Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koloidní stříbro
Lajos
Lajosi, spíš mi sedí vysvětlení od Crafta. Mám elektrody 2 mm (4ks). Tyto elektrody jsou poměrně dlouhou dobu vystaveny oxidaci - to vede k vytvoření hydroxidu na povrchu. Na povrchu elektrod se po čase vytvoří souvislá vrstvička, která je pak zřejmě vytrhávána a v roztoku se zhlukuje. Při poslední várce jsem elektrody čistil po hodině, a koloid byl čirý, tyndalův efekt jemný, na světle téměř neviditelný, koncentrace cca 17PPM.
Na výběr nemám. Pokud chci větší koncentraci tak tam ty lelektrody musim nechat dýl.
Pokud jsou elektrody větší, pak i jejich oxidace a tvoba hydroxidů probíhá na větší ploše a nedojde k odtrhávání zhluků.
Spíš než napětí je problémem koncentrace znečištění elektrod. Na částice stříbra při konstantním proudu působí konstantní síla. Každopádně by mě zajímala velikost částic. Jediné jak to poznám je tyndal, nic přesnějšího nemám...
V některých koloidech se oběvují takové jasné odlesky (AG 100 jich má spousta - měřená koncentrace PWTmetrem je kolem 30ppm. U mě je tyndal srovnatelná s minimem těch větších odlesků. Na brambory bych to netypoval.
Na výběr nemám. Pokud chci větší koncentraci tak tam ty lelektrody musim nechat dýl.
Pokud jsou elektrody větší, pak i jejich oxidace a tvoba hydroxidů probíhá na větší ploše a nedojde k odtrhávání zhluků.
Spíš než napětí je problémem koncentrace znečištění elektrod. Na částice stříbra při konstantním proudu působí konstantní síla. Každopádně by mě zajímala velikost částic. Jediné jak to poznám je tyndal, nic přesnějšího nemám...
V některých koloidech se oběvují takové jasné odlesky (AG 100 jich má spousta - měřená koncentrace PWTmetrem je kolem 30ppm. U mě je tyndal srovnatelná s minimem těch větších odlesků. Na brambory bych to netypoval.
Vše je jedno.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Aj ja mám od nich elektródy, ale nechápem, čo by na nich malo byť (podľa teba) zlé? Koloid perfektný, pochuťovej aj výzorovej stránke. Dal som si ho pre istotu otestovať v STU v Piešťanoch. Bohužiaľ, nerobia veľkosť častíc, ale podiel jednotlivých prvkov plne zodpovedá deklarovanej čistote tyčiek 99,99%Ag. Možno je to u teba použitou vodou - vieš, všade sa tu už popísalo, že treba čo najčistejšiu, teda ak si použil studničnú, nemôžeš sa čudovať.vali píše:Zdravím vás, vie niekto poradiť, kde na slovensku sa dajú zohnať
strieborné elektródy skutočne čisté 99,99 ? Vyčítal som tu vo vlákne,
že v safine slovakia. Pýtam sa tých, ktorí ste ich tam objednali,
či ste s nimi spokojný. Objednal som si ich z http://cxc.sk/sauning/zdravie.htm ale mám zlí pocit, že to nie je striebro tej čistoty,
ako má byť na výrobu koloidného striebra. Generátor som postavil
podľa Lajos schémy s malou úpravou , funguje to dobre , koloid je priezračný, teraz však riešim tie elektródy.
Vie poradiť z vás niekto??????
Ďakujem.
Elektródy od nich, teda kúpené prostredníctvom Sauningu, som dal aj otcovi, a je s nimi tiež veľmi spokojný. Samozrejme, vytvára sa na nich povlak oxidu striebra, ale to je zákonité. Ten povlak musíš pred začiatkom prípravy koloidu zotrieť. Striebro totiž bežne na vzduchu oxiduje.
Pokiaľ viem, tak firma Sauning je solídna firma a myslím, že by si nedovolili vymeniť certifikáty k dodávaným elektródam, zvlášť, keď striebro 99,9% mali len s priemerom 2mm a 99,99% s priemerom 2,5mm.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
nano
Včera dávala ČT2 , pro nás je to od 6 minuty zajímavé
http://www.ceskatelevize.cz/program/109 ... l?online=1
Že by ofico objevili koloidní(nano) stříbro?
http://www.ceskatelevize.cz/program/109 ... l?online=1
Že by ofico objevili koloidní(nano) stříbro?
Svojím predošlím príspevkom som neobvinil túto firmu ako nesolídnu,chiq píše: Pokiaľ viem, tak firma Sauning je solídna firma a myslím, že by si nedovolili vymeniť certifikáty k dodávaným elektródam, zvlášť, keď striebro 99,9% mali len s priemerom 2mm a 99,99% s priemerom 2,5mm.
pretože na to nemám žiadne dôkazy. Vychádzal som iba z toho, že ten certifikát, ktorý mi bol zaslaný s tými drôtmi bol robený v Safine Vestec -
ktorá tu už na fóre bola spomínaná - a bolo to robené pre Safinu Slovakia,
nie pre firmu Sauning. Ale nevadí, som rád - ďakujem - že sa niekto ozval,kto už od nich takéto striebro bral a je s ním spokojný.
