pepe píše:Spaceball Spaceball , už zas sme u toho ,,Pojmi a dojmi" . Hmm , vieš ty čo , dám aj tebe ,,palček" nech sa možme vytiešať zo zmyslu toho nezmyslu čo sa ti i tentokrát ,,podarilo" dať do kopi . Takže. Pepe
![Good :good:](./images/smilies/icon_good.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátor: Waldes
pepe píše:Spaceball Spaceball , už zas sme u toho ,,Pojmi a dojmi" . Hmm , vieš ty čo , dám aj tebe ,,palček" nech sa možme vytiešať zo zmyslu toho nezmyslu čo sa ti i tentokrát ,,podarilo" dať do kopi . Takže. Pepe
Pátá minuta a dvacátá sekunda http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... oro-jasno/spaceball píše:Ovšem že, ale -Juranus píše:Ovšem kromě matičky přírody.spaceball píše:Žádný elektrostatický generátor nemůže disponovat takovým výkonem... Velice zajímavé provedení. Škoda že neexistují stránky původu.
Víte jak dlouho by jste mohl svítit nepřetržitě 60W žárovkou na jeden pořádný úder blesku? Jeden měsíc :P
Čekal jste více? Já taky
Ježiškové husličky , už dávno som sa tak dobre nezasmial . Ty si si normálne dal tu robotu s vyhladávaním ,,dokazu"? Vieš ti čo , poteším ťa . Keď že televízor som už pred pár rokmi vyhodil z okna a to doslova , tak tato ,,potvrdená informácia" je pre mňa naozaj novinkou . Hmm , prestovšetko nemám za potreby si pre jéj ,,pravdivosť" a ani kvoli tomu ,,klebetníku" obnovovať odberové miesto ponevadž , tých mojích 300W mi bohate stačí . Snaha sa cení , takžeaNONym píše: Pátá minuta a dvacátá sekunda http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... oro-jasno/
Kdosi mi zase říkal, že nějaká skupina udělala elektrárnu, co by měla šlapat na blesk a jakmile ho chytili, tak o svoji elektrárnu zároveň přišliaNONym píše: Pátá minuta a dvacátá sekunda http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... oro-jasno/
Ježiškové husličky , už dávno som sa tak dobre nezasmial . Ty si si normálne dal tu robotu s vyhladávaním ,,dokazu"? Vieš ti čo , poteším ťa . Keď že televízor som už pred pár rokmi vyhodil z okna a to doslova , tak tato ,,potvrdená informácia" je pre mňa naozaj novinkou . Hmm , prestovšetko nemám za potreby si pre jéj ,,pravdivosť" a ani kvoli tomu ,,klebetníku" obnovovať odberové miesto ponevadž , tých mojích 300W mi bohate stačí . Snaha sa cení , takžepepe píše: Pátá minuta a dvacátá sekunda http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... oro-jasno/
Pepe, preboha, zkus se zamyslet nad tou fíkovinou cos napsal.pepe píše:Ježiškové husličky , už dávno som sa tak dobre nezasmial . Ty si si normálne dal tu robotu s vyhladávaním ,,dokazu"? Vieš ti čo , poteším ťa . Keď že televízor som už pred pár rokmi vyhodil z okna a to doslova , tak tato ,,potvrdená informácia" je pre mňa naozaj novinkou . Hmm , prestovšetko nemám za potreby si pre jéj ,,pravdivosť" a ani kvoli tomu ,,klebetníku" obnovovať odberové miesto ponevadž , tých mojích 300W mi bohate stačí . Snaha sa cení , takžeaNONym píše: Pátá minuta a dvacátá sekunda http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... oro-jasno/. Pepe
Priznám sa ti , ani sa mi nechce . A vieš ty čo , celé to hádžem za hlavu a už neriešim . PepeaNONym píše:...Pepe, preboha, zkus se zamyslet nad tou fíkovinou cos napsal...
Človeče ty to máš nejaké popletené , rob s tým niečo . Za rozprávky sa predsa neospravedlnujeme , za rozprávky ďakujeme . Takže za seba a určite i k tvojej radosti ďakujem za peknú ,,60W-tovú" rozprávku . Nabudúce sa nehambi poslať aj kritický príspevok pod svojím nickom - nemusíš sa báť , nebolí to . PepeLectuer píše:...Ešte niekomu dlhuješ ospravedlnenie!
Nebolí ty tlčhuba .Nič som nepísal o 60W-tovke. Pozerám sa a vidim čo tu trepeš za nezmysly.pepe píše:Človeče ty to máš nejaké popletené , rob s tým niečo . Za rozprávky sa predsa neospravedlnujeme , za rozprávky ďakujeme . Takže za seba a určite i k tvojej radosti ďakujem za peknú ,,60W-tovú" rozprávku . Nabudúce sa nehambi poslať aj kritický príspevok pod svojím nickom - nemusíš sa báť , nebolí to . PepeLectuer píše:...Ešte niekomu dlhuješ ospravedlnenie!
Nemožema byť predsa všetci géniovia ako ty . Ináčlectuer píše:...ty tlčhuba ...
Všetci ????? Rada: nemiešaj sa do diskusie ktorej nerozumieš, neohováraj a budeš vyzerať ako génius.pepe píše:Nemožema byť predsa všetci géniovia ako ty . Ináčlectuer píše:...ty tlčhuba ...za ,,odvahu". Pepe
Pekná rada , len čo je ,,pravda". Až na pár ,,chybičiek krási" si ju aj berem k ,,srdcu". 1 - ako to vieš , že diskusiji nerozumiem ? 2 - Mam rád ,,čistý stôl", takže na rozdiel od iných nemám problém povedať komukolvek čo si o ňom myslím . Nájdi mi tu jedného jediného ktorí može o sebe tvrdiť že som ho ohovoril , tj nevie to priamo odomňa čo si o ňom myslím . 3 - "Čím vic toho viem , tým viac som o tom presvečený , že neviem takmer nič". Ďakujem , no tebou ponúkaný ,,druh geniality" si neprosím . Pepelectuer píše:...Rada: 1 - nemiešaj sa do diskusie ktorej nerozumieš, 2 - neohováraj a 3 - budeš vyzerať ako génius...
1,2,3 si napchaj do p.pepe píše:Pekná rada , len čo je ,,pravda". Až na pár ,,chybičiek krási" si ju aj berem k ,,srdcu". 1 - ako to vieš , že diskusiji nerozumiem ? 2 - Mam rád ,,čistý stôl", takže na rozdiel od iných nemám problém povedať komukolvek čo si o ňom myslím . Nájdi mi tu jedného jediného ktorí može o sebe tvrdiť že som ho ohovoril , tj nevie to priamo odomňa čo si o ňom myslím . 3 - "Čím vic toho viem , tým viac som o tom presvečený , že neviem takmer nič". Ďakujem , no tebou ponúkaný ,,druh geniality" si neprosím . Pepelectuer píše:...Rada: 1 - nemiešaj sa do diskusie ktorej nerozumieš, 2 - neohováraj a 3 - budeš vyzerať ako génius...