Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Finanční krize 2008 až ....

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Takže sa vyjadril aj Samson. Ivo. Podľa neho si rusi všetko vymysleli vraj z pomsty za ukrajinskú orientáciu na západ. Hmmm. Fajn. Keď náhodou budem kradnúť, použijem "ukrajinskú uličku". Je to hnus - čo je protiruské, či protislovanské je tomuto "ivovi" veľmi vhodné.

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Je nádherně vidět, kdo je na kom závislý....... Dobudoucna se zřejmě bude muset lépe volit slova.... Radar radarovič zhořkne našinci pod zmrzlou duchnou.....Zanedlouho se začnou po putykách smířlivě pět častušky, občas se hodí kozáček a vodka, ta poteče potokem. A bude teplo.......I když jsem připraven na život bez vnějšího přísunu energie, tak mne jímá hrůza nad křehkostí a zranitelností naší civilizace....

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

chiq píše:Takže sa vyjadril aj Samson. Ivo. Podľa neho si rusi všetko vymysleli vraj z pomsty za ukrajinskú orientáciu na západ. Hmmm. Fajn. Keď náhodou budem kradnúť, použijem "ukrajinskú uličku". Je to hnus - čo je protiruské, či protislovanské je tomuto "ivovi" veľmi vhodné.
Co mě nadáváš,chceš dostat přes ciferník!!! :bye:

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

chiq

Příspěvek od lajos »

Jaks na to přišel? něco mi uteklo, nebo sedíš u compu hlavou dolů? Asi budeš nějaký milí popletenec. Vrať se k technickým problémům a na rusáky se vyser, neboj oni udělají totéž.

tbest
Zasloužilý člen

Gaz

Příspěvek od tbest »

Čím víc mi celá kauza okolo plynu začíná připadat, že problém Rusko - Ukraina není o krádežích plynu, ale pěkně načasované vydírání na podporu založení podobného sdružení jako je OPEC a jako bonus je tu i vliv na radar. Ale vzhledem k tomu, že Gasprom je soukromá firma, jsou peníze až na prvním místě. Rok 2008 mi krutě ukázal, čeho všeho jsou "šikovní" a vlivní podnikatelé schopni. To by člověk zvracel!
Tom

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování

Příspěvek od chiq »

Iv píše:
chiq píše:Takže sa vyjadril aj Samson. Ivo. Podľa neho si rusi všetko vymysleli vraj z pomsty za ukrajinskú orientáciu na západ. Hmmm. Fajn. Keď náhodou budem kradnúť, použijem "ukrajinskú uličku". Je to hnus - čo je protiruské, či protislovanské je tomuto "ivovi" veľmi vhodné.
Co mě nadáváš,chceš dostat přes ciferník!!! :bye:
:D dobrá trefa, aj keď nechcená! Iv, prepáč, ale máme u nás jedného americkovriťovlezlého novinárčika, ktorého matka nazvala Ivo Samson. Určite nemá nič spoločné s tebou, je na druhej strane.
Inak, k tomu radaru - výstižné! Skúste si predstaviť opačnú situáciu............... už by tu lietali americké rakety........

belamachina
Zasloužilý člen

Re: zaujímavé interwiew

Příspěvek od belamachina »

bob píše:stojí to za pozornosť...
mas toho viac od toho chazina?

Návštěvník

Telegram z Moskvy

Příspěvek od Návštěvník »

BLAHOPRAJEM K PRECHODU NA EURO STOP PLYN STOP ROPA STOP
PUTIN

sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

Predpovede

Příspěvek od sano »

Tak si putujem netom a natrafil som na zaujímavý článok.

http://spravy.pravda.sk/svet-upadne-do- ... k_svet_p23

zaujímavé sú aj domovské stránky amerického autora.

dag
Nový člen

Příspěvek od dag »

To jo. V týdnu ve fabrice jsem dostal výpověď. Úplně v p... To jsem vůbec nečekal a že stálá práce. V PI...

