![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ale celkem mě udivila velikost kapek u kapátka, protože se mi zdají o poznání větší než u lékárnické plastové PE lahvičky s kapátkem, ve které mám MMS... Proto se mi mohla zdá koupel z 30 kapkami málo...
No třeba já tu koupel řešil tak, že jsem do malé skleničky nakapal (!) těch třicet kapek MMS, pak jsem vzal kyselinku a nakapal na lžičku 30 kapek, opticky odhadl množství na lžičce, obsah vylil k MMS a ještě takový čtyři lžičky (ty jsem už nekapal ale vycákl na lžičku, z těch mých lékárenských PE plasťáků s kapadlemsao píše:Jen si pěkně kapte a kapte vesele dál.
Takže vážení, to tedy ani náhodou! Poctivě kapu MiMiSu, protože napočítat (momentálně) do 12ti dokážu, alespoň zatím, ještě celkem spolehlivě. Potom, a to zdůrazňuji, vydělím nakapaný počet třemi a podle výsledku, opravdu a skutečně, nasaji do stříkačky tolik ccm, kolik je ve výsledku celých čísel. Vyjde-li mi při dělení nějaký zbytek (zde prosím zajímavost, ještě nikdy mi nevyšel větší než dvě - že by na to byl taky nějaký zákon?), tedy podle něj přidávám ty necelé dvě čárky. Pokoušel jsem se vymámit stříkačky, které by měly každý ccm dělený na třetiny, ale nezdařilo se. A ještě taková malá finta - nasaji přiměřeně víc a na přesnou dávku to zarovnám tím, že přebytek odstříknu zpátky - ono je v té lahvičce špatně vidět na ty čárky. A nakonec ještě prozradím, proč to dělám právě takhle - abych si to jakože náhodou nepoplet - pootaVon si to Poota bez toho kape taky -- aby si to jakože náhodou nepoplet .
klokoci píše:Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mám při braní nějak zohlednit menzes (např. v tyto dny nebrat, nebo menší dávku...). A pak ještě, jestli a jak to může užívat 4 leté dítě, kterému po autonehodě vzali slezinu a velkou část slinivky? Děkuji za odpověď
Podle vlastních pocitů a uvážení, je to individuální.
Z jakého důvodu by to to dítě mělo brát?
Skús sa obrátiť na Zentivu, tam ti veľmi radi povedia o zázračných schopnostiach ich "liekov".... a určite ti pridajú ako bonus počet mŕtvych po užití ich liekov i podrobný životopis všetkých ich miešačov chemikálií...Anonymous píše: Sem založenim skeptik a mam odpor k něčemu co je zázračné a ta kniha jako to video je značně nepřesvědčivý, ...
Pro uplnost, knizky prisli, asi po tejdnu. Cena sedi. Zdroj byl gatier. Takze majPego píše:sem jim tam este take napsal, tak uvi... jak rek slepejtake bych chtel tedkom 2 knizky bez postovneho za rozdil cen, dyz to po-orali