Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

Dvell
Zasloužilý člen

Války?

Příspěvek od Dvell »

A já vůl se divil proč se vedou války a dělají rasové čistky.. je to jisté.. tyto spory na které už většina zapomněla, jen někdo to vnímá jako křivdu, vyzbrojí "armádu" a "vloží" se do toho, ježíš lidi klid.. co bylo bylo.. Vyčítám já někomu že se slováci přidali k nacistům když nacisti obsadili čechy? hmm? tak se laskavě uklidněte nebo někdo z Vás vystřílí nějakou veřejnou budovu..

S pozdravem

Dvell

"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
Eter
Starší člen

Re: Války?

Příspěvek od Eter »

Dvell píše:A já vůl se divil proč se vedou války a dělají rasové čistky.. je to jisté.. tyto spory na které už většina zapomněla, jen někdo to vnímá jako křivdu, vyzbrojí "armádu" a "vloží" se do toho, ježíš lidi klid.. co bylo bylo.. Vyčítám já někomu že se slováci přidali k nacistům když nacisti obsadili čechy? hmm? tak se laskavě uklidněte nebo někdo z Vás vystřílí nějakou veřejnou budovu..

S pozdravem

Dvell
Madari sa pridali tiez k nacistom, Slovakom bolo vyhrozovane ze ked sa nepridaju k nacistom, bude juzne Slovensko nechane na pospas madarom.
Takze z donutenia.
Spori sa musia resit z oboch stran, Slovaci uz velekrat ustupili a madari nie.
Tak kto tu potom zasieva války, ako vzdy Slovaci!!!!
Blbi Slovaci.

CESI absolutne nechapu Madarsky problem.

pepe
Zasloužilý člen

Maďari & Slováci .

Příspěvek od pepe »

Eter nikam ,,to" nevedie a nikomu z nás to nepomože , takže toto tu nerieš . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
pepe
Zasloužilý člen

,,Maďari".

Příspěvek od pepe »

Eter zdravím ťa a odpoviem ti na tvoj SZ verejne . Velmi často sa pohybujem na ,,zmiešanóm území" a preto z vlastnéj skúsenosti viem , že realita v ,,téjto veci" je na hony vzdialená od ,,realiti" prezentovanéj v médiach . Podstatne večia časť ,,maďarov" sú uplne normálný ludia ktorá nemá a ani nechce mať s touto ,,vecou" nič spoločné a úprimne ich mrzí čo je v ich mene na verejnosti jak médiami tak aj rôznimi ,,hovorcami národa" prezentované . Ano v téj nesúdržnosti Slovákou (už i Rómovia sú na tom v ,,téjto veci" lepšie) ti musím dať za ,,pravdu". No medzi nami , možeme si za to sami svojou nekonečnou a typicky ,,Slovenskou malostou" založenou na závysti a neprajnosti tým druhým vštepovanou nám už od narodenia do našich hláv a to jak našou najblišiou rodinou tak školou i našími médiami zároveň . Ak nezačne každý z nás sám od seba , tak mi dvaja s ,,tým" zialbohu nič nenarobíme . I preto si myslím , že toto ,,rozdúchavanie" sem na toto fórum nepatrí . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Kuk

Příspěvek od Iv »

Anonym P a spol.,hlídáš,hlídáš ???? Tak hlídej.....

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: ,,Maďari".

Příspěvek od chiq »

pepe píše:Eter zdravím ťa a odpoviem ti na tvoj SZ verejne . Velmi často sa pohybujem na ,,zmiešanóm území" a preto z vlastnéj skúsenosti viem , že realita v ,,téjto veci" je na hony vzdialená od ,,realiti" prezentovanéj v médiach . Podstatne večia časť ,,maďarov" sú uplne normálný ludia ktorá nemá a ani nechce mať s touto ,,vecou" nič spoločné a úprimne ich mrzí čo je v ich mene na verejnosti jak médiami tak aj rôznimi ,,hovorcami národa" prezentované . Ano v téj nesúdržnosti Slovákou (už i Rómovia sú na tom v ,,téjto veci" lepšie) ti musím dať za ,,pravdu". No medzi nami , možeme si za to sami svojou nekonečnou a typicky ,,Slovenskou malostou" založenou na závysti a neprajnosti tým druhým vštepovanou nám už od narodenia do našich hláv a to jak našou najblišiou rodinou tak školou i našími médiami zároveň . Ak nezačne každý z nás sám od seba , tak mi dvaja s ,,tým" zialbohu nič nenarobíme . I preto si myslím , že toto ,,rozdúchavanie" sem na toto fórum nepatrí . Pepe
Pepe, bohužiaľ, tvoj názor je na hony vzdialený realite. Pohyboval som sa v posledných 5-tich rokoch po okresoch južného Slovenska, keď sme na stredných školách inštalovali počítačové programy. Zatiaľ, čo v okresoch severného Slovenska majú na základných školách často ešte drevené latríny(!!!) a okná zatvárajú zahnutými klincami, kvôli nedostatku financií, tak v južných okresoch na školách s vyučovacím jazykom maďarským je technická vybavenosť skutočne na úrovni 3 tisícročia. Nie, nie som proti takto vysokej vybavenosti škôl, ale som proti plytvaniu peňazí, ak inde nie sú dodržiavané ani základné hygienické štandarty.
O prístupe svedčí aj posledná bez príčiny nafúknutá aféra s jazykovým zákonom. Ale pravda pomaly predsa len vypláva napovrch: http://www.velkaepocha.sk/cs/2009072110 ... ajcak.html , len som zvedavý, kto konečne tresne po papuli tých darebákov, čo zatiaľ beztrestne špinia na zvrchovaný a suverénny štát. Na úvahu - ako by štátne orgány a občania USA (prípadne i ČR) reagovali v podobnom prípade?

Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Příspěvek od Pego »

chiq píše:Na úvahu - ako by štátne orgány a občania USA (prípadne i ČR) reagovali v podobnom prípade?
no preca - "Valka bude..." (Svejk)

Návštěvník

Re: Kuk

Příspěvek od Návštěvník »

Iv píše:Anonym P a spol.,hlídáš,hlídáš ???? Tak hlídej.....
Ano. Hlídám si své duševní zdraví. O tvém mám už dávno pochybnosti. :laugh:
P.

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

chiq píše:Zatiaľ, čo v okresoch severného Slovenska majú na základných školách často ešte drevené latríny(!!!) a okná zatvárajú zahnutými klincami, kvôli nedostatku financií, tak v južných okresoch na školách s vyučovacím jazykom maďarským je technická vybavenosť skutočne na úrovni 3 tisícročia. Nie, nie som proti takto vysokej vybavenosti škôl, ale som proti plytvaniu peňazí, ak inde nie sú dodržiavané ani základné hygienické štandarty.
Chiq to o čom tu píšeš je vecou samosprávy a nie ,,Madarskéj menšiny". Aspoň vydíš že keď sa úprimne chce , tak to aj funguje tak ako má , viď samosprávi riadené ,,Maďarmi" ktorý na rozdiel od Slováka vo funkciji nemyslia len na seba . Pepe

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

rozdíly

Příspěvek od lajos »

Nechci se o nic hádat ale to vybavení škol může souvyset i s příjmy příslušné oblasti, je známo že na jihu je trochu větší produkce, z čeho příslušné správní oblasti vyberou více. Jasné že severní oblasti za to nemůžou, ale když není z čeho brát?
A pak je to ještě o rozdílení těch pěněz které jsou, za jakým účelem.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

Anonymous píše:
P.
Ty rozděluješ zdraví i na duševní zdraví,to jsou pokroky,vždyť Duši věda moc nepřipouští,copak,copak !!! Promiň,já vím,máš pravdu i s Tvojí Timurovou partou - tebe bych rád zmrazil a za 50 let nechal probudit a vystavoval,pořád by jsi mlel to svý,viď miláčku.Jo a ta tvá diagnoza o mně je taky brilantí-perfekt. Měj se :ewhistle:
P.S. Ty jsi zapoměl na výročí tvých výpadů? Copak,věk,....?

Návštěvník

Iv píše:
Anonymous píše:
P.
Ty rozděluješ zdraví i na duševní zdraví,to jsou pokroky,vždyť Duši věda moc nepřipouští,copak,copak !!! Promiň,já vím,máš pravdu i s Tvojí Timurovou partou - tebe bych rád zmrazil a za 50 let nechal probudit a vystavoval,pořád by jsi mlel to svý,viď miláčku.Jo a ta tvá diagnoza o mně je taky brilantí-perfekt. Měj se :ewhistle:
P.S. Ty jsi zapoměl na výročí tvých výpadů? Copak,věk,....?
Další paranoia? To tě ve VÚMLU nenaučili nic chytřejšího?
P.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Kuk- pro Petera

Příspěvek od Iv »

To jsou mě novinky a informace,koukám jak jsem bohatej,dokonce VUML,paranoa,dobrý.
Tak jsem si s tebou aspoň za čas dobře popovídal,stejně je okurková sezona.

Návštěvník

Re: Kuk- pro Petera

Iv píše:To jsou mě novinky a informace,koukám jak jsem bohatej,dokonce VUML,paranoa,dobrý.
Tak jsem si s tebou aspoň za čas dobře popovídal,stejně je okurková sezona.
Začal jsi sám. Bez příčiny.
P.

jarda ovčák svitavy

konečné řešení maďarské otázky.

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Můj kamarád filozof neustále opakuje, že jsou lidé celosvětově napružení. tolerance klesá a půtky přibývají. Prý za to může fakt, že se málo hulí konopí. Lidi prý jen chlastají a to prý nese negativní emoce. Kdežto trabuko z konopí odhání chmury a splín. Zasel bych letecky na žitném ostrově a přilehlých maďarech kulturu kanabisu a vidělo by se. Takový segedín s konopím, pro znalce s hašišem by mohl s mezilidskými vstahy pořádně zahýbat.
NO NE?
:shock:

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“