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

A je to tady.

Příspěvek od aNONym »

jarda ovčák svitavy

Mno, možná to bude treife, nicméně mne to pobavilo. Pokud však tento historický dokument je v rozporu se současnými mravy, pak žádám o exemplární potrestání a k vysoké pokutě na finančním úřadě, eventuelně budu klečet v chánově na hrachu.
Kdyžtak řekněte rivalovi, ať to odstraní.......
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpc.Elservis
Stálý člen

Příspěvek od Zpc.Elservis »

Pokud je text autentický, není zač se stydět. Mimochodem, neví někdo zda tento dokument náhodou ještě neplatí? Třeba ho opomněli zrušit... Nástupnictví státu by se dalo prokázat... Jééé to budu mít ale sny. A třeba bych i ty daně potom platil tak nějak radostněji. Nó tak to jsem si trochu zapřeháněl, i když...

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

jarda ovčák svitavy píše:Mno, možná to bude treife, nicméně mne to pobavilo. Pokud však tento historický dokument je v rozporu se současnými mravy, pak žádám o exemplární potrestání a k vysoké pokutě na finančním úřadě, eventuelně budu klečet v chánově na hrachu.
Kdyžtak řekněte rivalovi, ať to odstraní.......
To by kati a jejich pochopové měli roboty v těch našich luhách :D

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
jarda ovčák svitavy

Je to naprosto přirozené. Sami saracéni, jak jim říkám si za tento stav mohou sami. V podstatě jako afroameričani v usa. Nejdříve se jim říkalo negři. Už můj děd jim říkal tak. Když jsem jako malý padavan zkoumal, proč negři, tak že prý jsou od řeky niger..... Děda byl sedlák...A já mu věřil...
Pak se jim říkalo černoši, pak barevní a nakonec afroameričani. Nyní se již ani pojmenovat nemohou, neboť by to dopadlo jako vždy. Inflace by z termínu učinila hanlivou poznámku.
My, co by pseudofarizejští lidumilové nemůžeme nic, protože i nechtěný pšouk na adresu cikánů je rasistickým neoddiskutovatelným skutkem. Neznám člověka, co by blahořečil cikánům. Neznám nikoho, kdo by měl k této komunitě kladný vstah a kdo by je bránil. Není divu.
Přesto se v té praze montují jakési zákony, jenž je zvýhodňují,vaří se tam nálada, díky které slušný člověk leze kanálama a cikáni se rvou s policajty a nosí zbraně na veřejnosti..... Ať si je nastěhují do parlamentu, nebo do toho hampejzu jenž slove strakova akademie.....
Je mi upřímně jedno, jakou mají barvu. Já ilegálně ukrýval půl roku nepálský pár co byl na útěku a... to je na delší povídání a ti jsou černější, hnědější a dlaně mají růžovější, nemám potíž s barvou kůže. Mám problém s morálkou, s vyšším principem mravním.
Našim vládcům je cizí rozlišovací schopnost a jejich drábové to dokazují každý den. U nás bylo rok na autobusové zastávce napsáno: přitluč si svého roma na vrata.Pokaždé, když jsem jel kolem, tak se mi automaticky podvědomě roztáhly koutky do úsměvu. Tisíckrát za sebou. Je to v nás. Dusíme se falešným farizejstvím a nesmíme ani naznačit náš skutečný vstah k této komunitě. Nesmí se zveřejnit , že cikám pobodal, cikán znásilnil, cikánů bručí v kriminálechxxx a necikánů xxx. ani omylem se nedozvíte jejich skutečnou zaměstnanost. Nejsem nějaký ultranacionalista, který by řval s pěnou u huby a trčel pravici při každém kýchnutí....Jsem průměrný občan, jichž jsou miliony.Nikdo je nevyslyší. Jak je to možné?..............
Někde bude chyba

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“