Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
PŘÁNÍ
-
- Stálý člen
- Dostal: 10 poděkování
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Poděkování
Velice moc děkuji za přání k narozeninám, Martinovi11(aby se na něho ženský jen usmívaly),Elektro,Chigovi,La,Koumákovi,Kutilovi,Pištovi(Kotvičník piji jak duha),Tbestovi,Peterovi1,Ilemkovi,Karlíkovi i jeho druhému polu(tos mně dostal s tím folklorem,ani nevíš,co tam je energie)rovněž Jardovi a jeho ovečkám(miluji jejich hluboký pohled a je mně jich moooc líto),rovněž i PePemu,u kterého mě to zejména po našich rozcvičkách potěšilo a záleží mě na našich vzájemných vztazích,i Pootovi,kdy mě něco zamrzelo,Jeffovi,Aguarisovi,Wolfovi34 a všem ostatním níže.
Nikdy jsem moc narozeniny neslavil,ale nyní,kdy jich už asi moc slavit nebudu, mně to potěšilo,protože si už ani pomalu nepamatuji,kdy to bylo-hodně dávno.Přišel jsem na toto forum v roce 2006,takže je to taky nějaká doba a za ni jsem přišel k hodně velkým poznáním o složení lidského plémě,ale i těch pár lidiček,kteří jsou sví,mě dává naději,že není odsouzeno k Apokalypse.Nebudu tady mudrovat a proto těmto lidem výše jmenovaným DĚKUJI a přeji jim,aby je provázelo štěstí v tomto životním ringu a prošli ve špatných chvílích „kozí brankou“.Kluci Slovenští,Vám taky děkuji!Jako poděkování Vám přikládám ode mě pohled se zahrádky pro štěstí. .
Nikdy jsem moc narozeniny neslavil,ale nyní,kdy jich už asi moc slavit nebudu, mně to potěšilo,protože si už ani pomalu nepamatuji,kdy to bylo-hodně dávno.Přišel jsem na toto forum v roce 2006,takže je to taky nějaká doba a za ni jsem přišel k hodně velkým poznáním o složení lidského plémě,ale i těch pár lidiček,kteří jsou sví,mě dává naději,že není odsouzeno k Apokalypse.Nebudu tady mudrovat a proto těmto lidem výše jmenovaným DĚKUJI a přeji jim,aby je provázelo štěstí v tomto životním ringu a prošli ve špatných chvílích „kozí brankou“.Kluci Slovenští,Vám taky děkuji!Jako poděkování Vám přikládám ode mě pohled se zahrádky pro štěstí. .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Iv dne úte 10 úno 2009 15:40, celkem upraveno 10 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Přání
Ahoj Iv, do dalších roků Ti přeju pevné zdraví a každé zlo, které na Tebe zaútočí, ať je vyrovnáno stejnou porcí dobra.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Přání
Přeju Ivanovi hodně síly pro život a hodně humoru jako koření života.
Přikládám narychlo vybranou skladbu opět od Ebenů. To že na konci rozbíjejí nástroje bych bral nikoli jako vandalství, ale jako fakt pomíjivosti starých náhledů.
K
Přikládám narychlo vybranou skladbu opět od Ebenů. To že na konci rozbíjejí nástroje bych bral nikoli jako vandalství, ale jako fakt pomíjivosti starých náhledů.
K
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- wolf234
- Starší člen
- Dostal: 9 poděkování
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
přání
I já se připojuji z přáním a z děkováním ,(myslím za všecky) ,že tu jseš a máš trpělivost .....
dík
dík
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
-
- Nový člen
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
Ivane,
přeju Ti věčný přísun energie, abys ty co to potřebují, neustále nakopával a posouval dál. Zdraví a štěstí a zázemí také, to budeš potřebovat také.
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
ještě jedno
z vlastní zkušenosti mohu popřát hlavně zdraví - a když náhodou nějaká ta choroba přece jenom zazlobí, tak ať se to vhodně transformuje třeba do nového poznání.
Posílí, co nezabije...
Posílí, co nezabije...
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!