Ano, to je ono. A pozor... kompetence těchto lidí je globálního charakteru.Ilem píše:V tom případě máš asi pravdu.
Jednou jsem v souvislosti s Meyerem narazil na patent, o kterém jsem ze dozvěděl pouze to, že podle zákona číslo ... spadá do kategorie vynálezů, které ve státním zájmu USA nesmí být zveřejněny. Tak nějak jsem to s mojí angličtinou přeložil.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Moje "škodovka" na vodík!
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
medium, o medium ... co citite ?? ...
Ilem napsal: Ted me napadlo, neni mezi námi nejake medium, ktere by si s nim dokazalo o tom promluvit?
... moc neschazelo ... a mohl jsem to zjistit ... predpokladam, ze bych taky skoncil "v energetickem nebi" ... A(&F)
... moc neschazelo ... a mohl jsem to zjistit ... predpokladam, ze bych taky skoncil "v energetickem nebi" ... A(&F)
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: ....jó
?? Mám dlouhé vedení, anebo předmět ... jó mezitím někdo podle vymazal!Mim píše:Tak tohle byl pro změnu dobrý vtip...kterému jsem se zasmál já.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
- Mim
- Zasloužilý člen
Vtip....
Mám svérázný smysl pro humor. Po jistých zkušenostech....To se podá...
Však ono to půjde!!!
Stanleyho hracky ...
gewo napsal: ... Lezatý ctyrvalec VW Porsche a na valcich vstriky. Jeden dokonce drzel v ruce a hovoril o novem pristupu. ...
... jedna z jeho poslednich verzí byla: ... vysokotlake vstrikovani s iniciaci vodni mlhy pomoci laseru v kombinaci s plasmou (dve komory za sebou) ... az budu dom, zkusim ten obrazek najit ... urcite ho mam kompu, neb nedavno jsem na nej "nahodou" narazil ... ten patent byl podan, ale na webu jsem ho pak uz nenasel ... panove zaciname se nenapadne pohybovat na "horke pude" ... A(&F)
... jedna z jeho poslednich verzí byla: ... vysokotlake vstrikovani s iniciaci vodni mlhy pomoci laseru v kombinaci s plasmou (dve komory za sebou) ... az budu dom, zkusim ten obrazek najit ... urcite ho mam kompu, neb nedavno jsem na nej "nahodou" narazil ... ten patent byl podan, ale na webu jsem ho pak uz nenasel ... panove zaciname se nenapadne pohybovat na "horke pude" ... A(&F)
- Mim
- Zasloužilý člen
No....
Budu nesmírně rád, až hooodně lidí prohlédne najednou a bude to úleva. Zatím je to břemeno....Myslím, tedy jsem. A mám vás lidi rád....Protože jste a vnímáte to prázdno okolo.....
Však ono to půjde!!!
Re: Stanleyho hracky ...
A(&F) napsal: ... jedna z jeho poslednich verzí byla: ... vysokotlake vstrikovani s iniciaci vodni mlhy pomoci laseru v kombinaci s plasmou (dve komory za sebou) ...
... pritelkyne je "zdatna" (a na PDA mam i USB hosta) ... takze tady je ten obrazek ... v PC mam jeste jeden "s plasmou" ...
... ona je to vlaste puvodne jedna ze starsich myslenek SM ... a cca 2 roky pred smrti se k ni vratil ... kdo k tomu povi neco dalsiho ... ?? ...
Doufam, ze je ten obrazek citelny, ja ho na PDA nevidim, ale stahnout jde ... A(&F)
PeS: ... nekdo mi poslal SZ ... prosim emailem ... neprihlasim se ...
to Mim: ... napis mi, ... pls ... kopu se tu do "pozadi" ... dik moc ... A.
... pritelkyne je "zdatna" (a na PDA mam i USB hosta) ... takze tady je ten obrazek ... v PC mam jeste jeden "s plasmou" ...
... ona je to vlaste puvodne jedna ze starsich myslenek SM ... a cca 2 roky pred smrti se k ni vratil ... kdo k tomu povi neco dalsiho ... ?? ...
Doufam, ze je ten obrazek citelny, ja ho na PDA nevidim, ale stahnout jde ... A(&F)
PeS: ... nekdo mi poslal SZ ... prosim emailem ... neprihlasim se ...
to Mim: ... napis mi, ... pls ... kopu se tu do "pozadi" ... dik moc ... A.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Mim
- Zasloužilý člen
pro A(&F)
Vydrž. Doufám, že je ti už dobře a že to další už jen simuluješ. Poslal jsem ti mail. Snad dorazil. Jsem s tebou. Mim
Však ono to půjde!!!
Podekovani ...
Dekuji vam vsem za "prraaniiccka" k brzkemu uzdraveni ... nastesti duvod me hospitalizace nema co docineni s "vodou a jejimi prvky" (neb to bych asi dopadl podstatne hure, nekteri vedi) ... ... nyni uz jsem "zase docela v pohode" a snazim se dat, pokud mozno, co nejdrive do kupy ... dnes vecer budu mit (snad do uz hodiny) VPNkovej tunel k nam do firmy, takze se konecne budu moci regulerne pripojit "skrzeva" nejaky stolni PC ... vcetne prihlaseni ...
... jeste jednou diky, ... pomaha to ... a hodne ... A(&F)
... jeste jednou diky, ... pomaha to ... a hodne ... A(&F)
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele: