu vody, dam vediet.Myslim ze som sa mylil a s frekvenciou ma pravdu Milan z Vracova.
Podrobne je problematika rezonancie molekul latok (aj vody)popisana v :Kvantova elektronika CSAV 1968.Citujem"Srovnani dipolovych momentu urcenych pomoci Starkova mikrovlnneho rozstepeni a dielektricke konstanty..." Pre vodu je mi=1.85 Starkovou metodou a 1,84 metodou dielektrikej konstanty.Frekvencie je udavana 24,320 GHz.Nie som chemik, takze sa spolahnem na udaje ktore budu od kolegov.
Niekolko veci na zamyslenie(len nechcem aby boli pochopene zle,nemienim dezinformovat, ani nieco kazit):
-Sano spravne uvazuje o prepazke-molekulovom site
-Co sa tyka toho aku vodu pouzit.zase na zamyslenie:mozno ste sa stretli s pojmom elektricky upravene voda(laicky ziva a mrtva voda).Jej vlastnosti boli overne pri hlbkovych vrtoch.Neviem ci to bude fungovat v elektolyzeroch ale myslim ze nie je co pokazit.
Priprava:
elektrolyzer objemu 3l(sklene akvarium,elementka) dve nerezove elektrody rozmerov 5x10cm vzdialenost medzi nimi 10cm napatie 200V jednosmernych,medzi nimi molekulove sito v tomto pripade celofan alebo keramicka kachlicka neglazurovana ( z vyroby, kupit sa v obchode neda).
CAS ELEKTROLYZY CCA 4 HODINY.Pri rovnakej vyske hladin v oboch castiach elektrolyzeru sa musi zmenit po elektrolyze vyska hladin.
Neviem ci to pomoze ani ako sa to bude spravat ale za pokus to stoji.
Sano:ospravedlnujem sa vecer som nestihol pozriet tie harmonicke frekvencie.Akonahle budem vediet od kolegov rez.frekvenciu vody, dam vediet.Myslim ze som sa mylil a s frekvenciou ma pravdu Milan z Vracova.
Podrobne je problematika rezonancie molekul latok (aj vody)popisana v :Kvantova elektronika CSAV 1968.Citujem"Srovnani dipolovych momentu urcenych pomoci Starkova mikrovlnneho rozstepeni a dielektricke konstanty..." Pre vodu je mi=1.85 Starkovou metodou a 1,84 metodou dielektrikej konstanty.Frekvencie je udavana 24,320 GHz.Nie som chemik, takze sa spolahnem na udaje ktore budu od kolegov.
Niekolko veci na zamyslenie(len nechcem aby boli pochopene zle,nemienim dezinformovat, ani nieco kazit):
-Sano spravne uvazuje o prepazke-molekulovom site
-Co sa tyka toho aku vodu pouzit.zase na zamyslenie:mozno ste sa stretli s pojmom elektricky upravene voda(laicky ziva a mrtva voda).Jej vlastnosti boli overne pri hlbkovych vrtoch.Neviem ci to bude fungovat v elektolyzeroch ale myslim ze nie je co pokazit.
Priprava:
elektrolyzer objemu 3l(sklene akvarium,elementka) dve nerezove elektrody rozmerov 5x10cm vzdialenost medzi nimi 10cm napatie 200V jednosmernych,medzi nimi molekulove sito v tomto pripade celofan alebo keramicka kachlicka neglazurovana ( z vyroby, kupit sa v obchode neda).
CAS ELEKTROLYZY CCA 4 HODINY.Pri rovnakej vyske hladin v oboch castiach elektrolyzeru sa musi zmenit po elektrolyze vyska hladin.
Neviem ci to pomoze ani ako sa to bude spravat ale za pokus to stoji.
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
magnet
vodík je přitahován jedním polem a kyslík opačným, magnet má stále kolem sebe magnetické pole, atomy vody jsou tedy neustále přitahovány, jestli je opravdu ta frekvence 2.54 GHz taková jak píšete, pak stačí ke kousku magnetu ve vodě připojit 2.54GHz a rozpad vody dokonán jest
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
nadkritická
1.z jakého hlediska se bere ta nadkritičnost plochy, čeho se to týká?
2. zatím jsem zkoušel pár desek 6x15cm, tak že přes 50 cm čtverečních to bylo, jen mi to zatím nic platné nebylo.
2. zatím jsem zkoušel pár desek 6x15cm, tak že přes 50 cm čtverečních to bylo, jen mi to zatím nic platné nebylo.
rozklad vody
Nazdar panovia,
Poznamky k elektricky upravenej vode:
pH vody v kazdej casti elektrolyzeru je ine,
jedna ma zasadite a druha kysle.Ako napln je pouzita voda z vodovodu.
Na vyvin plynu pri elektrolyze ma vplyv:
plocha elektrod
material
vzdialenost elektrod
prud
Skusal sa niekto z Vas pozriet na vec z pohladu magnetickej rezonancie?
