Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

+1

Příspěvek od 1220 »

přidal jsem bod A&F, za vzácnou trpělivost s oponentem z pomocný školy, nebo jiný galaxie :lol: :lol:
On si ten Anonym snad fakt myslel, že se jedná o ňáký perpetis, on ho snad doma zkoumá, už dlouho jsem se nezasmál od srdce. :lol: :lol: :lol:
:idea: ;)
Kýbl s pískem mu dát ať má dost.............
Strukturální změny nejsou vidět vočima v... :!:
Skoro jako gravitační motor jen houšť a větší kapky.......
Ať se práší za kočárem :lol: :lol:
K.
Tmy vláda někomu snad za to platí či čo ?
Sám od sebe a zadara ....

-

Re: RE: Nesmyslné tvrzení ...

Příspěvek od - »

A(&F) píše:... tak nic, ... zapomeň na to ... :D :D :D ... co jsem taky mohl čekat, že ??? ... ;)
Ale tys chtěl tím pokusem se spalováním ve dne a v noci říci, že energeticky výhodnější je provést pokus ve dne, kdy spolupůsobí sluneční záření.
Na tom není nic divného - nutno započítat na vstupu další energii, to je snad jasné.

Je to snad jinak?

Není!

Cos tedy chtěl říci tím "..můžeme pokračovat dál ..." ---?

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

- píše:
A(&F) píše:... tak nic, ... zapomeň na to ... :D :D :D ... co jsem taky mohl čekat, že ??? ... ;)
Ale tys chtěl tím pokusem se spalováním ve dne a v noci říci, že energeticky výhodnější je provést pokus ve dne, kdy spolupůsobí sluneční záření.
Na tom není nic divného - nutno započítat na vstupu další energii, to je snad jasné.

Je to snad jinak?

Není!

Cos tedy chtěl říci tím "..můžeme pokračovat dál ..." ---?
... chtěl jsem především, aby ses vrátil zpátky po "červené niti" této diskuze ... třeba až do bodu, kde bys pak viděl nějakou souvislost ... kde by tě to trklo ... a zamyslel se ... jinak vcelku nic víc ... :)

... bez urážky, ... ale tak nějak lehce začínám pochybovat, že bys to viděl, i kdyby sis ten doporučený pokus udělal ... :? ... ono se totiž všechno související s VE pořád motá kolem stejných věcí ... jo, kdo vidí, tak vidí ... 8)

(a podepisuj se ... to platí stále ... ;) ... s "pomlčkama" se bavím nerad ... :D )

PeS: ... zkus kdyžtak definovat "energeticky výhodnější" (pro tento případ) ..... třeba tě to posune o kousek dopředu ... :idea:

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
1234

Příspěvek od 1234 »

A(&F) píše:.. chtěl jsem především, aby ses vrátil zpátky po "červené niti" této diskuze ... třeba až do bodu, kde bys pak viděl nějakou souvislost ... kde by tě to trklo ... a zamyslel se ... jinak vcelku nic víc ... :)

... bez urážky, ... ale tak nějak lehce začínám pochybovat, že bys to viděl, i kdyby sis ten doporučený pokus udělal ... :? ... ono se totiž všechno související s VE pořád motá kolem stejných věcí ... jo, kdo vidí, tak vidí ... 8)

(a podepisuj se ... to platí stále ... ;) ... s "pomlčkama" se bavím nerad ... :D )

PeS: ... zkus kdyžtak definovat "energeticky výhodnější" (pro tento případ) ..... třeba tě to posune o kousek dopředu ... :idea:
Ano, výhodnější proto, že lze ve dne využít sluneční záření. Na tom není nic divného.
Ty budeš sušit prádlo na šňůře snad reději v noci i tehdy, budeš-li mít na výběr též slunečný den či alespoň teplé počasí s lehkým větrem?

Jistě, že je účelné využít počasí.
A to je něco převratného?

