Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Zistil som rozpor v zákonoch

Sem jsou přesouvána "spící" a uzamčená témata. Spící témata je možné opětovně probudit k životu...
Odpovědět
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Anonymous píše: A ak neslúžia zákony na záchranu životov načo teda slúžia?
Tak se ještě jednou nechám vyprovokovat k odpovědi. Nikdy, opakuji, nikdy zákony nesloužily a sloužit nebudou na záchranu lidských životů. Kdyby tomu tak bylo, nebyly by války.
Víš, k čemu slouží zákony? K ovládání stáda. Lidského stáda.

Někdy mám z tvých příspěvků pocit, že jsi sem spadl z jiné planety.

"Dum spiro spero"
Ciceron
pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Ilem , nerob si z toho tažkú hlavu . Asi ťa to prekvapí , no myslím si , že zrovna tomuto ,,MAFFF - ovi" na ktorého reaguješ si osobne podal pár krád ruku . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

ilem.. :eclap:

sumix
Nový člen

Příspěvek od sumix »

Habo: mas pravdu, tyhle veci nejsou o nesmirnych prachach (teda, z neceho se zit musi, ale vseho s mirou), ale spis o tom, ze by se MFAAA zapsal do dejin necim, co by melo opravdu velky prinos...

ilem: Tos rekl moc pekne. Ja osobne si myslim, ze nejvetsi problem MFAAA je v tom, ze se drzi jakychsi teorii, ale odmita si pripustit, jak to funguje ve skutecnosti - a to je skoda...

MFAAA: Preji ti hodne stesti s tvymi vynalezy, treba ti to jednou opravdu vyjde, ale zkus se prosim aspon na chvili ZAMYSLET nad tim, co tady na foru padlo a pochopit, ze jsme ti tu chteli pomoct, i kdyz se ti to treba nelibi.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

MFAAA: no parada, keby malo lietadlo tvoj skvely padak tak by sa nikomu nic nestalo... pokial viem lietadlo narazilo do stoziara VN, alebo do veternej turbiny. Ak tvoj padak zacne fungovat na tych par metroch a domyslel si aj ako ho aktivovat, tak klobuk dolu, ale moj skromny odhad je ze by to nefungovalo...
navyse: mas doma perpetum mobile (ako tvrdis) a kopec napadov, ktore spasia svet (ako tvrdis). Zatial ale mame moznost sa docitat jedovate prskance o tom ako sme !my! dopustili stav aky je (dufam, ze mi to potvrdis a vynadas aj mne, ze som to dopustil, lebo je uplne jasne, ze ty jediny si to nedopustil :-\ ) Na tvoje vynalezy sa ti mozem zvysoka vykaslat, ale s istou davkou cynizmu ti poviem, ze aj ked niekoho presvedcis a nejako ti to nabeton patentuju a ty budes mat skvely a nepriestrelny patent, tak aj tak nezabranis nejakemu sikovnemu jedincovi aby si ho postavil doma na kolene (ak to bude mozne) a ty z toho budes mat velke kulove :-P

Prajem krasne vianoce,
Krovak

PeTr1
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

!!!

Příspěvek od PeTr1 »

V tomhle vlakne se resi blbost.Jaky zakon?Kdo je dodrzuje?Ja jen v doprave.Jinak vic jak polovina je postavena na hlavu.A tohle forum neni o zakonech ale o pomoc lidem k lepsimu zivotu a ne o obohaceni se na nekom jinem ale pomoct mu.Zivot zijem jen jednou a ja ho chci zit zdrave v prirode ktera je taky zdrava.Zde nejde o penize.