Tam je jav podobny, molekuly vody sa natocia magnetickym polom cievky,
len nedochadza k ich destrukcii(pacient by to neprezil).Co sa tyka vody,silne elktricke pole by mohlo rozrusit vazby.
Poznamky k elektricky upravenej vode:
pH vody v kazdej casti elektrolyzeru je ine,
jedna ma zasadite a druha kysle.Ako napln je pouzita voda z vodovodu.
Na vyvin plynu pri elektrolyze ma vplyv:
plocha elektrod
material
vzdialenost elektrod
prud
Skusal sa niekto z Vas pozriet na vec z pohladu magnetickej rezonancie?
Tam je jav podobny, molekuly vody sa natocia magnetickym polom cievky,
len nedochadza k ich destrukcii(pacient by to neprezil).Co sa tyka vody,silne elktricke pole by mohlo rozrusit vazby.
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
re.martinq
Martin,
skutočne v jednom z tebou odporúčaných materiálov sa píše, že ak sa použijú magnetické pásky na dilatáciu medzi elektródami, tak množstvo uvoľneného plynu je trochu väčšie.
Nerozumel som z akého materiálu sú tie pásky.
sano
skutočne v jednom z tebou odporúčaných materiálov sa píše, že ak sa použijú magnetické pásky na dilatáciu medzi elektródami, tak množstvo uvoľneného plynu je trochu väčšie.
Nerozumel som z akého materiálu sú tie pásky.
sano
magneticka rezonancia
Nazdar panovia,
sorrY ale musim zareagovat Milan prepac ale vela pises a malo robis.
Zatial som nevosiel do max odbornych veci,Ak si taky odbornik aspon uved zdroj /overitelny/ o rezonancii molekuly vody.Nechcem Ta urazat, ale ani vo vedeckej cbci mi to nevedia urobit na pockanie.Nie kazdy chemik pocita rezonanciu molekul vody.A to co sa pise na nate...
sorrY ale musim zareagovat Milan prepac ale vela pises a malo robis.
Zatial som nevosiel do max odbornych veci,Ak si taky odbornik aspon uved zdroj /overitelny/ o rezonancii molekuly vody.Nechcem Ta urazat, ale ani vo vedeckej cbci mi to nevedia urobit na pockanie.Nie kazdy chemik pocita rezonanciu molekul vody.A to co sa pise na nate...
-
- Zasloužilý člen
ZP10-20
Jsou to tři články z časopisu "WM magazín" spisovatele Wojnara(přezdívka gewo). Adresa je http://www.mwm.cz a v diskusi jsou uváděny články "Volná energie I,II,III". V části volná energie jsou patenty atd. Nevšedný časopis, jeho redaktor vyhrál cenu bludného balvana kterou přidělujou každý rok za největší nesmysli(zveřejněné).
Ten časák se dá i koupit, blbě se schání nemají ho všude(chudák je diskriminovaný), většinou se podívám v knihovně co v tom je než ho občas koupím. Z poslední doby bylo zajímavé o koloidním stříbru, který od té doby používám-koho to zajímá jsi to přečte.
Ten časák se dá i koupit, blbě se schání nemají ho všude(chudák je diskriminovaný), většinou se podívám v knihovně co v tom je než ho občas koupím. Z poslední doby bylo zajímavé o koloidním stříbru, který od té doby používám-koho to zajímá jsi to přečte.
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
pro Sano
takhle to vypadá, když do kulatého magnetu pustí rezonanci kolem 2,54 GHz, samotný magnet je "elektroda" , při takových otřesech i slabé magnetické pole stačí k orientaci atomů, více k tomu zatim nemam, střed asi nebude magnetický, plocha mag. elektrody odhadem 1,5 cm x 12 cm
!!! soubor je *.avi ale protože server nebere příponu avi, přejmenoval jsem ho na ZIP !!! soubor nejde rozbalit, pouze přepište koncovku na *.avi a přehrajte !!!
!!! soubor je *.avi ale protože server nebere příponu avi, přejmenoval jsem ho na ZIP !!! soubor nejde rozbalit, pouze přepište koncovku na *.avi a přehrajte !!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
Martinq
Martin vdaka za ukazku,ale myslel som to inak.Mozno sa nevyjadrujem
spravne a mozno tak robi aj pan z Vracova. Este raz :nechcem vyriesit problem za Vas ani nechcem tahat z Vas rozumy,za to som Nobody.
O Milanovych veciach pochybujem, najme ked sa pozriem do kaviarne
tak tie jeho zbranove systemy su akurat pre Babylon5.Ale to je jeho problem.
Bolo tu niekolko technickych veci ako potencial na elektrodach a ci titan alebo striebro atd.Ak mate zaujem uvediem Vam seriozne udadaje elektropotencialov jednotlivych kovov aj s uvedenim zdroja(overitelneho)
a prislusne vysvetlenie.
Moznosti ziskavaniavodika z vody je viac.Navrhujem ak chcete uverejnite kazdy metodu, prud napatie a vyvin vodika alebo spotrebu vody za hodinu.To by pre objektivitu malo stacit.
spravne a mozno tak robi aj pan z Vracova. Este raz :nechcem vyriesit problem za Vas ani nechcem tahat z Vas rozumy,za to som Nobody.
