Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Mimův vyvíječ vodíku - pokus o repliku
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
pena
test bez podtlaku,rozložilo 1dcl vody za 20min,s VN
čistá studničková voda bez prísad,ph neznáme,Mim doteraz nezverejnil,
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: pena
Dostáv spoustu mailů a je mi stále z toho smutno...Všechno bylo řečeno, jen otázka jiskřiště, nastavení poktlaku a sání byla na vás....Maco píše:test bez podtlaku,rozložilo 1dcl vody za 20min,s VN
Výsledek...3 lidi tříset. Ostatně je to docela dobrý výsledek.....
Však ono to půjde!!!
Když to gewo popsal tak geniálně tak proč najednou jiskřiště?Mim píše:
Dostáv spoustu mailů a je mi stále z toho smutno...Všechno bylo řečeno, jen otázka jiskřiště, nastavení poktlaku a sání byla na vás....
P.
- Mim
- Zasloužilý člen
Peter, proč zrovna ty? Vždyť jak dostat VN do elyzeru? Vždyť to je snad triviální....Chápu, že spoustu lidí to dostalo....ale tebe?Anonymous píše:Když to gewo popsal tak geniálně tak proč najednou jiskřiště?Mim píše:
Dostáv spoustu mailů a je mi stále z toho smutno...Všechno bylo řečeno, jen otázka jiskřiště, nastavení poktlaku a sání byla na vás....
P.
Však ono to půjde!!!
Mne to nedostalo, jenom mne udivovalo proč gewo tak razantně vystupoval proti jiskřišti. A spousta dalších "úspěšných".Mim píše:Peter, proč zrovna ty? Vždyť jak dostat VN do elyzeru? Vždyť to je snad triviální....Chápu, že spoustu lidí to dostalo....ale tebe?Anonymous píše:Když to gewo popsal tak geniálně tak proč najednou jiskřiště?Mim píše:
P.
P.
- Mim
- Zasloužilý člen
No, možná bych to našel, ale spíše ne. Gewa se jednou někdo zeptal, a to jsem považoval za úspěch, zda lze použít svíčku jako jiskřiště. On na to odpověděl, že ano, ale že to bude způsobovat problémy ...atd. To bylo úplně všechno a žádný další dotaz nepadl....Anonymous píše:Mne to nedostalo, jenom mne udivovalo proč gewo tak razantně vystupoval proti jiskřišti. A spousta dalších "úspěšných".Mim píše:Peter, proč zrovna ty? Vždyť jak dostat VN do elyzeru? Vždyť to je snad triviální....Chápu, že spoustu lidí to dostalo....ale tebe?Anonymous píše:
Když to gewo popsal tak geniálně tak proč najednou jiskřiště?
P.
P.
Však ono to půjde!!!
Není to tak. Já jsem byl za pitomce, který nic nechápe. Až po dostatečně dlouhé době připustil, že by tam jiskřiště mohlo být.Mim píše:
No, možná bych to našel, ale spíše ne. Gewa se jednou někdo zeptal, a to jsem považoval za úspěch, zda lze použít svíčku jako jiskřiště. On na to odpověděl, že ano, ale že to bude způsobovat problémy ...atd. To bylo úplně všechno a žádný další dotaz nepadl....
Jeho vysvětlení jemně řečeno pokulhávalo od začátku a divím se ti, že ho ještě teď tak hájíš. Nešlo o nic jiného než exhibici vlastního ega.
P.
- Mim
- Zasloužilý člen
Možná ano, a možná ne. Osobně se domnívám, že nejvíce přispěl k prozření spousty lidí...na tomhle fóru možná mála...ale i pár je úspěch. Víš, nejsem teoretik...více zkouším a teorie mi nejdou, ale on přeci jen tomu dal nějaký smysl. Proto si ho vážím...Anonymous píše:Není to tak. Já jsem byl za pitomce, který nic nechápe. Až po dostatečně dlouhé době připustil, že by tam jiskřiště mohlo být.Mim píše:
No, možná bych to našel, ale spíše ne. Gewa se jednou někdo zeptal, a to jsem považoval za úspěch, zda lze použít svíčku jako jiskřiště. On na to odpověděl, že ano, ale že to bude způsobovat problémy ...atd. To bylo úplně všechno a žádný další dotaz nepadl....
Jeho vysvětlení jemně řečeno pokulhávalo od začátku a divím se ti, že ho ještě teď tak hájíš. Nešlo o nic jiného než exhibici vlastního ega.
P.
Mim
Však ono to půjde!!!
- Mim
- Zasloužilý člen
Re: Revize
To by mě zajímalo, kdo je přihlížející, že by Anri?Přihlížející píše:Jestli si vzpomínám dobře,tak gewo tehdá mluvil o nutnosti se zbavit nadbytečných elektronů a říkal že jiskřiště není ideální. To bylo všechno.
Však ono to půjde!!!
Paměť mi už moc neslouží.Přihlížející píše:Jestli si vzpomínám dobře,tak gewo tehdá mluvil o nutnosti se zbavit nadbytečných elektronů a říkal že jiskřiště není ideální. To bylo všechno.
A ještě taky paměť mi už moc neslouží.
P.
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Anri
Jo, Anriho jsem taky viděl naposled, když ještě Žižka měl obě oči a černé uhlí bylo hnědé...
Jeff
Jeff
- Mim
- Zasloužilý člen
To by mě fakt zajímalo, jak jste dostali VN do vody.....Anonymous píše:Paměť mi už moc neslouží.Přihlížející píše:Jestli si vzpomínám dobře,tak gewo tehdá mluvil o nutnosti se zbavit nadbytečných elektronů a říkal že jiskřiště není ideální. To bylo všechno.
P.
Však ono to půjde!!!
Kdyby to někdo skutečně zkoušel, tak by to věděl hned.Mim píše:To by mě fakt zajímalo, jak jste dostali VN do vody.....Anonymous píše:Paměť mi už moc neslouží.Přihlížející píše:Jestli si vzpomínám dobře,tak gewo tehdá mluvil o nutnosti se zbavit nadbytečných elektronů a říkal že jiskřiště není ideální. To bylo všechno.
P.
P.
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
VN
Vn sa klasicky do vody pustiť nedá.Jak píše DD-neudelat to nic.Ja som tých iskrišť skušal mnoho
a ani sviečka nerobila zázraky.
DD používa 6 sviečok vo svojej Toyote
a ani sviečka nerobila zázraky.
DD používa 6 sviečok vo svojej Toyote