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

... tak vida, ... do pěti počítat umíš ... :D :D :D :D :D :D ... ;)
1234 píše:
A(&F) píše:... zkus kdyžtak definovat "energeticky výhodnější" (pro tento případ) ..... třeba tě to posune o kousek dopředu ... :idea:
Ano, výhodnější proto, že lze ve dne využít sluneční záření. Na tom není nic divného.
Ty budeš sušit prádlo na šňůře snad reději v noci i tehdy, budeš-li mít na výběr též slunečný den či alespoň teplé počasí s lehkým větrem?

Jistě, že je účelné využít počasí.
A to je něco převratného?
... :roll: :roll: :roll: ...

... vzhledem k tomu, jelikož již v samém počátečním zadání pokusu jsem stanovil použití shodných podmínek, tj. vč. těch klimatických, tzn. že bude shodná nejen "teplota, tlak, rosný bod" (to je z Cimrmana :P ), ale i např. síla větru (pro pokus z pochopitelných důvodů doporučuji bezvětří), i vzdušná vlhkost, atd. ... takže se ptáááám :D , ... "čím se budou lišit tyto dva pokusy (ve dne a v noci) ??? ... jakéže to složky slunečního záření budou v noci scházet ?!? ... co tyto mohou ovlivnit ??! ... a kterou z nich jsem tu zmínil už v souvislosti s BFRkem !?!" ... :shock:

... :!: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: jedeme zkoušet

Příspěvek od aNONym »

přeneseno z http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 2019#52019
pepe píše:
aNONym píše:
pepe píše:I Ja by som sa tiež rád spítal admina , či je korektné voči ostatným prispievatelom fora mať tu aj skrité časti fora ? Pepe
Pepe, budeš se divit, ale je. A dokonce by sis mohl i sám bez velkého přemýšlení odpovědět, proč tomu tak je. ;) Non

Je to stejné, jako když se pár lidí na chatu rozhodne komunikovat pouze mezi sebou v malé uzavřené skupině. To je totiž stejné, jako bys bys ostatním vyčítal, že nezveřejňují obsah svých emailů. Tady totiž nejsme na nudistické pláži. :D

Ostatní diskuze podobného charakteru směřujte do Boxovárny, popř. si na toto téma založte vlákno v píslušné kategorii ( http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=1 )
Pri tom množstve tvojích nikou s ktorími tu na ,,fóre" operuješ sa tomu ani nečudujem , že je to pre teba korektné. No aby sme neodbáčali , medzi výmenou emailou a ,,zaúkolovaním opíc" čo sa tu bežne praktizuje , je neviem ako pre teba ale pre mňa dosť poctatný rozdiel . Pepe
Pepe, na vysvětlenou. Ty skryté části fora existují i z důvodů, že dotyční nechtějí být neustále dokola oblažováni při čtení příspěvků stále se opakujícími všemožnými lidovými pořekadly, které ale v tvém podání mohou být většinou vysvětlovány nejednoznačně a velmi různorodě. ;) Non

Poznámka: Ty "opíce" (ako vravis) lze úkolovat jenom pouze tehdy, pokud jsou schopny podávat alespoň nějaké výsledky. A proto ty také banány nikdy nedostáváš. Jedině tak ještě možná BANány. :lol:

Prosím o vyjmenování všech mých "nikou": :D :D

Mimochodem, pokud se ti na zdejším fóru nelíbí, najdi si laskavě nějaké lepší jiné, které ti bude více vyhovovat. A věř, že mnoho ze zdejších diskutujících ti ještě velmi rádo zamává kapesníčkem na rozloučenou. To ti říkám nejen za sebe, ale zároveň i jako člen administrace. Takže ber anebo nech být.

