Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Relax u kávičky

Společenské dění u nás i ve světě.
Zamčeno
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Boreček ...

Příspěvek od A(&F) »

... http://www.novinky.cz/koktejl/173893-ka ... -rece.html ... :D :D

... no hlavně, že se mu nic nestalo ... 8)

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Kozoroh 1

Příspěvek od gromit »

NASA digitálně zrestaurovala záběry přistání na Měsíci:
http://www.nasa.gov/mission_pages/apoll ... tapes.html

"Kalifornská společnost Lowry Digital, která na jejich obnově pracovala, se podílela například na restauraci filmů hvězdné ságy Star Wars či kultovního snímku Casablanca."

celý film: http://video.google.com/videoplay?docid ... =capricorn 8)

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
A(&F)
Zasloužilý člen

Re: ... čmeláku strakatý, už ti šlapu na paty ...

Příspěvek od A(&F) »

A(&F) píše:... bude bílá barva na indexu ??? ... svět zešílel ... :roll:

http://www.novinky.cz/domaci/174198-vce ... soudu.html

... :D :D :D :D :D ...
... a taky je k tomu vcelku povedený komentář ... :lol: :lol: :lol: ... :oops: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
aragonit
Stálý člen

MIMOPROSTOROVÉ SETKÁNÍ PLNÉ ZAJÍMAVÉ ENERGIE PRO VŠECHNY

Příspěvek od aragonit »

Zdravím všechny a navrhuji posílit zdejší sociální skupiny zajímavých pěkných duší, setkání..na "místě" kde bychom nezávisle na vzdálenosti na prostoru a čase sdíleli své energie.
Měl by někdo zájem..?
Zkoušel jsem to několikrát v různých skupinách lidí vetšinou s příjemným úspěchem..

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

RE: ... čmeláku strakatý, už ti šlapu na paty ...

Příspěvek od Aquarius1 »

A(&F) píše:
A(&F) píše:... bude bílá barva na indexu ??? ... svět zešílel ... :roll:

http://www.novinky.cz/domaci/174198-vce ... soudu.html

... :D :D :D :D :D ...
... a taky je k tomu vcelku povedený komentář ... :lol: :lol: :lol: ... :oops: ...
:D :D :D A to ještě čmeláci neví, že díky tomu krásnému komentáři jsem byl pasován na nočního blázna co svým huronským smíchem schválně budí děti ze spánku. Je tudíž jasné že čmeláci mají neblahý vliv i na mou psychiku a ruší tím noční klid. :) :D

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
A(&F)
Zasloužilý člen

Re: ... čmeláku strakatý, už ti šlapu na paty ...

Příspěvek od A(&F) »

:D :D :D A to ještě čmeláci neví, že díky tomu krásnému komentáři jsem byl pasován na nočního blázna co svým huronským smíchem schválně budí děti ze spánku. Je tudíž jasné že čmeláci mají neblahý vliv i na mou psychiku a ruší tím noční klid. :) :D
... tak je taky zažaluj ... šmejdy strakatý ... :D :D ;)

A(&F)
Zasloužilý člen

jak může tažné zařízení zachránit život ...

Příspěvek od A(&F) »

... teda jeho montáž ... svět je divnej ... :?

http://aktualne.centrum.cz/report/krimi ... ?id=643248

Návštěvník

Re: jak může tažné zařízení zachránit život ...

Příspěvek od Návštěvník »

A(&F) píše:... teda jeho montáž ... svět je divnej ... :?

Ha ha ha ...

http://www.novinky.cz/krimi/174589-bomb ... hnici.html

:o)))

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Anonymous píše:
A(&F) píše:... teda jeho montáž ... svět je divnej ... :?

Ha ha ha ...

http://www.novinky.cz/krimi/174589-bomb ... hnici.html

:O)))
... dyť říkám, ... svět je divnej ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

A(&F) píše: ... dyť říkám, ... svět je divnej ...
Hmm , A(&F) ber to tak , že mýliť sa je ludské . Svet je v pohode ten problémi nemá , no o všetkých luďoch na ňom sa to už s takou istotou povedať nedá . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

pepe píše:
A(&F) píše: ... dyť říkám, ... svět je divnej ...
Hmm , A(&F) ber to tak , že mýliť sa je ludské . Svet je v pohode ten problémi nemá , no o všetkých luďoch na ňom sa to už s takou istotou povedať nedá . Pepe
... no comment ... :roll: ... Pepe ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Kaach-ny ... kaach-ny ... kaach-ny ....

Příspěvek od A(&F) »

... kaach-ny ... kaach-ny ... kam se podíváš ...... i mezi koňma ....... přibylo jich tu přes 4 tisíce ... což je ve městě, jenž má něco málo přes 60.000 obyvatel, dost silně poznat ...