O Milanovych veciach pochybujem, najme ked sa pozriem do kaviarne
tak tie jeho zbranove systemy su akurat pre Babylon5.Ale to je jeho problem.
Bolo tu niekolko technickych veci ako potencial na elektrodach a ci titan alebo striebro atd.Ak mate zaujem uvediem Vam seriozne udadaje elektropotencialov jednotlivych kovov aj s uvedenim zdroja(overitelneho)
a prislusne vysvetlenie.
Moznosti ziskavaniavodika z vody je viac.Navrhujem ak chcete uverejnite kazdy metodu, prud napatie a vyvin vodika alebo spotrebu vody za hodinu.To by pre objektivitu malo stacit.
-
- Stálý člen
- Dostal: 2 poděkování
Je mi líto, ale nehodlám tady poslouchat urážky a nepodloženou kritiku. Každý z vás měl možnost požádat o exkurzi a o předvedení funkčního systému již v provozu. Nobody je jistě velmi vzdělaný člověk a rád vám se vším poradí a pomůže. Admina chci poprosit aby smazal mé příspěvky. Děkuji a přeji vám mnoho úspěchu.
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
Milanovi
Milan, ke´d publikuješ vo verejnom fóre, musíš rátať aj s negatívnymi ohlasmi. Ináč osobne ti ďakujem za prácu, ktorú si odviedol a za myšlienky s ktorými si sa podelil s nami ostatnými.
Myslím že v tomto fóre získali obe strany. Jednak tí, ktorým si dal návod na originálny postup ale aj ty. Domnievam sa, že väčšina prihlásených aktívnych členov nemá nič proti tebe a je rovnako vďačná za pomoc pri nájdení postupu na efektívnu elektrolýzu.
A mal by si brať do úvahy najmä ich hlasy. Prihlásenie na exkurziu sosobne som neurobil, lebo jednoducho 1. nemám dosť peňazí na cestu k tebe a 2. domnieval som sa, že nebudeš ochotný pomôcť nad rámec tvojich príspevkov, nakoľko si zaviazaný mlčanlivosťou svojim obchodným partnerom.
Prosím, prehodnoť svoje stiahnutie z fóra. Takéto stránky sú dôležité pri nachádzaní ďalšieho postupu ako chrániť zem. Minimálne vytvárajú protiklad proti tendenciám chcem celú zem a 5% naviac. Viď články na http://www.paradigma.sk. Trh nič nevyrieši. Len nás zavedie do ´dalšej obrátky klesajúcej špirály, v ktorej strácajú tí nemajetní, čo sme vlastne všetci a strácajú aj tí majetní. Stratili úsudok, stratia aj budúcnosť svoju a svojich detí.
Toto fórum nevyrieši veľa. Ale veľa takýchto fór napomôže hľadať iné alernatívy, než ktoré nám ponúka dnešná trhová ekonomika. Alernatívy ako si zachovať zdravie, ľudskosť, perspektívu.
A preto prosím ešte raz, zváž svoje zotrvanie na tomto fóre. V mene aktívnych prispievateľov
sano
Myslím že v tomto fóre získali obe strany. Jednak tí, ktorým si dal návod na originálny postup ale aj ty. Domnievam sa, že väčšina prihlásených aktívnych členov nemá nič proti tebe a je rovnako vďačná za pomoc pri nájdení postupu na efektívnu elektrolýzu.
A mal by si brať do úvahy najmä ich hlasy. Prihlásenie na exkurziu sosobne som neurobil, lebo jednoducho 1. nemám dosť peňazí na cestu k tebe a 2. domnieval som sa, že nebudeš ochotný pomôcť nad rámec tvojich príspevkov, nakoľko si zaviazaný mlčanlivosťou svojim obchodným partnerom.
Prosím, prehodnoť svoje stiahnutie z fóra. Takéto stránky sú dôležité pri nachádzaní ďalšieho postupu ako chrániť zem. Minimálne vytvárajú protiklad proti tendenciám chcem celú zem a 5% naviac. Viď články na http://www.paradigma.sk. Trh nič nevyrieši. Len nás zavedie do ´dalšej obrátky klesajúcej špirály, v ktorej strácajú tí nemajetní, čo sme vlastne všetci a strácajú aj tí majetní. Stratili úsudok, stratia aj budúcnosť svoju a svojich detí.
Toto fórum nevyrieši veľa. Ale veľa takýchto fór napomôže hľadať iné alernatívy, než ktoré nám ponúka dnešná trhová ekonomika. Alernatívy ako si zachovať zdravie, ľudskosť, perspektívu.
A preto prosím ešte raz, zváž svoje zotrvanie na tomto fóre. V mene aktívnych prispievateľov
sano
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
milanův vyvíječ
Nevím proč vlastně tolik ječíme, na webových stránkách Milana v části volná energie je schema jeho vyvíječe. Podívali jste se? Nebudu to sem tahat, každý se může podívat.