??????Zírám jak puk! Ešte mi tam chýba adresa pre dobierku a číslo bankového konta...kacha píše:
Zde je moje e-mail adresa : chalupsky.karell@seznam.cz
Mimochodem, kolik jste schopen za odpoveď na tuto otázku zaplatit ? Jsem ochoten Vám ji poskytnout, za předpokladu,že budete schopen na ni adekvátně reagovat. Nepůjde tedy o jednosměrný tok informace směrem k Vám,protože Vámi položené otázky jsou příliš laciné a povrchní v tom smyslu,že se ptáte na vše a zároveň konkrétně na nic. Sdělte mi, prosím, Vaší konkrétní,neučebnicovou představu o této tzv. částici a dostanemese,možná tak na jakousi akceptovatelnou počáteční úroveň diskuse.
Aj keď mám vysokoškolské vzdelanie a určitú dobu som prednášal, NIKDY som si nedovolil za odpovede na otázky študentov pýtať peniaze!
Doteraz som si myslel, že toto je fórum nadšencov pre určitú mimoriadne prospešnú vec, myšlienku, že ľudia, ktorí tu prezentujú svoje názory nie sú apriori vysokovzdelaní, s množstvom akademických titulov "napredku aj nazadku".
Vážený pán kolega. Názor každého človeka je vzácny. Vážte si ho. Neurážajte ho, ak sa vedomosťami nevyrovná vášmu vzdelaniu. A, hlavne, nikdy, prosím Vás, nepýtajte za odpovede peniaze. Nie sme tu právnici a dúfam, že ani americký barbari.