Napriek tomu, svoju žiadosť som poslal aj do SAFINY Slovakia
a odtiaľ mi prišla táto ponika:
Technická špecifikácia: Ag drôt rýdzi (čistota 99,99%), ATEST
Rozmery: priemer 2,5mm, dĺžka 120mm, 1ks = cca 6,3g
Množstvo: podľa požiadavky
Aktuálna cena: 1,20,-Eur/g (36,15,-Sk/g)
Cena je uvedená: bez 19% DPH;
Pri fakturácií sa vychádza zo skutočného dodaného tovaru;
Termín dodania: do 1-2 týždňov od potvrdenia cenovej ponuky;
Dodacie podmienky: osobné prevzatie tovaru – po úhrade faktúry;
zaslanie tovaru poštou – po úhrade faktúry;
zaslanie tovaru na dobierku
Platobné podmienky: faktúra (úhrada – PP alebo hotovosť) – následné odovzdanie tovaru
V prípade akceptovania cenovej ponuky, prosím písomne potvrdiť cenovú ponuku (zaslaním objednávky), aby sme uvedené mohli zadať do výroby.
Z tejto ponuky som trochu šokovaný, pretože tu na fóre boli sumy trochu
iné - omnoho vyššie. Takže išlo striebro tak dolu, alebo som sa zle vyjadril vo svojej požiadavke na čistotu striebra, alebo vy - ktorí ste
v poslednej dobe kupovali elektródy - boli ste približne na úrovni
s cenou striebra za gram uvedenej v ponuke?????
Ďakujem za každý príspevok k môjmu komentáru.
-
- Zasloužilý člen
Pravdu vravíš - cena striebra išla dole... zrejme je to dôsledok krízy. Dnes som vďaka kríze kúpil, super výhodne, gazdovstvo na strednom Slovensku 15 ha za 30.t.€ aj s piatimi budovami jardo, ovčákom budem aj ja! Kríza je holt kríza...vali píše: ... Takže išlo striebro tak dolu, alebo som sa zle vyjadril vo svojej požiadavke na čistotu striebra, alebo vy - ktorí ste
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
cena Ag
Neřekl bych, že cena Ag šla dolů, spíše naopak stoupla a to právě díky krizi, kdy je rozumné investovat spíše do věcí, které neztrácejí tak na hodnotě, jako nemovitosti a drahé kovy. Jen pro příklad 02.09 byla cena Ag 14,26 USD za trojskou unci (31,1g). Nyní je cena dokonce 15,73 USD. Připadá to někomu snad jako propad ceny? Pamatuji se, že bylo jednu dobu dokonce za 13,xx USD. Tuším, že to bylo 06.09.Pravdu vravíš - cena striebra išla dole... zrejme je to dôsledok krízy.
Už jsem o tom někde psal, snad tady, nebo u sebe ve foru. Nicméně ta cena je možná pouze v případě, že má Safina nějaké Ag v této čistotě skladem, což se stává zřídka, protože běžně 99,99 na sklad nedělá jedině, že si někdo objedná větší množství a při tom vyrobí i něco na sklad, ale jak píšu u této ryzosti to běžně nedělají. Pak by tebou uváděná cena mohla být reálná. Nicméně pokud tuto čistotu skladem nemají, tak platíš i celé náklady na výrobu, která je u 24cm délky 2,5mm drátu dosti výrazná a je lepší už si objednat větší kus. Pamatuji se jak jsem s KS začínal a mé první elektrody 2,5mm, 25cm (99,99) mě vyšly kolem 1500kč v Safině (Vestec u Prahy), právě díky nákladům na výrobu takového kousku.Z tejto ponuky som trochu šokovaný, pretože tu na fóre boli sumy trochu iné - omnoho vyššie. Takže išlo striebro tak dolu, alebo som sa zle vyjadril vo svojej požiadavke na čistotu striebra, alebo vy - ktorí ste
Jinak k tomu atestu, (nezaměňovat s osvědčením o jakosti, jsou to dva rozdílné dokumenty), dává Safina pokud si o něj odběratel řekne zcela zdarma. Každopádně je VŽDY na jméno toho, kdo si jej u nich objedná. Upřímně řečeno, kdo z vás pozná rozdíl ve kvalitě mezi 99,9 a 99,99 pouhým okem? Dokud neuděláte rozbor na čistotu, tak nikdo. Tudiž je to pouze o čistém svědomí prodejce elektrod. Snad jen malá rada, kterou všem doporučuji, pokud si u někoho takové elektrody chcete zakoupit, vyžadujte striktně jak atest, tak osvědčení o jakosti v CZ nebo SK jazyce, který musí být zásadně vystavený na jméno prodejce, pokud není pouze jejich "překupníkem". Výjimkou jsou prodejci "zahraničního materiálu", kde bych se spíše obával záruky kvality a navíc tady těžko můžete požadovat český atest Pro mě je výše uvedené naprosto běžná věc, ale mnoho lidí v tomto nemá moc zkušeností a pak kupují Ag elektrody za dosti předražený peníz, ke kterému nedostanou ani atest a nebo x-tou kopii v cizím jazyce. Na tohle si doporučuji ve svém zájmu dát pozor.
