Zdar chlapi,
dlouho jsem tu nebyl a tak koukám, že krom bastlení tu máte dobrou zábavu a vyčerpáváte si zbylou energii na beznadějném právníkovi MFAAA. Já té energie mám dnes dost, tak mu ji s radostí taky trochu poskytnu :-) .
Ten chlap (nebo ženská ?)
) je fakt dílo
.
Bojuje za nějaká svá práva, přitom sám porušuje zákony. Ale ne ty lidskou hlavou vymyšlené a nedokonalé, ale co je pro něj horší - ty přírodní.
Kdo pak mu dal asi život, že se potřebuje ohánět právem, svým egem a potřebou jakéhokoliv zisku ? Poradím mu - lidstvo to určitě nebylo......a bůh taky ne..... tak uvidíme nakolik je pan vynálezec znalý základních znalostí života
A místo aby poděkoval tvůrci jeho života a byl mu vděčný, chce na jeho energiích živit své ego a peněženku.
Chlapi na rovinu - vyserte se s prominutím na něj, jen podporujete jeho tmavé působení a zeslabujete světlo, které se snažíte dávat tady na foru.
Teď je třeba věnovat energii matce zemi a zachránit co se dá. Ona si sice poradí s následky našeho působení i bez nás, ale je škoda aby se ta zbylá krása matky země nechala devastovat, krom jiných i takto smýšlejícími lidmi.
Pro MFAAA:
Pro život se potřebuješ jenom najíst, žít v čisté přírodě a to co lidé dodnes vymysleli je jen něco navíc a ještě hnusně nedokonalé.
Nemysli na své ego ale na matku zemi, vše ostatní ti pak příjde povrchní.
Věřím, že máš PM, ale na své ego, které je k tomu ještě nekonečně naivní. Ale to ti bohužel nikdo po tobě nebude chtít.........tedy doufám, lidi jsou totiž různí
všude je a bude + a - . A mezi tím něco co má neskutečnou a nekonečnou sílu to měnit oběma směry, ale vždy k rovnováze. Jen to najít a umět použít (a nikdy nezneužít).....