Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

TRkové řady vyvíječů

Praktické informace...

Moderátor: sao

Odpovědět
PeTr1
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: co si neosahám tomu nevěřím

Příspěvek od PeTr1 »

martin11 píše:...jsem si jednou osahal....přes tričko...a dobrý.....pak jsem zjistil, že to byl molitan.....aby na tom tady někdo nebyl stejně.....každej si vyrobte svoje....martin11 :lol: a myslím to upřímně :idea:
NO ROZHODNE AZ BUDE V BRNE SETKANI TAK PRIJEDU TO SI NENECHAM UJIT NO A MAM TO KOUSEK.RAD BYCH SE SETKAL S NOVAKEM A CHTEL BYCH VIDET JEHO VYSLEDKY.ROZHODNE BY ME TO UDELALO DOBROU NALADU.

Novák
Zasloužilý člen
Dostal: 2 poděkování

Pro Berky

Příspěvek od Novák »

Dneska byl trochu čas,tak jsem rozebral spořič v autě a měřil Ph.Sice jenom papírem od pana Lakmuse,ale měření mi ukázalo Ph 5 tak trochu do plusu.Špatně se to odhaduje.A teď mi vysvětli,proč to nemrzne.Žádný kyselý elektrolyt se tedy nekoná.

Návštěvník

Re: Pro Berky

Příspěvek od Návštěvník »

Novák píše:Dneska byl trochu čas,tak jsem rozebral spořič v autě a měřil Ph.Sice jenom papírem od pana Lakmuse,ale měření mi ukázalo Ph 5 tak trochu do plusu.Špatně se to odhaduje.A teď mi vysvětli,proč to nemrzne.Žádný kyselý elektrolyt se tedy nekoná.
pH5 není kyselý? Vzniká tam přesně to o čem jsem s tebou mluvil vloni v létě :D
Při 100%ní koncentraci má bod tuhnutí -33°C.
P.

Návštěvník

Omluva. Bylo to po letošním jarním setkání u Jeffa.
P.

Novák
Zasloužilý člen
Dostal: 2 poděkování

P.

Příspěvek od Novák »

Probrali jsme toho hodně a nějak si nevzpomínám,ale účelem destilace vody je nevytvářet roztok a vůbec ne 100%ní.Pražská "kohoutí" voda je z 52% nasycený roztok podle hlavního hygienika /Ph někde pod 7-podle mého měření/,takže vůbec nevím,co jsi tím myslel a jsem úplně mimo mísu.
Jestli chceš,tak to vysvětli.Fakt nevím co tím myslíš.

Návštěvník

Re: P.

Novák píše:Probrali jsme toho hodně a nějak si nevzpomínám,ale účelem destilace vody je nevytvářet roztok a vůbec ne 100%ní.Pražská "kohoutí" voda je z 52% nasycený roztok podle hlavního hygienika /Ph někde pod 7-podle mého měření/,takže vůbec nevím,co jsi tím myslel a jsem úplně mimo mísu.
Jestli chceš,tak to vysvětli.Fakt nevím co tím myslíš.
Vyzkoušej ten hypermangan. Pak to bude jasnější. Když se mýlím tak se všem omluvím.
P.

sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Voda

Příspěvek od sao »

Něco jsem pro Vás vyštrachal na Netu a doporučuji i když je to trochu delší , si to pořádně přečíst .
Oba dva -- Doc -- jsou stejné , ale záleží na tom , jakou máte náladu .
:smoke:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

y

Re: Voda

Příspěvek od y »

sao píše:jakou máte náladu . :smoke:
Prvý súbor je jasným dôkazom čoho je voda schopná. Prekrásny výsledok.

felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

Sklínky, dózy, dózičky

Příspěvek od felda »

Tak Vás tu zdravím , v pátek jsem byl v matičce stověžaté v IKEA
a měli tam nádob na spořiče za pár kaček...od 45.- ideální za 69,-,
sklo ,nerez víčko s těsněním a průhledným vrchlíkem - tu ve třech velikostech a krásnou dózu na maxi vyvíječ- skleněnou průměr cca 20cm,výška cca 30-35 cm...

felda
Ludvas
Stálý člen

Že by

Příspěvek od Ludvas »

Zdravim všechny
nevim jestli mužu nebo se jenom chci radovat z funkčni věci, po prvni nádrži motor dostává novou charakteristiku táhne neunavně až do červeneho což se předtím bez vykonové díry ke konci otačkoměru nekonalo,běži tišeji, a o cca 50km byl nečekaně překonan zatim muj rekordni dojezd na nadrž.

ot. pro Feldu:vypadá to že mame stejne motory maš stejně mizerný podtlak před turbem??

S tím podtlakem mě už rozčilujete , protože mít tam turbínu , tak jako já , a nemít podtlak se mě jeví jako celkem blbost -- někde je chlapci zakopanej Pes . :ewhistle:

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

pro Ludvas

Příspěvek od la »

Gratulace . :good:

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

Ludvas,neblbni,Tobě taky?Ctihodnosti,co budeme dělat?Nebojte,někam se to zapasuje podle fyziky-to by tak hrálo,aby nějací amatéři na foru nám řezali větev pod nohama.Ctihodnosti,ale jim to funguje!Těch pár blbců,kteří se do toho pustili a jede jim to,ty utlučem a vymyslíme vznešenou poučku-lidi maj rádi vznešenost,ne jednoduchost.
Gratuluji!!!

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
wolf234
Starší člen
Dostal: 9 poděkování

Příspěvek od wolf234 »

tiez pripajam gratulaciu atych blbcov pomali ale isto pribuda

sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Re: Že by

Příspěvek od sao »

Ludvas píše:Zdravim všechny
nevim jestli mužu nebo se jenom chci radovat z funkčni věci, po prvni nádrži motor dostává novou charakteristiku táhne neunavně až do červeneho což se předtím bez vykonové díry ke konci otačkoměru nekonalo,běži tišeji, a o cca 50km byl nečekaně překonan zatim muj rekordni dojezd na nadrž.

ot. pro Feldu:vypadá to že mame stejne motory maš stejně mizerný podtlak před turbem??

A to je jenom začátek .
Za nějakej drobnej čásek se Ti to rozběhne ještě líp a potom budeš mít strach šlápnou na pedál .
Místo toho , abys pro zvýšení rychlosti přidával plyn , tak budeš ubírat a ono se to bude zrychlovat .

Tady přesně nastává moment , kdy by bylo potřeba z gruntu přeštelovat motor , ale jak jsem psal , všechno je to děláno bez zásahu do motoru a tak je jenom potřeba --- Naučit se s tím jezdit ---.

Dobrý efekt je u tohoto zařízení Mimo jiné i ten , že Vás to naučí jezdit s lehkou nohou .

Ps: Asi budu muset udělat nějakou Stavebnici pro Ty , kteří si to nemají možnost udělat a rádi by taky okusili požitek z jízdy . :smoke:

Odpovědět

Zpět na „Sao“