Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Karban

Re: Jasně:-)

Příspěvek od Karban »

Dvell píše: Amen. Co dodat?

Snad jen: "Jsem bezohledný vůči ostatním, tudíž nevyplňuju PŘEDMĚT !!!!"

S pozdravem
Ukázka nové, nebezpečné internetové zbraně:

http://generator-blabolu.biz/

- - -
A vo tom to bude čím dál víc...

8)
Naposledy upravil(a) Karban dne sob 04 črc 2009 19:16, celkem upraveno 1 x.

jarda ovčák svitavy

jsem bezohledný, tudíž pouze pro dvell

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Přesně takhle jsem to myslel. Prkotiny ti neuniknou, ale jádro problému přehlédneš jako prd. Jo jo, já tě znám, potkávám tě často. Tuhle na úřadě, tuhle mě buzeruješ jako policajt za nezapnuté pásy a strkáš mi lístky za stěrače skrze parkování.Jednou jsi přišel jako pojišťovák...........
Samý realista.
Problém je v tom, že realisti málokdy lítají v oblacích, tudíž mají hodně slabou fantazii.A bídný smysl pro humor.
O realitu vůbec nestojím. Nech si ji. Stojí za prd. Chci svůj barevný veselý svět, i když stojí na hliněných nohách. Jak se můžeš pozvednout, když nepadneš???

Dvell
Zasloužilý člen

Re: ? (Správný směr)

Příspěvek od Dvell »

tbest píše:
.. Také doufám že se fórum pozvedne tím správným směrem..

Buďte pozdraveni
Toto není namířeno osobně na Dvell...
Pokud si jako "pozvednutí správným směrem" představujete třeba probírání setrvačníků v nepatřičném vlákně a to tím stylem, že se snad na třech stranách řeší co je pravo a co levotočivé, tak teda za mě, si takovýto správný směr můžete... však vy víte co.
Vlastně ne, tím správným směrem jsem mel namysli původní účel tohoto fóra, vzhledem k tomu že o MM je nového snad jen to že to podle některých prostě funguje a s nějakým vysvětlováním proč by mnělo se netrápí, je úplně jedno co se tam probítá:-). Technicky vzato jsou zde "hlavy pomazané", které mají prostředky a práva na to aby tomuto zabránili.. nestalo se..
tbest píše: A toto je pro Dvell..
bla bla bla...fakt nevím jakou silou bych tě měl asi tak donutit vyznávat "mé pravdy" (ježíš to zní divně:-))
Právě "nucení" uznávat nějaké pravdy, vede spoustu členů ke stažení se do soukromí, protože ti ohleduplnější, nemají potřebu někomu nutit své, či jakékoliv jiné pravdy a raději ustoupí pravdohlásačům. Co je to pravda? Může být vynucována? Pokud je vnucena, je teda ještě pravdou?
Tu větu si vytrhl z kontextu.. neznamená že tě chci k něčemu nutit, já se ptám jak bych tě asi tak mohl nutit, je to defakto řečnická otázka..

A kdo tady asi tak může někoho k něčemu nutit?:-D Mno třeba pověz, aha možná že bych mněl vyhrožovat že stavitele JC prásknu ropoagentům:-D
Jen by mně zajímalo kdo dostal tu 7mi místnou částku a ochranku za nějaký vynález jak už tady někdo tvrdil..
Já to říkám pořád: "V Temelíně nejsou reaktory, maj tam kosmickou loď, mimozemského původu a do ní zavedený poměrně silný svazek kabelů":-)

Jak je to s pravdou?
S pravdou se šetří možná proto aby zbyla,
je flekatá jak dalmatýn je černobílá..

S pozdravem

Dvell

"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
Dvell
Zasloužilý člen

Re: jsem bezohledný, tudíž pouze pro dvell

Příspěvek od Dvell »

jarda ovčák svitavy píše:Přesně takhle jsem to myslel. Prkotiny ti neuniknou, ale jádro problému přehlédneš jako prd. Jo jo, já tě znám, potkávám tě často. Tuhle na úřadě, tuhle mě buzeruješ jako policajt za nezapnuté pásy a strkáš mi lístky za stěrače skrze parkování.Jednou jsi přišel jako pojišťovák...........
Samý realista.
Problém je v tom, že realisti málokdy lítají v oblacích, tudíž mají hodně slabou fantazii.A bídný smysl pro humor.
O realitu vůbec nestojím. Nech si ji. Stojí za prd. Chci svůj barevný veselý svět, i když stojí na hliněných nohách. Jak se můžeš pozvednout, když nepadneš???
Ne tak na tohle nebudu reagovat to je trošku moc směšný, na to nemám level.

S pozdravem

Dvell

"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
Karban

Re: jsem bezohledný, tudíž pouze pro dvell

Příspěvek od Karban »

jarda ovčák svitavy píše:...Problém je v tom, že realisti málokdy lítají v oblacích, tudíž mají hodně slabou fantazii.A bídný smysl pro humor.
Tak trocha fantazie, třeba ze svodek:

12.3. 2006 v obci Raková na Rokycansku odcizil neznámý pachatel ze zahrady důchodce J.P. dva kusy nedokončených JoeCell a sadu nářadí. Kutil vyčíslil vzniklou škodu na 15 tisíc Kč...

Na podzim 2007 vyhořela dílna pana H. M. v obci Bobnice - Kovansko na Nymbursku. Byl zničen materiál, určený ke stavbě GEET...

V září minulého roku přijel V.L. z Litoměřic na obchodní schůzku poblíž obce Konětopy nedaleko Všetat. Měl jednat o dodávkách rezonančních elektrolyzérů pro jednu pražskou firmu. Bohužel, na místě čekala skupina neznámých pachatelů a V.L. byl surově zbit...

... a 20.11. 2008 v dopoledních hodinách vyrazil ve stanici Můstek Karlovi P. z ruky aktovku na eskalátorech neznámý muž a zmizel s ní v davu. Obsahovala důležité výkresy, potřebné ke stavbě magnetického motoru.

- - -

8)

tbest
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od tbest »

...že to podle některých prostě funguje a s nějakým vysvětlováním proč by mnělo se netrápí, je úplně jedno co se tam probítá:-).
Ne, není to jedno, pokud to někoho ruší.
Technicky vzato jsou zde "hlavy pomazané", které mají prostředky a práva na to aby tomuto zabránili.. nestalo se..
To je pravda, jak znám admina vlákna, doufal v ukáznění přispěvatelů. Marně.
tbest píše: A toto je pro Dvell..
bla bla bla...fakt nevím jakou silou bych tě měl asi tak donutit vyznávat "mé pravdy" (ježíš to zní divně:-))
Tu větu si vytrhl z kontextu.. neznamená že tě chci k něčemu nutit, já se ptám jak bych tě asi tak mohl nutit, je to defakto řečnická otázka..
Nevytrhl. Nechal jsem tam poznámku v závorce. Chtěl jsem upozornit na nepříjemnou praxi, jenž se tu nějakou dobu bují. Smůla, že to zaznělo v příspěvku od Vás.
A kdo tady asi tak může někoho k něčemu nutit?:-D Mno třeba pověz, aha možná že bych mněl vyhrožovat že stavitele JC prásknu ropoagentům:-D
Nezlehčujte to prosím. Korektní je, někomu sdělit svůj, byť opačný a možná nepříjemný názor, ale pokud jej dotyčný neakceptuje, tak neustálé opakování své pravdy těm, co o ní nestojí, si moc nezadá s vnucováním.
Jen by mně zajímalo kdo dostal tu 7mi místnou částku a ochranku za nějaký vynález jak už tady někdo tvrdil..
Nevím, nečetl jsem.
Já to říkám pořád: "V Temelíně nejsou reaktory, maj tam kosmickou loď, mimozemského původu a do ní zavedený poměrně silný svazek kabelů":-)
Naprosto souhlasím, jen bych dodal, že Gř Temelína je ufón.
Jak je to s pravdou?
S pravdou se šetří možná proto aby zbyla,
je flekatá jak dalmatýn je černobílá..
Tady nemohu souhlasit ani náhodou. Pravda je totiž fialová s modrobílými proužky, protkávaná zelenožlutýma žilkama.

S pozdravem

Tom.

Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Příspěvek od Pego »

Karban píše:
Dvell píše: Amen. Co dodat?

Snad jen: "Jsem bezohledný vůči ostatním, tudíž nevyplňuju PŘEDMĚT !!!!"

S pozdravem
Ukázka nové, nebezpečné internetové zbraně:

http://generator-blabolu.biz/

- - -
A vo tom to bude čím dál víc...

8)
.. jenom ze by tady zustali zamestnaci vasi "firmy"

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Dvell píše:nevyplňuju PŘEDMĚT !!!
Jarda přece nedělá do elektriky :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

Dvell píše:Vlastně ne, tím správným směrem jsem mel namysli původní účel tohoto fóra, vzhledem k tomu že o MM je nového snad jen to že to podle některých prostě funguje a s nějakým vysvětlováním proč by mnělo se netrápí, je úplně jedno co se tam probítá:-). Technicky vzato jsou zde "hlavy pomazané", které mají prostředky a práva na to aby tomuto zabránili.. nestalo se..
... jenom naprostý ignorat pokračuje dál v diskuzi o něčem, co je v naprostém nesouladu s původním zaměřením vlákna, i přestože zaznamenal instrukce ze strany administrativy ( http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 4542#44542 ) ... :? ... A(&F)
Naposledy upravil(a) A(&F) dne ned 05 črc 2009 15:31, celkem upraveno 1 x.

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

jarda ovčák

Příspěvek od Akord »

Vážený pane, trebaže je to boxovárna, rád bych označil tenhle Váš príspevek jako zaujatý:
Nadšený realista?? Hříčka slov.Já jim říkám kazišuci.to je jako bohabojný pasák, rozhazovačný lakomec, přežraný anorektik podnikavý bolševik a tomu podobně. Realisti nejsou. Tak nazývají sami sebe pesimisti. Tito však nemají nejmenší touhu něco nadšeně tvořit či zvídat. Dělají pouze to, co už umí a dobře znají. Překročit pro ně svůj známý vesmír je těžší, než je jim milé. Takže tu sekci klidně založte, bude to k popukání. Univerzální nadpis by byl: jak nefunguje, jak neběží, jak se nedá vyrobit,jak se potácím vyšlapanou cestičkou a tak podobně.Možná by rival mohl udělat chlívek pouze pro neregistrované. To by asi mělo vert, ale realisti......to netuším.
Já mám pro tuto situaci jiné vysvetlení: Jsou lidi, kterí celý život neco tvorí a presto se jim nepovede udelat nejaký vynález už jen z toho duvodu, že udelat dnes vynález je málo pravdepodobné a je treba mít navíc i statistické štestí. To, že se mi po letech nepovede neco velké vynalézt neznamená, že bych si musel neco namlouvat, nebo oblbovat ostatní. Jsou lidi, kterí tohle neunesou (prípadne na tom ješte chtejí vydelat), a výsledkem jsou zbytečné a zatežující problémy, které práve rešíme. Jádro problému je tedy individuální schopnost objektivne zhodnotit svou pozici. Zbytek mám za prázdnou a uletenou filosofii. Touha tvorit je individuální vec, kterou nikomu nejde narídit, nebo ji unáhlene hodnotit. Z mého pohledu Dvell pristupuje k technickým otázkám správným zpusobem, a má pred nekterými značný náskok.

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Je přeci zcela lhostejné, jestli kdosi cosi tvoří úspěšně či neúspěšně......
Je dokonce irelevantní, jestli je kdokoli vzdělaný odborník či nevzdělaný neodborník. Dokonce iq nehraje roli. Jedná se o lidský přístup, otevřený přístup bez negativních vln. Volná energie by měla zbližovat a ne oddalovat.
Mnoho lidí na foru se těmi realistickými fakty nechalo natolik otrávit, že přestali publikovat své myšlenky. A nechť jsou jakkoli bizardní, já o ně stojím. Pokud to někdo bere osobně, asi ví proč.

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Žebříček hodnot.

Příspěvek od Iv »

