Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Koloidní stříbro

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Bobik
Stálý člen

Dávkování KS

Příspěvek od Bobik »

Máte zde někdo zkušenosti s účinnými dávkami KS?
Kolik ml KS je vhodné použít na bakteriální infekce?
Máte někdo osobní zkušenost s vyléčením infekcí pomocí KS, kolik jste užívali?

Vše je jedno.
habana

Re: Dávkování KS

Příspěvek od habana »

A co kdyby jsi si to tu pročetl ?

Bobik
Stálý člen

Dávkování KS

Příspěvek od Bobik »

Habano, pročetl jsem si to. Nápsáno je tady toho hodně.
Stříbro užívám 3x 20ml 3 týdny pak 2 týdny nic a teď 50ml 2x denně. (12-18ppm) Potíže - zánět streptokok - přetrvávaji tak by mě zajímalo, jestli se zde najde teď někdo, kdo sdělí svůj pozitivní zážitek. Success story je plný internet, ale rád bych podiskutoval s někým teď.

Jak si pustupoval ty a co si tím vyléčil? Zahlédl jsem tě na fóru MMS. Změnil si léčivo?

Vše je jedno.
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dávkování KS

Příspěvek od Ilem »

Že se do toho pletu: není tak důležité, kolik, ale jak. KS se vstřebává hlavně ústní sliznicí. To znamená nechat co nejdéle v ústech. Jak se dostane do žaludku, stane se z něj něco podobného fotografickému papíru a ten už moc léčivé účinky nemá. Pak také není tak důležitá absolutní koncentrace, ale velikost částic. 5ppm s převažujícími částicemi např. 5nm je mnohonásobně účinnější, než 15ppm s částicemi 10nm.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Bobik
Stálý člen

Velikost částic

Příspěvek od Bobik »

Ileme, jak docílit co nejmenší vvelikosti částic? Máš nejaké parametry co bys mohl doporučit? Držím se pouze limitu 0,155mA/cm2 elektrody, střídání polarity po 25s a míchání. Vše při pokojové teplotě.
Roztok je čirý (né ale jako destilka) a má jemný tyndalův efekt.

Vše je jedno.
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Bobík

Příspěvek od lajos »

Sniž o něco proudovou hustotu.

Bobik
Stálý člen

Re: Bobík

Příspěvek od Bobik »

Myslím, že významně pomůže i čištění elektrod během procesu. Otírám je asi po hodině a už se nestává že by mi tam plavaly zhluky Ag.

Vše je jedno.
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Bobík

Příspěvek od Ilem »

Pokud ti tam plavou shluky Ag, tak je něco špatně. Pravděpodobně velký proud. Doporučuju znovu přepočítat účinnou plochu elektrod, připadně změřit proud jiným měřákem. Kolik hodin ten koloid vyrábíš? buď děláš obrovské množství, nebo vysoku koncentarci. Popiš trochu víc svoji konstrukci, jak měříš ppm, rozměry elektrod, čím měříš proud, množství vody, jakou vodu používáš jako zdrojovou,... Pak se dá k něčemu dobrat. Takhle je to jako věštění z koule.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Bobik
Stálý člen

POpis generátoru

Příspěvek od Bobik »

Ileme: Tak generátor vychází z Lajošovo schématu. Polaritu elektrod mění po 25s (relé a 555). Mám dva páry elektrod. Elektrody postupem procesu šednou, všechny rovnoměrně (titanová barva). Roztok je čirý.
Na začátku procesu je 80-90V 1,3mA, končím na 4,5V 1,3mA.
Vyrábím po 0,5l dávkách Pro Injectione 0,1 uS. Míchání mám magnetickou včelkou. Snažím se dosáhnout koncenterace 15-20PPM. Proces trvá cca 4 hodiny. Pokud během procesu elektrodu otřu papírovým kapesníkem, KS je čiré bez problémů. Na kapesníku zůstáva malá tmavší šmouha.
Proud použávám cca 1,3mA (měřeno mV metrem na 10Ohmovém odporu, ověřil jsem to i měříkem analogovým a sedí to.), elektrody jsou 4 kusy 2mm, ponořeny 9cm.
Myslím si, že v procesu dochází k tomu, že jak zmatoví povrch elektrod dochází k oddělování většího shluku částic.
Koncentraci měřím PWT konduktometrem. Tyndalův efekt je vždy velmi jemný (kromě těch shluků), na světle téměř neviditelný po tmě znatelý, občas probleskne odlesk větší částice, ale rozně né v takové míře jako třeba u Ag100. Fotka generátoru a míchadla je na straně 60 nebo 61 (ten větší). Vše nasvědčuje tomu, že KS je ok až na ty velké shluky. Dřív jsem vyráběl stříbro s mlhavým oparem - experimentoval jsem s proudovou hustotou.

