Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ultrazvuková mlha - oponentura

Vodík, plasma, orgon... a spalovací motory.
Odpovědět
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: pro Akorda a anonymní P.

Příspěvek od aNONym »

Koukám, že jsi stále nezodpoveděl ani jednu z mých otázek, tak si dovolím zopakovat tu nejdůležitější (tučně zvýraznenou)
aNONym píše:Dobrá. Pomiňme tedy věk některých i jejich přístup. >>> A co ty??? Prostudoval sis např. poskytnuté podklady k Pantoneho vynálezu? Proč si tedy myslíš, že to nemůže fungovat tak, jak ti zde popisujeme???
Až tuto zodpovíš, tak potom se dá pokračovat dál v konfrontaci. Zachovej se jako chlap a odpověz po pravdě. ;) Non
.

Karban

Příspěvek od Karban »

Palo píše:Kdo neviděl, nepochopí. U Tebe bych řekl, že ikdybys viděl, tak bys nevěřil.
Já jsem realista.
Takže bych si věc prohlídl tak, abych se ujistil.

Ale ten dotyčnej, co to prezentuje, ten to ukázat nechce; právě proto, že to jaksi není reál.
Resp. ukázat může, ovšem naivkovi, co mu zblajzne snadno nějaký podvod - někdo, komu stačí vidět zvláštní nádržku, dráty, ale tu samotnou spotřebu nebude schopen nijak ověřit.

.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Karban píše:Já jsem realista.
Takže bych si věc prohlídl tak, abych se ujistil.

Ale ten dotyčnej, co to prezentuje, ten to ukázat nechce; právě proto, že to jaksi není reál.
Resp. ukázat může, ovšem naivkovi, co mu zblajzne snadno nějaký podvod - někdo, komu stačí vidět zvláštní nádržku, dráty, ale tu samotnou spotřebu nebude schopen nijak ověřit.

.
S Tvým přístupem nemá nikdo zájem Tě přesvědčovat. Jsi totiž nejchytřejší ze všech. Bohužel jsi v "našem" oboru bez praxe.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Karban

Příspěvek od Karban »

aNONym píše:Prostudoval sis např. poskytnuté podklady k Pantoneho vynálezu? ...
Jo, toho už jsem četl spoustu.

Karban

Příspěvek od Karban »

Palo píše:S Tvým přístupem nemá nikdo zájem Tě přesvědčovat. Jsi totiž nejchytřejší ze všech. Bohužel jsi v "našem" oboru bez praxe.
No ano, správně - pokud jde o někoho, kdo by prokoukl šméčko díky vlastním znalostem, pak samozřejmě nemá klamající zájem přesvědčovat.

Zde nejsme v rozporu, to souhlasí...

8)

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

Karban píše:
aNONym píše:Prostudoval sis např. poskytnuté podklady k Pantoneho vynálezu? ...
Jo, toho už jsem četl spoustu.
A přesto si pořád dál myslíš, že je to založený pouze na ochlazování, tudíž to nemůže podat deklarovanou úsporu při zachování výkonu??? :D :)
.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Karban píše:No ano, správně - pokud jde o někoho, kdo by prokoukl šméčko díky vlastním znalostem, pak samozřejmě nemá klamající zájem přesvědčovat.

Zde nejsme v rozporu, to souhlasí...

8)
Přesně tak, jsme grupou snílků, kteří si na svý věci nenechaj šahat. Nechtěl bys nás nechat napospas ve svých snech? Rádi slyšíme že něco jde, né že něco nejde...

Karban

Příspěvek od Karban »

Palo píše:Přesně tak, jsme grupou snílků, kteří si na svý věci nenechaj šahat. Nechtěl bys nás nechat napospas ve svých snech? Rádi slyšíme že něco jde, né že něco nejde...
Jen si nalhávej co chceš.
Ale musíš počítat s tím, že někomu seš k smíchu - třeba tomu, kdo vyznává realitu.

8)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Karban píše:
Palo píše:Přesně tak, jsme grupou snílků, kteří si na svý věci nenechaj šahat. Nechtěl bys nás nechat napospas ve svých snech? Rádi slyšíme že něco jde, né že něco nejde...
Jen si nalhávej co chceš.
Ale musíš počítat s tím, že někomu seš k smíchu - třeba tomu, kdo vyznává realitu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Karban

Příspěvek od Karban »

aNONym píše:A přesto si pořád dál myslíš, že je to založený pouze na ochlazování, tudíž to nemůže podat deklarovanou úsporu při zachování výkonu??? :D :)
.
Úspora (pokud bude) nemůže nikdy u spalovacího motoru v autě udělat 50% jen díky využití tepla z výfuku jeho vložením do nějakýho odpařování vody atd.

Už jsem uvedl, kolik se asi dá nahnat u dvoutaktu za ideálních podmínek (ty hodnoty mají sakra daleko do 50%) pomocí mlhy.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Jsou lidé,

Příspěvek od poota »

jako třeba Karban, kteří jakoby nechápali, že pro moudra, kterými "obšťastňují" toto fórum, si může kdokoli nahlédnout do učebnic, tedy pokud je již ze školy zapomněl a z nějakého důvodu o ně stojí.
A nebo naopak chápou velice dobře, že právě sem chodí lidé, kterým tato úroveň vědění nestačí a obecně uznávané autority pro ně zas až takovými autoritami nejsou. Tady je totiž možnost komunikace s těmi, kteří se snaží najít právě to, co v učebnicích schází, ať již jejich pouhou nedokonalostí, nebo zcela záměrně. Tito výše zmínění "karbanisté" tedy zřejmě považují za svou povinnost cpát nám sem právě to, co nechceme. Protože my, pokud bychom o tom psali, tedy pouze jako o určitém východisku k dalšímu poznávání a nikoli jako o navěky platném dogmatu, kterým to chtějí mít oni.
Ze všech sil se snaží zachovat "status quo", tedy vše v tomtéž neutěšeném stavu, ve kterém se to právě nachází. Podle mého názoru jde o zcela záměrné rozkládání tvůrčího ducha tohoto fóra, o snahu otrávit zde ovzduší a znechucovat kohokoli, kdo se o něco snaží. Zdravím všechny, kterým tito lidé vadí - poota

Karban

Re: Jsou lidé,

Příspěvek od Karban »

poota píše:.. se snaží najít právě to, co v učebnicích schází, ať již jejich pouhou nedokonalostí, nebo zcela záměrně. ...
Ano, záměrně.

Aby náhodou někdo jen tak nemohl něco ubastlit, a tím sebrat pouhým prudkým otočením listu v historii světa zisky ropobaronům, čez-mafiím a podobným ziskuchtivcům...

8)
-----
Jo, jo, je to těžký - oni se musí chránit, aby je někdo neodstřihl a aby náhodou nebylo všeho dosti i chudým lidem (Hrnečku vař! či kouzelný mlýnek z Fimfárum..).

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

aNONym píše: on ti pouze odpoví, že do Wikipedie a na Internet si může kdokoliv napsat cokoliv...
To je ale pravda. Jsem proti názoru aNONyma a Pala, kterí chtejí Karbana vystrnadit z fóra. S výrazem jako puberto nezačal Karban první, diskusi sleduji podrobne od začátku. Začal s tím, až mu došla trpelivost po mnoha urážkách, které nejdrív ignoroval.

Na vyloučení z fóra by se našlo hodne lepších kandidátu, ze všeho nejdríve by melo být rešeno plkání mimo téma prostrednictvím anonymu, nebo pseudoanonymu, tedy registrovaných členu, kterí uvedli neurčitý kontakt typu horní dolní. Karbanova identita je na rozdíl od jiných docela známa. Taky na rozdíl od jiných mluví za sebe, a to by snad fórum umožnit melo. Pokud k tomu nedojde, budu primerene reagovat. S velkou vetšinou Karbanových názoru souhlasím, a jeho styl je mnohem férovejší, než tady zažívám od jiných.

Najednou zjišťuji, že mnoho zasloužilých účastníku fóra má vysokou školu a práve tito lidé opovrhují metodami, které se pri tomto studiu používají. Nikde však není záruka, že je ti lidé umejí používat. Zažil jsem situaci, kdy mi doktor ved DrSc z akademie ved SAV nabízel spolupráci na jeho perpetu mobile. Nebude takový sám. Na vysoké škole jsou krome zkostnatelých a predkonfigurovaných lidí i lidé tvoriví, stejne jako jinde, a není možné paušálne odvrhnout výsledky poctivé práce techniku jenom proto, že zrovna meli príležitost získat titul. Argumenty tohoto typu jsou od veci, bylo by treba se vrátit k predmetu a účelu diskusního fóra.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Akord píše:To je ale pravda. Jsem proti názoru aNONyma a Pala, kterí chtejí Karbana vystrnadit z fóra...
Akorde,

chápu, že pohled za strany "vědecké" je potřeba, ale handrkování o kravinách, který jsou všem jasný kromě Karbana způsobí jen nakynutí fóra mimo to, že se nic nevyřeší. Karban nenabízí řešení, nebo "připomínkování" Karban způsobuje to, co zde nikdo nechce - nechuť chodit schopným lidem na toto fórum.
Zřejmě ty o to taky stojíš...

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Palo píše:Karban způsobuje to, co zde nikdo nechce - nechuť chodit schopným lidem na toto fórum. Zřejmě ty o to taky stojíš...
Proč bych takhle debilne ztrácel čas, já netrpím komplexy z nedostatku komunikace, invence, nebo práce. Naopak, velmi vítám, když se na fóru objeví kdokoli schopný posunout veci dopredu. V opačném prípade opakuju je to i pro mne promarnená investice. Karban je pro mne maják reality. Nikdo nemá záruku, že je objektivne schopný.

Odpovědět

Zpět na „Auto na alternativní pohon“