Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Hlasování k Zistil som ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Hlasování k Zistil som ...
Pretože vlákno Zistil som rozpor v zákonoch. nijako neposúva problematiku energií dopredu, zaraďujem hlasovanie o zrušení bezpredmetného vlákna Zistil som rozpor v zákonoch.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Hlasovanie
Již před několika stránkami jsem prohlásil, že je naprosto zbytečné v něm pokračovat, a upřímně řečeno, doufal jsem, že pokud to tak pochopí i ostatní, bude se tam MFAAA chvíli plácat sám a pak ho to omrzí - poota
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Re: Hlasovanie
Súhlasím so zrušením, ale nie s vymazaním, jeden nikdy nevie...
Podľa mňa je to buď poriadne fikaný provokatér--niečo ako bývalý spolupracovníci VB, alebo obyčajný psychopat túžiaci po sláve a blahobyte, ktorý sa snaží na seba upozorniť.
Neviem to lepšie vyjadriť, ale jednoznačne som za.
Podľa mňa je to buď poriadne fikaný provokatér--niečo ako bývalý spolupracovníci VB, alebo obyčajný psychopat túžiaci po sláve a blahobyte, ktorý sa snaží na seba upozorniť.
Neviem to lepšie vyjadriť, ale jednoznačne som za.
Je to zvláštna matematika , chcete zrušiť jedno vlákno a pritom vytvorîte na ,,jeho počest" druhé (?) . Jednoducha ,,medicína" , nevšímajte si ho ! Som o tom presvečený , že je to len otázkou velmi krátkeho času , keď to tu s touto ,,filozofiou" ktorú tento človek ako anonym alebo MFAAA prezentuje aj sám ,,zabalí" . Som za zachovanie toho vlákna , nech je to tu ako ,,memento" do budúcna , že aj ,,Taký sme boli". Pepe
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
no já jsem nemoh dřív reagovat, poněvadž jdem rozdával předvánoční dárky studentům , ale nedá mi to - o navržení zrušení toho psychotického vlákna, navíc off-topic (už tu je relax i boxovárna, mě to bohatě stačí) jsem svého času taky uvažoval, ale pak jsem usoudil, že když to tady má MFAAA tak rád, mohl by se přesunout na jiné vlákno a kdo by to pak po něm čistil - takže jsem doufal, že když Martin ho vzal do své péče, bude klid - ale vida, jak se to zase pěkně rozjelo... že by nikdo neměl nic rozumného na práci?
Takže dokud to nebude neúměrně zabírat kapacitu disku, navrhoval bych ponechat, kdo si bude chtít bezúčelně zatlachat, ví kam se obrátit a já už před časem jsem si dal osobního bobříka mlčení - tohle je taky poslední můj komentář k tomuto tématu.
Takže dokud to nebude neúměrně zabírat kapacitu disku, navrhoval bych ponechat, kdo si bude chtít bezúčelně zatlachat, ví kam se obrátit a já už před časem jsem si dal osobního bobříka mlčení - tohle je taky poslední můj komentář k tomuto tématu.
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jsem proti jakémukoli mazání.
Z principu nemám rád jakékoli mazání na fóru. Mazání tady udělalo už hodně špatné práce. Nikdo nikoho nenutí, aby to četl a už vůbec ne, aby reagoval. Kolik příspěvků myslíte, že by MFAAA napsal, kdyby na ně nikdo nereagoval?
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Ďakujem zatiaľ za vaše názory.
Odhodlal som sa k tomuto kroku po tom, čo som zistil, čo sa za pseudonickom MFAA skrýva. Samozrejme, toto hlasovacie vlákno za chvíľu zruším. Chcem dať priestor k jasnému, veľmi stručnému a nepolemickému vyjadreniu svojho názoru na zakladanie vlákien, ktoré vôbec nesúvisia so zameraním fóra, anonymami...
gromit - MFAAA nemôže svoje vlákno zrušiť, je totiž anonym...
Ilem - ide o to, že je to školený provokatér, a tak vždy niekoho vyprovokuje k odpovedi.
... a pritom ho nikto nedokázal presvedčiť, aby konečne povedal, o čo mu vlastne ide.
Odhodlal som sa k tomuto kroku po tom, čo som zistil, čo sa za pseudonickom MFAA skrýva. Samozrejme, toto hlasovacie vlákno za chvíľu zruším. Chcem dať priestor k jasnému, veľmi stručnému a nepolemickému vyjadreniu svojho názoru na zakladanie vlákien, ktoré vôbec nesúvisia so zameraním fóra, anonymami...
gromit - MFAAA nemôže svoje vlákno zrušiť, je totiž anonym...
Ilem - ide o to, že je to školený provokatér, a tak vždy niekoho vyprovokuje k odpovedi.
... a pritom ho nikto nedokázal presvedčiť, aby konečne povedal, o čo mu vlastne ide.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
zrušit vlákno?
Ne, nedělejme to, je to pro nás poučení a už myslím všichni víme, s kým máme tu čest.A mít ho za chvíli v jiném vlákně? Ať si řádí v tom jednom, bohatě to stačí.
A choďme se tam koukat pro výstrahu. Je to myslím dobrá škola.
A choďme se tam koukat pro výstrahu. Je to myslím dobrá škola.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
zdravím
Souhlasím s Ilemem a jsu línej nerad mažu ,souhlasím i s Pepem ,vzpomínky někdy dost pomáhají a jsou tam zajímavé literární perly,
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování