Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Relax u kávičky

Společenské dění u nás i ve světě.
Zamčeno
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Fiakrista přejel dítě, ... chtěl ujet ...

Příspěvek od A(&F) »

... a svědky nehody zmlátil bičem ... aneb psalo se před sto lety ...

... vlastně nic nového: Vražedné blesky v Česku ... nebo ... Hoteliér střílel na exekutory (což se letos teprve stane, díky neomalenosti našich exekutorů) ... a mnohé další perličky ...

PeS: ... bylo by zapotřebí Poslanci si rozbíjeli nosy

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Tohle asi bude hooodně zajímavé

Příspěvek od Merlin »

http://www.svazky.cz/index.php

Na stránkách http://www.svazky.cz budou zpřístupněny dvě nejrozsáhlejší databáze StB - "Sezo" a "Ezo", tedy sjednocené evidence zájmových osob a evidence zájmových osob, které do konce roku 1989 kompletovala samotná StB. Oba soubory přitom obsahují na statisíce jmen a nově v nich bude možné najít i informace o prověřovaných osobách, tzn. lidech, o něž se StB pouze zajímala, aniž by s ní spolupracovali.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

ojojoj...

Příspěvek od Merlin »

Mladá dívčina si nabalí stařečka a těší se, že ho o svatební noci usouloží k smrti, aby po něm mohla dědit. Svlékne se, lehne si na postel, a čeká, až manžel vyjde z koupelny.
Ten vyleze, s prezervativem na svém 30 cm dlouhém údu, špunty v uších a s kolíčkem na prádlo na nose.
Dívčina se ho vyděšeně ptá, co to má všechno znamenat a stařík odpoví:
"Jsou dvě věci, které absolutně nesnáším. Ječící ženská a smrad ze spálené gumy...!"

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Mno, tak se mi tak přátelé stalo, že se mi úplnou náhodou dnes narodil malinkatý ovčák. Je prťavej 3,5kila,zatím, ale jednou mi určitě o hřbet zlomí vidle.Takže, dnes piju na zdraví jeho a jeho mamky. Původně se měl jmenovat OPRAVDU POSLEDNÍ, ale pro klid všech kolem se jmenuje Jan.

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

jarda ovčák svitavy píše:Mno, tak se mi tak přátelé stalo, že se mi úplnou náhodou dnes narodil malinkatý ovčák. Je prťavej 3,5kila,zatím, ale jednou mi určitě o hřbet zlomí vidle.Takže, dnes piju na zdraví jeho a jeho mamky. Původně se měl jmenovat OPRAVDU POSLEDNÍ, ale pro klid všech kolem se jmenuje Jan.
Hm, psi se obvykle rodí úplnou náhodou :D . Tak přeju všem zúčastněným hodně zdraví. :good:

"Dum spiro spero"
Ciceron
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Nene, to není pes, to je syn.

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

jarda ovčák svitavy píše:Nene, to není pes, to je syn.
Tak tomu se říká Faux Paix. Taky mě mohlo napadnout, že 3,5 kg je na psa docela hodně, navíc jméno Jan :oops: Stejně přeju všem zúčastněným hodně zdraví.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

GRATULUJI JARDO!

Příspěvek od Merlin »

:baby: :eclap: :good:

Merlin
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Merlin »

Ilem píše:
Tak tomu se říká Faux Paix. Taky mě mohlo napadnout, že 3,5 kg je na psa docela hodně, navíc jméno Jan :oops: Stejně přeju všem zúčastněným hodně zdraví.
Tak tos´opravdu posral Ile :D Ale ať to klukovi zpevní zdraví, sluch, čich a rychlé nožky! A mamině usnadní život. Štěňata nezlobí, jen cucají a spí.

Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Gratulujem

Příspěvek od Elektro »

Teda nech sa z z Janka stane poriadny "ľudský rafan". Nech jeho život prekypuje zdravím, šťastím, silou, rozumom, úspechom a ľudskou láskou.
Otcovi želám zdravie, výdrž, dobré nervy, správne rozhodnutia a veľa rodičovskej lásky. A mame zdravie, silu, výdrž, lásku a trpezlivosť :good: :good: :good: :spirit: :good:

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

pro syna a nejen jemu

Příspěvek od Aquarius1 »

No co říci,vše již bylo napsáno.Hodně zdraví synovi mamce a taťkovi,to ostatní přijde samo a samozřejmě spoustu lásky navzájem přeje Jindra od vody ;)

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gromit »

jarda ovčák svitavy píše:Mno, tak se mi tak přátelé stalo, že se mi úplnou náhodou dnes narodil malinkatý ovčák. Je prťavej 3,5kila,zatím, ale jednou mi určitě o hřbet zlomí vidle.Takže, dnes piju na zdraví jeho a jeho mamky. Původně se měl jmenovat OPRAVDU POSLEDNÍ, ale pro klid všech kolem se jmenuje Jan.
GRATULUJU!
a ať všechno funguje, jak má!

:good:

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Pro Jardu ovčáka

Příspěvek od la »

Gratuluju k narození syna.
:D

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

to auto má spořič a netáhne

Příspěvek od la »

Dvell
Zasloužilý člen

Gratulace

Příspěvek od Dvell »

Také gratuluji..

A přidávám ještě velmi zajímavý článek http://www.prameny.net/humor/ruzne/novy-prvek

S pozdravem

Dvell

"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
Zamčeno

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“