Poraďte aneb otázka nejlépe pro Crafta
Dnes jsem vyráběl moje první KS. A nedopadlo to jak by mělo.
Takže, generátor Craftgen, Agua Purificata, Vše podle návodu jen bez prvního očištění elektrod. A dopadlo to tak nějak divně. Vše řádně očištěno, voda ohřáta ve smaltovaném hrnečku na 68 poté jsem vyčkal až schládne ne 50 a začal. Program 1,stupeň II 300 ml, 10 ppm, 4 hod. A vysledek je videt. Tyndalův efekt jasně znatelný, ale tekutina mírně do růžova a ne úplně čirá. Tak jsem ještě otestoval vodu a kontrolní vzorek AG 100. Dost mě překvapil efekt u AG 100 je sice slabší avšak v roztoku plavou malé částečky které se výrazně blískají. Nevíte někdo co to je. A pro Crafta kde jsem udělal chybu s výrobou KS ??
Viz foto: porovnání čirosti a Tyndalova efektu v pořadí Craft II,300ml, 10ppm, 4hod, AG 100 a Aqua Purificata,
Takže, generátor Craftgen, Agua Purificata, Vše podle návodu jen bez prvního očištění elektrod. A dopadlo to tak nějak divně. Vše řádně očištěno, voda ohřáta ve smaltovaném hrnečku na 68 poté jsem vyčkal až schládne ne 50 a začal. Program 1,stupeň II 300 ml, 10 ppm, 4 hod. A vysledek je videt. Tyndalův efekt jasně znatelný, ale tekutina mírně do růžova a ne úplně čirá. Tak jsem ještě otestoval vodu a kontrolní vzorek AG 100. Dost mě překvapil efekt u AG 100 je sice slabší avšak v roztoku plavou malé částečky které se výrazně blískají. Nevíte někdo co to je. A pro Crafta kde jsem udělal chybu s výrobou KS ??
Viz foto: porovnání čirosti a Tyndalova efektu v pořadí Craft II,300ml, 10ppm, 4hod, AG 100 a Aqua Purificata,
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
řešení problému
Opravdu nedopadlo, no nic zkusíme se dopátrat problému. Odpověď viz. fórum na mateřských stránkách.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
novinky
http://www.lifesilver.com/links.htm
Fakt dobré... jakmile se jim to podařilo patentovat aby z toho mohli tahat prachy, je to najednou vynikající prostředek proti všemu, což do této doby neúnavně popírali jako pověru a "mastičkářství". Jsou to hajzlové!
http://lifesilver.com/
Fakt dobré... jakmile se jim to podařilo patentovat aby z toho mohli tahat prachy, je to najednou vynikající prostředek proti všemu, což do této doby neúnavně popírali jako pověru a "mastičkářství". Jsou to hajzlové!
http://lifesilver.com/
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
-
- Zasloužilý člen
- Craft
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
To se dalo čekat...
Samozřejmě pouze jejich koloidní stříbro vyrobené jejich technologií je naprosto netoxické a Best Of, pro amíky naprosto typické Co by tahle sorta lidí pro peníze neudělala.
Nicméně pro všechny pochybovače o léčebných prostředcích v alternativě je to další názorný případ hesla farmacie "zisk nadevše" a jednoznačně to tady napsal gewo. Každopádně farmacie si tím hezky začíná přitápět a podřezávat větve, protože i ten největší zaslepenec začne přemýšlet. Uvidíme co za další léčebný prostředek z alternativy tímto oficiálně uzná
Nicméně pro všechny pochybovače o léčebných prostředcích v alternativě je to další názorný případ hesla farmacie "zisk nadevše" a jednoznačně to tady napsal gewo. Každopádně farmacie si tím hezky začíná přitápět a podřezávat větve, protože i ten největší zaslepenec začne přemýšlet. Uvidíme co za další léčebný prostředek z alternativy tímto oficiálně uzná
-
- Zasloužilý člen
KS a iné...
Návod, ako nebyť do toho zatiahnutý, je ten istý ako u Voľnej Energii: čo najviac publikovať, hovoriť o tom všade, kde kráčame. Len tak sa to nedá ututlať, len tak sa nedá šanca pijaviciam profitovať na vzduchu, ktorý dýchame. Striebro bude v obehu stále, a myslím si, aj vtedy, keď "nakúpi a predá len ten, kto bude mať znak na čele alebo pravej ruke." Ak bude k tomu aj informácia o liečebnom účinku striebra, hoci aj ako v praveku - ústne odovzdávaná, farmaceuti by mohli sklapnúť naprázdno.