... přesýpací ...JOVA píše:Tak na tohle si vezmu stopky![]()
Ty budou stačit

Moderátor: Gabča
... přesýpací ...JOVA píše:Tak na tohle si vezmu stopky![]()
Ty budou stačit
...když to chytne termiku...a je to dobře složený...ten vrtulník....tak to letí do nebíčka....JOVA píše:Tak na tohle si vezmu stopky![]()
Ty budou stačit
... jako na termickej pohon ??? ... zápalkou zespoda ??? ... v tý zesílení části ??? ... jo, ta by mohla hořet dobře ...martin11 píše:...když to chytne termiku...a je to dobře složený...ten vrtulník....tak to letí do nebíčka....JOVA píše:Tak na tohle si vezmu stopky![]()
Ty budou stačit.....tk už...za 24.....martin11
....za 22.45....A(&F) píše:... jako na termickej pohon ??? ... zápalkou zespoda ??? ... v tý zesílení části ??? ... jo, ta by mohla hořet dobře ...martin11 píše:...když to chytne termiku...a je to dobře složený...ten vrtulník....tak to letí do nebíčka....JOVA píše:Tak na tohle si vezmu stopky![]()
Ty budou stačit.....tk už...za 24.....martin11
![]()
... jaks to myslel ... s tím "za 24" ??? ... to teda budeš mít ale pořádný zpoždění ...![]()
To nedělejGabča píše:
Takže .. já se pomalu loučím,
Jéé, dííky, no pravda, ze smíchu jsem vyšla jen výjimečně, hlavně když spustila Karkulka. Jénomže, tady je to pro šikovné ručičky a chytré hlavičky, a já neumím ani pájetIlem píše:To nedělejGabča píše:
Takže .. já se pomalu loučím,. Dam a ještě k tomu hezkých, jak jsem viděl z fotek, je tu jako šafránu a je nám jich tu opravdu třeba. Dámy tak nějak zkulturňují obhroublou společnost chlapů. Tak zůstaň.
Zvlášť, když se akce tak vydařila. Příště bychom třeba mohli zjistit, jak atmosférický tlak ovlivňuje archimédův zákon
...hele Gabčo....jsi jako Halleyova kometa....vynořit a zase vodletět...tak to tedy néééé.....jednou jsi nás tady rozviklala tím, že neplatí nějakej fyzikalní zákon....já už mám vymyšleno, co bude v Kadlíně příští rok.....Gabča píše:Laik už radši drží hubu :-)
Tak nejdražší přátelé,
děkuji za jeden z nejkrásnějších dní, plného legrace, a vědeckého bádání. Jelikož nejenom šutry ale 16 kg koule se flákaly ve fyziky předem vytyčených intervalech, asi už nemá cenu nic řešit...
G = 9,81 m/s2
Žádná významější gravitační anomálie na Kadlíně nalezena nebyla.
Vyjma toho ale všechno fungovalo, od raket, letadýlek, vrtulníčků, a draka s rekordně dlouhým ocasem.
Zvláštní poděkování znovu patří JOVOVI, jenž dokázal nainstalovat systém čítače a optické laserové lišty, napojeno na pouštěcí zařízení, přes kladku, zavěšeno nahoře. Přesnost na 0,00001 sekundy. A vše tak, aby Rozhledna zůstala zachována i pro další generace.
Martinovi dík za ostatní přípravu, Kájovi za dokonalou olovovou kapkovitou střelu atd., saovi a Kájovu kamarádovi za prezentace, no a taky jardovi m za funkční generátor, a všem na které jsem teď zapomněla, protože poněkud nestíhám.
K teorii .. tím nepadá celá, jen ta část o gravitaci, ale s tím už budu teď obtěžovat někoho jiného a jinde.
Takže .. já se pomalu loučím,, bylo mi tu s Vámi blaze, možná se občas podívám do vláken, ale slibuju, už jen v nejvyšší tichosti