Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Modely
Moderátor: rival
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
krása nesmírná...
...nové vlákno a už plevelím....
....není někdo s jemnomechanickou dílnou...myslím , že by se 100 kusové serie prodali....viz výstava model hobby Praha...jsem zde pravidelně...a tyto služby zcela chybí....a myslím, že výrobky p.Šediv....tomu nesahají ani k patám...
...nějaké stavebnice se dají koupit i v Čechách....ale ceny jsou ...závratné....martin11
....není někdo s jemnomechanickou dílnou...myslím , že by se 100 kusové serie prodali....viz výstava model hobby Praha...jsem zde pravidelně...a tyto služby zcela chybí....a myslím, že výrobky p.Šediv....tomu nesahají ani k patám...
...nějaké stavebnice se dají koupit i v Čechách....ale ceny jsou ...závratné....martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
Preto som to sem dal - na zamyslenie... sú to všetko veci, na ktorých sa na našom fóre pracuje. Aj keď sme tu už rozoberali sériové výroby a primeraný zisk, to čo pýtajú nemci, je skutočne sila! Napr. za sadu: http://newenergyshop.com/htm.Wind.Power ... indTrainer pýtať 1555€, to by som si nedovolil ani po 10 pivách, 20 borovičkách, pol kile bryndze a 63 utopencoch!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: nevím, kam to dát
Paráda!Ilem píše:asi sem
Hranatá kolečka Technici, co vy na to?
Technikům asi nejvíc zamotá šišku to, že se během jedné otáčky periodicky mění točivý moment, aniž by se při tom měnila úhlová rychlost (poměr převodu).
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: nevím, kam to dát
... asi jsem měl větší štěstí než vy dva, jelikož na SPŠE Ječná, jíž jsem absolventem (mimo jiné), jsme měli na strojírenskou technologii pana profesora, který nás obeznámil s faktem, že ozubená kola nemusí být vždy pouze striktně kulatá ... byl dokonce držitelem patentu na neobvyklé zubové čerpadlo postaveného na šíleně vytvarovaných ozubených "kolech" (dá-li se to tak ještě vůbec nazvat ) ... přiznávám, tehdy jsem na to taky koukal jako puk ... :D:D ...poota píše:Technikům asi nejvíc zamotá šišku to, že se během jedné otáčky periodicky mění točivý moment, aniž by se při tom měnila úhlová rychlost (poměr převodu).Ilem píše:Hranatá kolečka Technici, co vy na to?
PeS: ... důkaz, že tyto vědomosti jsou známy již delší dobu ... ...
[youtube][/youtube]
... popř. zde, nezkrácená verze filmu ...
[youtube][/youtube]
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...