![Pivko :pivko:](./images/smilies/pivko.gif)
![Eusa Naughty :enaughty:](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
![Eusa Whistle :ewhistle:](./images/smilies/eusa_whistle.gif)
Takže ,
Moderátor: sao
jj všimnul jsem si toho způsobu vývodu, ale díky za upozornění. sání bude snad ok. když jsem sundal manžetu a ucpal sání, tak to přes trko bublalo slušně, ale motor nereagoval na nedostatek vzduchu, proto jsem zkoumal jestli nechybí těsnění nad karbecem a bingo. tož sem ho objednal. uvidíme jak potomsao píše:Odříznutá trubka způsobuje , že proudící vzduch vytváří kolem půlkruhu rotaci a tím i zvýší podtlak v nasávané trubičce . Dá se to udělat i tak , že do vnitřku strčíš zahnutou trubičku ve směru proudění a tím dosáhneš “skoro“ stejného efektu .
Pokud ani toto nepomůže , tak bych Ti doporučil , nastudovat si Venturiho trubici a to by v tom byl čert .
(není to nic složitého a dá se to zmáknout i na koleně )
Napřed ale zkontroluj všechny netěsnosti , protože jak jsem na ten Tvůj obr . koukal , tak nemáš ani na odsávání olejových výparů z klikovky žádnou sponu a vzhledem ke stáří vozidla budou asi všechny spoje vachrlaté .
Tak pratele probehly s timto big zarizenim ruzne zkousky(voda obyc.-12V-2,5A--SLABOTA!,voda obyc.-12V+Iv 3-0,95A--SLABOTA!A stale sracky uz po par hod.Na 1L voda obyc.+30g supinkovy 200% NAOH(Ani nevim jaky je to pomer,ale asi dost)-12V,10A-celkem sila,ale injekcni jehla pri plamenu uhorela,To same +Iv 3-plamen zadny jen nad hladinou aerosol.mlha jako pri ultrazvuk. mlhovaci,ale zadne sracky na hladine.Tak nevim!!!Asi pockam na sraz Brno a poslechnu si rady a kritiku.Jeste chci zkusit jeden napad co tu padl a to prohnat vsechen karburatorem nasavany vzduch prez tohle Trko na sucho+Maly Trk s destilkou pod karbec. Uz to zas vidim co prijde od Iv!!!!puch píše:UFFF!!!V noci jsem konecne domotal TRk 117*420mm, 10sekci,1mm drat.To jsem zvedav co to bude umet
No teda , to je něco , akorát co do toho budeš pouštět ? , protože jestli to budeš příliš zatěžovat , tak ti ty smotaný dráty – s jedním tenkým vývodem nebudou stačit a přepálí se .
Nezáleží na podtlaku. Záleží na tlakovém spádu.poota píše:
...ale to velké TRko v sacím traktu si dokážu představit jen obtížně, ještě že to má být nasucho - poota