PeTr1
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

:)

Příspěvek od PeTr1 »

A jeste krasne proziti svatku a hlavne klid a pohodu

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

pro MFAAA

Příspěvek od martin11 »

vypisuji sázky...zdali nám MFAAA prozradí princip svého perpetua Mobile....ano či ne....pro MFAAA.....tentokrát bych rád prohrál...martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
sumix
Nový člen

Příspěvek od sumix »

martin11: rad se k te sazce pridam a taky rad prohraju :-D (tedy, jestli jsi myslel, ze nam ho neprozradi)

Jinak vsem preju hezky prozite vanocni svatky a vsechno dobre do noveho roku a co nejvic pochytane volne energie :-)

martin11
Zasloužilý člen

no já nevím

Příspěvek od martin11 »

...no nevím...spamový roboti mě osočují, že cucám vědomosti z významných vynálezců, ... a pak je vydávám za svoje...ale sázka platí....když MFAAA ...jen popíše princip....smysluplně... tak na setkání každej má panáka....martin11 :pivko:

hapalainen
Starší člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od hapalainen »

Takže po tom ako som zistil aký v skutočnosti ste opúšťam vaše fórum.
Opustíšli mne, nezahynu,
opustíšli mne, zahyneš.
Ještě si to rozmysli, bylo by to škoda takové pěkné forum opustit. Třeba já věřím, že PM máš a měl bych o to zájem. Taky na tom pracuju, ale nějak se mi nedaří.

Hlavní je vyhrát zápas
martin11
Zasloužilý člen

...já ho viděla první...

Příspěvek od martin11 »

...hele....já ho ...toho MFAAA...viděla první...to PM ...chci ukrást já....a také si ho nechám patentovat....a navíc mu můžu nabídnout něco z ženských vnad......já karkulka červená..... :jump:

hapalainen
Starší člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od hapalainen »

Ženský vnady, to mu klidně nabídni, ale tu klávesnici si kup novou, ať furt nepíše ... .... ...... ....

Hlavní je vyhrát zápas
wolf234
Starší člen
Dostal: 9 poděkování

Příspěvek od wolf234 »

ja to vidim tak ze PM ziskane od nasho kamarata bude nejaky superpadak alebonejake jadrove svinstvo na ktorom si budeme opekať p....

PetrNJ
Stálý člen

MFAAA

Příspěvek od PetrNJ »

Zdar chlapi,
dlouho jsem tu nebyl a tak koukám, že krom bastlení tu máte dobrou zábavu a vyčerpáváte si zbylou energii na beznadějném právníkovi MFAAA. Já té energie mám dnes dost, tak mu ji s radostí taky trochu poskytnu :-) .

Ten chlap (nebo ženská ?) :D ) je fakt dílo 8) ;) .

Bojuje za nějaká svá práva, přitom sám porušuje zákony. Ale ne ty lidskou hlavou vymyšlené a nedokonalé, ale co je pro něj horší - ty přírodní.

Kdo pak mu dal asi život, že se potřebuje ohánět právem, svým egem a potřebou jakéhokoliv zisku ? Poradím mu - lidstvo to určitě nebylo......a bůh taky ne..... tak uvidíme nakolik je pan vynálezec znalý základních znalostí života

A místo aby poděkoval tvůrci jeho života a byl mu vděčný, chce na jeho energiích živit své ego a peněženku.

Chlapi na rovinu - vyserte se s prominutím na něj, jen podporujete jeho tmavé působení a zeslabujete světlo, které se snažíte dávat tady na foru.

Teď je třeba věnovat energii matce zemi a zachránit co se dá. Ona si sice poradí s následky našeho působení i bez nás, ale je škoda aby se ta zbylá krása matky země nechala devastovat, krom jiných i takto smýšlejícími lidmi.

Pro MFAAA:
Pro život se potřebuješ jenom najíst, žít v čisté přírodě a to co lidé dodnes vymysleli je jen něco navíc a ještě hnusně nedokonalé.
Nemysli na své ego ale na matku zemi, vše ostatní ti pak příjde povrchní.

Věřím, že máš PM, ale na své ego, které je k tomu ještě nekonečně naivní. Ale to ti bohužel nikdo po tobě nebude chtít.........tedy doufám, lidi jsou totiž různí

všude je a bude + a - . A mezi tím něco co má neskutečnou a nekonečnou sílu to měnit oběma směry, ale vždy k rovnováze. Jen to najít a umět použít (a nikdy nezneužít).....
Odpovědět

Zpět na „Archiv - Jak na to“