... hodně nezvyklý pocit, když se člověk pohybuje po jemu známém městě a neustále je potkává ... a když říkám všude, tak všude ... na nevelkém parkovišti u obchoďáku jsem jich napočítal přes 40 kousků ... vyjedete na silnici a každou chvíli potkáte nějakou další ... zkrátka neskutečný ... lítaj tu kolem vás s roztaženými křídly (díky horku těchto dní větrají ... okna však nestahují, ale vyklápějí jejich spodní půlku směrem nahoru ... děsně srandovní ;) ) ... jsou různého stáří, široké škály barev, rozličný typů ... ale všechny jsou nádherný ... :D :D ...

... takže jste-li příznivcem těchto roztomilých přibližovadel charakteristického tvaru, s logem ve tvaru dvojité stříšky na přední kapotě, rozhodně si tuto akci pořádanou na místním pferden-závodišti rozhodně nenechte ujít ...

... no, snad se jim to tam nespáří ... i když takový kachno-kůň, co má čtyři pořádný stehýnka (a navíc dvoje křidýlka) :evil: :evil:, ... ten taky není tak úplně k zahození ;) ... A(&F)

zajímavost: ... víte co ve skutečnosti znázorňuje logo této značky ??? ... jedná se o dva segmenty z ozubeného šípovitého kola (pro lepší záběr), která pan Citröen vymyslel ještě před tím, než se pustil do výroby automobilů ... :)

--------------------------------
PeS: ... včera jsem se shodou okolností zakecal se dvěma Italama ... ptal jsem se, kde s tou svojí 40ti letou stařenkou byli nejdále ... prý na setkání ve Švédsku ... přes 5.000 km ... při průměrné cestovní rychlosti 80km/hod velmi obdivuhodné ... a hlavně hodně odvážné ... :D :D :D

Návštěvník

Jak to dělají japonci

Příspěvek od Návštěvník »

Umíte loupat brambory?
P.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

A(&F)
Zasloužilý člen

Přijmu zaměstnance !!! ...

Příspěvek od A(&F) »

... ale pokud možno takového, který bude alespoň částečně ovládat znalosti učiva ze základní školy !!! ... tzn.: nebude mu dělat problém převod mezi mm-cm-m (km již nejsou nutné), bude vědět kolik stupňů má kružnice, jak je velký pravý úhel, bude si dokázat představit velikost 1m čtverečního a dokáže používat alespoň základní funkce na obyčejné kalkulačce (tedy vše týkající se především plošných a délkových měr ... ty prostorové ho popřípadně doučím už já sám, ... bude-li to potřeba) ...

.. tedy ne "hovado s maturitou", kterému když řeknu "potřebuji, abys mi z fólie o šíři 615mm odmotal množství odpovídající devíti metrům čterečným ", tak mi nepřivodí těžce infaktový stav, když mi následně přinese kus folie 615 x 585mm (dle něj: 615mm >> 0,0650m to následně krát 9 :shock: :shock: :shock: ) ... posléze jsem provedl letnou kontrolu u dalších zaměstnanců i mezi zaměstnanci mých zákazníků, co se u nás mihli (vše vesměs stejného vzdělání) ... a dospěl jsem k jedinému závěru:

... naše školství je v naprosto katastrofickém stavu !!!!!!!!! ... ... :? :? :? :? :? :?
Naposledy upravil(a) A(&F) dne pát 07 srp 2009 15:08, celkem upraveno 1 x.

Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: Přijmu zaměstnance !!! ...

Příspěvek od Mim »

A(&F) píše:... ale pokud možno takového, který bude alespoň částečně ovládat znalosti učiva ze základní školy !!! ... tzn.: nebude mu dělat problém převod mezi mm-cm-m (km již nejsou nutné), bude vědět kolik stupňů má kružnice, jak je velký pravý úhel, bude si dokázat představit velikost 1m čtverečního a dokáže používat alespoň základní funkce na obyčejné kalkulačce (tedy vše týkající se především plošných a délkových měr ... ty prostorové ho popřípadně doučím už já sám, ... bude-li to potřeba) ...

.. tedy ne "hovado s maturitou", kterému když řeknu "potřebuji, abys mi z fólie o šíři 615mm odmotal množství odpovídající 9m2", tak mi nepřivodí těžce infaktový stav, když mi následně přinese kus folie 615 x 585mm (dle něj: 615mm >> 0,0650m to následně krát 9 :shock: :shock: :shock: ) ... posléze jsem provedl letnou kontrolu u dalších zaměstnanců i mezi zaměstnanci mých zákazníků (vše vesměs stejného vzdělání) ... a dospěl jsem k jedinému závěru:

... naše školství je v naprosto katastrofickém stavu !!!!!!!!! ... ... :? :? :? :? :? :?
Hlásím se! Spočítat to umím!!!! Kolik dáš?

Však ono to půjde!!!
Zamčeno

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“