Ať se mooc a moc daří!
![Hip :hip:](./images/smilies/icon_hip.gif)
![Jump :jump:](./images/smilies/icon_jump.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderátor: sao
Nikdy jsem netvrdil, že to nefunguje. Na rozdíl od tebe a ostatních to co se tvoří ve vyvíječi dokážu správně pojmenovat a dle potřeby vyrobit. Dělat kolem toho zbytečnou "magii" je jenom masírování vlastního ega. Netrpím záští vůči nikomu, jenom je mi líto, že na mojí věcnou připomínku reaguješ hloupým výpadem.Iv píše:
P.S.Peter,di se už vycpat se svými úvahami,jasně,těleso ponořené do kapaliny..........Prosím Tě běž študovat nové věci a hlavně se modli,o prominutí,že jsi zpronevěřil svůj čas!!!!Už jsi zapomněl???Běž na regresi-uleví se Ti!
Eště než ti budó mrznót prsty, vyzkóšé ke stěně aku dát ALOBAL.puch píše:Aha!?Tak to zkusim premistit na druhou stranu,ale tam je taky svazek kabelu.
Vím ,řekneš si radílků jak máku,ale doporučuji ,dej to tam a nebo to nech tam,kde Ti to zatím jede a laborování nech třeba na léto!Stačí,když víš,aby cesta byla do motoru ta nejkratší.puch píše:Aha!?Tak to zkusim premistit na druhou stranu,ale tam je taky svazek kabelu.Nebo vadi jen baterie?
A kde máš Ty tu jistotu,že jsi to pojmenoval správně,mě je název k ničemu a používám jej,že to k tomu sedí a lidem to instiktivně něco říká a navíc to vystihuje i svou podstatu, před kterou se osobně zkláním,tak jak před vším co je v přírodě stvořeno,ale název není podstatný,je to věc názorů a ani ti to nevyvracím.Jen vím,že je to podstata stvoření a žádný fyzik z obavy posměchu to nechce pojmenovat.A když jsme v době vánoční,tak ti jenom budu oponovat a navíc,vždyť celý život je magický a někdy i humoristicky nádherně,i co se týče tebe.Jseš proti,já ne a v tom je ten rozdíl mezi námi.Anonymous píše:Nikdy jsem netvrdil, že to nefunguje. Na rozdíl od tebe a ostatních to co se tvoří ve vyvíječi dokážu správně pojmenovat a dle potřeby vyrobit. Dělat kolem toho zbytečnou "magii" je jenom masírování vlastního ega. Netrpím záští vůči nikomu, jenom je mi líto, že na mojí věcnou připomínku reaguješ hloupým výpadem.Iv píše:
P.S.Peter,di se už vycpat se svými úvahami,jasně,těleso ponořené do kapaliny..........Prosím Tě běž študovat nové věci a hlavně se modli,o prominutí,že jsi zpronevěřil svůj čas!!!!Už jsi zapomněl???Běž na regresi-uleví se Ti!
Až dokážete "éter" vznikající ve vyvíječi správně pojmenovat, dostanete se dál.
Mnoho štěstí přeji.
P.