ZDRAVÍM!
CHCI SE ZEPTAT KDE SEHNAT PŘEKLAD KNIHY AUTORA KNIHY JEHOŽ PŘEDRAŽENÁ VERZE SE PRODÁVÁ?
DĚKUJI
Zdravím aragonit.aragonit píše: Fajn, díky že jsi mně nezavrhl, to co popisuješ je jen úhel pohledu, já mám taky jeden, ty nejlepší věci jsou zadarmo, a tissíce lidí nikdy nedá tolik peněz za pro ně neznámou věc, tím je ten kdo ty peníze vyžaduje okrádá o šanci se uzdravit.Jestli chtěl spasit svět mohl si to objednat ve vesmírném objednávkovém servisu, na to nepotřebuje tak nekřestanské peníze, neřeknu pýr stovek, ale 1000kč to je už vrchol.
Kdyby chtěl opravdu někomu pomoct vystaví MMS návod na internetu a pomoc se časem dostane i tam tam kam má přijít.
Tohle mi přijde jako poněkud krkavčí, o MMS jsem si něco přečetl, ale mně zase zvedá ze židle ten jeho postoj.
NAkonec tím jen podporuje černý trh, někdo si koupí knížku bude si to prodávat sám za mín on stejně nedostane ani polovinu toho co by dostal kdyby to bylo přístupné všem.
Tím myslím těm co nemají internet, nemají z čeho žít a jsou opravdu nemocní.
Jsou jich tisíce a nemusíme ani jezdit do afriky!
Kdyby sis tady prostuduješ všechny příspěvky o MMS, našel bys odpověď a nemusels zakládat toto vlákno a vzbuzovat nejrůznější emoce.aragonit píše:ZDRAVÍM!
CHCI SE ZEPTAT KDE SEHNAT PŘEKLAD KNIHY AUTORA KNIHY JEHOŽ PŘEDRAŽENÁ VERZE SE PRODÁVÁ?
DĚKUJI
aragonit píše:Fajn, díky že jsi mně nezavrhl, to co popisuješ je jen úhel pohledu, já mám taky jeden, ty nejlepší věci jsou zadarmo, a tissíce lidí nikdy nedá tolik peněz za pro ně neznámou věc, tím je ten kdo ty peníze vyžaduje okrádá o šanci se uzdravit.Jestli chtěl spasit svět mohl si to objednat ve vesmírném objednávkovém servisu, na to nepotřebuje tak nekřestanské peníze, neřeknu pýr stovek, ale 1000kč to je už vrchol.
Kdyby chtěl opravdu někomu pomoct vystaví MMS návod na internetu a pomoc se časem dostane i tam tam kam má přijít.
Tohle mi přijde jako poněkud krkavčí, o MMS jsem si něco přečetl, ale mně zase zvedá ze židle ten jeho postoj.
NAkonec tím jen podporuje černý trh, někdo si koupí knížku bude si to prodávat sám za mín on stejně nedostane ani polovinu toho co by dostal kdyby to bylo přístupné všem.
Tím myslím těm co nemají internet, nemají z čeho žít a jsou opravdu nemocní.
Jsou jich tisíce a nemusíme ani jezdit do afriky!
sao píše:Ahoj ty naničhodník . (bez urážky)
Ty --- kterej má zamotanou hlavu a přemýšlí jenom skrze ty papírky , kterým se říká peníze a vůbec si asi nedovede představit něco , -- jako být zdravej .
...
Protože nečteš návod, jak máš ten kód opisovat. Je to opatření proti spamovým robotům, které už umí opsat i různě znečitelněný text. Na štěstí zatím neumí česky, takže si nepřečtou návod, stejně jako ty, který česky umíš.aragonit píše: Taky nechápu proč mi po vždy systém napsal že jsem kod neopsal dobře..tak jsem ho pak opisoval asi 5 minut a pak se podívám že je tam moje zpráva asi 6x.
V titulku je "Návod na výrobu MMS", tak tady ho máš:aragonit píše:ZDRAVÍM!
DĚKUJI