Jsme v Boxovárně a je to mé vlákno a proto do něj někdy z povinnosti nahlédnu,jestli se to tady něřeže hlava nehlava jak v Hospodě,ala TV seriál,ale tam to mělo úroveň.Zatím v pohodě,ale musím zareagovat,ikdyž z určitých důvodů rovněž veřejně nepřispívám z důvodu,které tady nastínil Jarda(jseš mě někdy velmi blízký svým projevem)a cením si jeho upřímnosti.
Jen bych chtěl ale trochu oponovat jiným,než Jarda.Ze své mnohaleté zkušenosti znám mnoho typů lidí a většinou je podvědomě rozdělím velmi rychle a dobře.Jen bych chtěl podotknout,kdo vymyslel rozdělení lidí na lepší,chytřejší a na obyčejné a nejobyčenější? Ano tato civilizace si vytvořila jakýsi žebříček ohodnocení a s určitým záměrem dosáhnout určitá privilegia a nějakým způsobem se i viditelně oddělit např.tituly apod. od toho "plepsu" dole,Je to prostě záměr,aby se ty spodní masy mohly ovládat.Je to smutné,že takové rozdělení společnosti vůbec existuje(ale pozor,i v těch tzv.lepších kruzích jsou bílé vrány)a této vrcholné skupině se nebude líbit nikdy,že ten poslední dole má nějaké myšlenky,idee a navíc je třeba začne realizovat,to nikdy nepřipustí,však to tady na foru často vidíme.
Nikdy nerozděluji lidi podle vzdělání,ale podle jeho projevu a myšlenek, i pohledu na život-to je základní filozofie života a ne jestli má hmota to či ono a že to nemůže jít podle jistých zákonů fyziky,podle jakých zákonů fyziky,podle zákonů,které zatím někam dohlédly a kde máte jistotu,že ty dálky jsou ještě větší a dnešní fyzika je nevidí!Ze své praxe znám hodně lidí i z té spodní společnosti,bez světského vzdělání,kteří svými myšlenkami předčí i CsC.Mají vrozenou intuici a svým přičiněním se sami dobrovolně vzdělávají a mají z toho sami dobrý pocit a věřte mi,že tito lidé při tom moc o penězích a slávě moc netouží-spíše se tomu smějí-na rozdíl od té druhé skupiny a věřte mi,mám na krku pár vynálezů a tu rivalitu a závist v těch tkzv.lepších kruzích nikomu nepřeji.A tak abych to ukončil a neprndal tady naprázdno,mě je hodně často milejší ten obyčejný člověk,protože s ním se dá často otevřeně mluvit a většinou,jelikož není narušen naučenými frázemi společně něco unikátního stvořit.
Domluvil jsem.

sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

Re: Žebříček hodnot.

Příspěvek od sano »

Iv. "Nikdy nerozděluji lidi podle vzdělání,ale podle jeho projevu a myšlenek".
Veľmi s tebou súhlasím Iv.

Jednou z bied tohto sveta je, že potláčajú v ľuďoch to najcennejšie, čo v nich je. Túžbu rásť. A tú má rovnakú každý človek, bez ohľadu na vzdelanie.
Toto fórum, tento nedostatok vonkajšieho sveta, do istej miery vyrovnáva. Dáva šancu každému, kto chce, a nik sa tu nepýta na vzdelanie.
Myslím si, že aj preto je toto fórum také úspešné.

:good:

Dvell
Zasloužilý člen

Jméno..

Příspěvek od Dvell »

Pro mně ste tu každý jen jménem, tedy spíše nickem..
Nezařazovat. A povětšinou mně Vaše skutečné jméno ani počet titulů nezajímá..
Jak bylo již napsáno titul nerozhoduje o povaze, naštěstí. Mnoho dosti vzdělaných lidí jsou dosti nesnesitelní..
To že tady nespojuju jména s tituly a inteligencí mi umožňuje nezařazovat Vás do žádné skupiny, internet je prostě místo kde jsou si dle mého modelu všichni rovni, ať chtějí či nikoliv..
Následně ovšem jakési označení s kým diskutovat a s kým ne existovat musí, protože člověk má touhu dělat si ve svých věcech systém, takže podle reakcí na dané téma skrátka stačí jen posoudit zda je názor objektivní nebo byl pisatel ovlinvěn, popřípadě čím byl ovlivněn. Nic osobního je to jen komunikace, rychlejší než pošta, pomalejší než hádka..

S pozdravem

Dvell

PS jen pro pana Jardu: Až se zase převleču za toho "fízla", který vám dá pokutu za špatné parkování, uvědomte si že zákony jsou kvůli udržení pořádku a nikoliv kvůli bezdůvodné buzeraci a vykořisťování Vás nebohých občanů..

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

pro Dvell

Příspěvek od Iv »

Jo,příteli,ale to by musely zákony platit pro všechny stejně,bez vyjímky a ony neplatí,takže schovávání za zákony taky není fér,vždyť některé zákony nejsou utvořeny pro blaho společnosti,ale pro výhody nějaké skupiny,až budou platit zákony(pozor,ne paskvily) pro všechny stejně,bude jak takž pořádek.Pro pana Akorda dole-tolik lidí bylo před námi upáleno na hranici,že hlásali "lež",nakonec měli pravdu oni,slovo pravda má stejnou váhu jako slovo lež,jen využitá praxe a užitek má hodnotu..
Naposledy upravil(a) Iv dne pon 06 črc 2009 0:02, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“