Vše je jedno.
lajos
Zasloužilý člen

Bobík

Příspěvek od lajos »

končit na 4,5 Voltech je dost nízko, doporučoval bych max. 8-9V

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: POpis generátoru

Příspěvek od Ilem »

Bobik píše:Ileme: Tak generátor vychází z Lajošovo schématu. Polaritu elektrod mění po 25s (relé a 555). Mám dva páry elektrod. Elektrody postupem procesu šednou, všechny rovnoměrně (titanová barva). Roztok je čirý.
Na začátku procesu je 80-90V 1,3mA, končím na 4,5V 1,3mA.
Vyrábím po 0,5l dávkách Pro Injectione 0,1 uS. Míchání mám magnetickou včelkou. Snažím se dosáhnout koncenterace 15-20PPM. Proces trvá cca 4 hodiny. Pokud během procesu elektrodu otřu papírovým kapesníkem, KS je čiré bez problémů. Na kapesníku zůstáva malá tmavší šmouha.
Proud použávám cca 1,3mA (měřeno mV metrem na 10Ohmovém odporu, ověřil jsem to i měříkem analogovým a sedí to.), elektrody jsou 4 kusy 2mm, ponořeny 9cm.
Myslím si, že v procesu dochází k tomu, že jak zmatoví povrch elektrod dochází k oddělování většího shluku částic.
Koncentraci měřím PWT konduktometrem. Tyndalův efekt je vždy velmi jemný (kromě těch shluků), na světle téměř neviditelný po tmě znatelý, občas probleskne odlesk větší částice, ale rozně né v takové míře jako třeba u Ag100. Fotka generátoru a míchadla je na straně 60 nebo 61 (ten větší). Vše nasvědčuje tomu, že KS je ok až na ty velké shluky. Dřív jsem vyráběl stříbro s mlhavým oparem - experimentoval jsem s proudovou hustotou.
Aha, nevěděl jsem, že jsi Robert H.Vypadá to v pořádku. Ty 4 hodiny odpovídají výpočtem 20 ppm, počítáno poměrem. Z toho , co jsi psal, jsem měl dojem, že tam máš viditelné shluky i bez laseru. Tohle vypadá dobře.
Když ale počítám přes vodivost, odhaduju elektrody podle obrázku 6cm od sebe, vychází mi, že 20 ppm máš při 38 V. Takže něco je přece jen špatně. Pro 4,5V bys musel mít elektrody od sebe 0,7cm, což zjevně nemáš. Vycházím z toho, že každý 1ppm znamená nárůst měrné vodivosti o 1 mikrosiemens, jak jsem tady někde četl, pokud to není pravda, tak mě někdo opravte.

"Dum spiro spero"
Ciceron
lajos
Zasloužilý člen

Ilem

Příspěvek od lajos »

Já obrázek neviděl, kde? Předpokládal jsem standartní vzdálenost elektrod 20mm.

Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Ilem

Příspěvek od Ilem »

lajos píše:Já obrázek neviděl, kde? Předpokládal jsem standartní vzdálenost elektrod 20mm.
Na straně 60. Pochopil jsem, že Bobík byl, než se zaregistroval Robert H. Teď jsem na to koukal znovu, a asi je to malá kompotovka, takže asi 3 cm - při ploše 11 cm2 to teda vychází pro 20 ppm na 19V

"Dum spiro spero"
Ciceron
Bobik
Stálý člen

Vdálenost elektrod

Příspěvek od Bobik »

Ileme, ty shluky byly viditelné.
Elektrody mám 4 a jsou do čtverce, propojené na protilehlých rozích.
vzdálenost elektrod je 2,5 cm.
Co se týče měření, napětí měřím přímo na elektrodách a proud přes odpor, který je v obvodu elektrod. Zdroj proudu funguje dobře.
Sklenice je kompotovka 0,5l.
Ty obrázky jsou moje, je tam vidět i prototyp na desce.
Shluky mi to udělalo i když jsem proudovou hustotu zmenšin na 33% (0,5mA).
Podle mě je to délkou procesu.
Ve sklenici mi také uschly kapky KS a zůstaly tam malé skvrnky Ag. možná že to také mohlo iniciovat aglomeraci částic.
Včera jsem opět dělal KS, vyčistil jsem sklenici, asi 2x vyčistil elektrody a stříbro je čiré a asi 17PPM (podle PWT metru).
Asi budu čistit..
Máte někdo fotku jak vypadá barva elektrody po výrobě KS? Setřete z šedý povlak?

Vše je jedno.
Ilem
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Vdálenost elektrod

Příspěvek od Ilem »

Ke shlukování dochází i na světle, možníá má vliv i teplota. Povlak se tvoří, ale ještě jsem neslyšel, že by někdo čistil během procesu. Pokud to pomůže, proč ne. Asi to bude opravdu tou dlouhou dobou. Stejně ale buď špatně počítám, nebo ti něco špatně měří, protože i při 2,5cm mi pořád vychází pro 20 ppm 15,8V, kde bys měl ukončit proces.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“