aNONym píše: on ti pouze odpoví, že do Wikipedie a na Internet si může kdokoliv napsat cokoliv...
To je ale pravda. Jsem proti názoru aNONyma a Pala, kterí chtejí Karbana vystrnadit z fóra. S výrazem jako puberto nezačal Karban první, diskusi sleduji podrobne od začátku. Začal s tím, až mu došla trpelivost po mnoha urážkách, které nejdrív ignoroval.
Na vyloučení z fóra by se našlo hodne lepších kandidátu, ze všeho nejdríve by melo být rešeno plkání mimo téma prostrednictvím anonymu, nebo pseudoanonymu, tedy registrovaných členu, kterí uvedli neurčitý kontakt typu horní dolní. Karbanova identita je na rozdíl od jiných docela známa. Taky na rozdíl od jiných mluví za sebe, a to by snad fórum umožnit melo. Pokud k tomu nedojde, budu primerene reagovat. S velkou vetšinou Karbanových názoru souhlasím, a jeho styl je mnohem férovejší, než tady zažívám od jiných.
Najednou zjišťuji, že mnoho zasloužilých účastníku fóra má vysokou školu a práve tito lidé opovrhují metodami, které se pri tomto studiu používají. Nikde však není záruka, že je ti lidé umejí používat. Zažil jsem situaci, kdy mi doktor ved DrSc z akademie ved SAV nabízel spolupráci na jeho perpetu mobile. Nebude takový sám. Na vysoké škole jsou krome zkostnatelých a predkonfigurovaných lidí i lidé tvoriví, stejne jako jinde, a není možné paušálne odvrhnout výsledky poctivé práce techniku jenom proto, že zrovna meli príležitost získat titul. Argumenty tohoto typu jsou od veci, bylo by treba se vrátit k predmetu a účelu diskusního fóra.