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
aNONym
Zasloužilý člen

Re: tuto tému dále tady nereším

Příspěvek od aNONym »

přeneseno z http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 2022#52022
Anonymous píše: ............. Nedotknutelnost Akordova majestátu podpoří i aNONym.
Prosím, můžeš mi sdělit, kde konkrétně jsem podpořil Akordův majestát? :o Nevybavuji si, že bych měl nějaké pominutí mysli, které si navíc ještě ani nepamatuji. :D :D

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

aNONym píše:Pepe, na vysvětlenou. Ty skryté části fora existují i z důvodů, že dotyční nechtějí být neustále dokola oblažováni při čtení příspěvků stále se opakujícími všemožnými lidovými pořekadly, které ale v tvém podání mohou být většinou vysvětlovány nejednoznačně a velmi různorodě. ;) Non

Poznámka: Ty "opíce" (ako vravis) lze úkolovat jenom pouze tehdy, pokud jsou schopny podávat alespoň nějaké výsledky. A proto ty také banány nikdy nedostáváš. Jedině tak ještě možná BANány. :lol:

Mimochodem, pokud se ti na zdejším fóru nelíbí, najdi si laskavě nějaké lepší jiné, které ti bude více vyhovovat. A věř, že mnoho ze zdejších diskutujících ti ještě velmi rádo zamává kapesníčkem na rozloučenou. To ti říkám nejen za sebe, ale zároveň i jako člen administrace. Takže ber anebo nech být.
Ježiškové husličky - oplatilo sa . Človeče tak dobre som sa nezasmial už dávno , ďakujem . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

pepe píše:
aNONym píše:Pepe, na vysvětlenou. Ty skryté části fora existují i z důvodů, že dotyční nechtějí být neustále dokola oblažováni při čtení příspěvků stále se opakujícími všemožnými lidovými pořekadly, které ale v tvém podání mohou být většinou vysvětlovány nejednoznačně a velmi různorodě. ;) Non

Ježiškové husličky - oplatilo sa . Človeče tak dobre som sa nezasmial už dávno , ďakujem . Pepe
Jsme v Boxovárně, tudíž si zde mohu dovolit odpověď i mimo rámec mého standardního vyjadřování:

DEBILE!!!!

:D :D :D :D :D (Bože, to se mi najednou ale ulevilo ;) )

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

aNONym píše:DEBILE!!!!

:D :D :D :D :D (Bože, to se mi najednou ale ulevilo ;) )
No vydíš , aj tebe sa oplatilo a ani to nebolelo . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Návštěvník

Re: tuto tému dále tady nereším

Příspěvek od Návštěvník »

aNONym píše:přeneseno z http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 2022#52022
Anonymous píše: ............. Nedotknutelnost Akordova majestátu podpoří i aNONym.
Prosím, můžeš mi sdělit, kde konkrétně jsem podpořil Akordův majestát? :o Nevybavuji si, že bych měl nějaké pominutí mysli, které si navíc ještě ani nepamatuji. :D :D
Takže podle tebe je od Akorda korektní, když byl argumenty "zahnán" do "úzkých", aby svoje přiznání skryl před veřejností na svůj soukromý "chlívek"? Ano, chápu jeho počínání tak, že mě chtěl utajeně "uchlácholit", abych už mu dal pokoj. Ale aby svým přiznáním před ostatními neztratil aureolu neomylného. V tom tkví tvoje podpírání Akordovy nedotknutelnosti. Že jsi tento "korektní" způsob chování fakticky podpořil.

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

I zde prosím o slušnost...

Příspěvek od rival »

Chlapci a chlapi,
i zde prosím o slušnost a aspoň o elementární snahu o "nadhled". A pokud je třeba si ulevit, stále zde ještě máme SZ ;).
Anonymous píše: Takže podle tebe je od Akorda korektní, když byl argumenty "zahnán" do "úzkých", aby svoje přiznání skryl před veřejností na svůj soukromý "chlívek"? Ano, chápu jeho počínání tak, že mě chtěl utajeně "uchlácholit", abych už mu dal pokoj. Ale aby svým přiznáním před ostatními neztratil aureolu neomylného. V tom tkví tvoje podpírání Akordovy nedotknutelnosti. Že jsi tento "korektní" způsob chování fakticky podpořil.
Tak nějak mi uniká smysl debaty. Jde skutečně o podstatu, tedy o snahu řešit diskutovaný problém (otázku) ? Nebo je smyslem, aby jedno ego dokázalo, že je lepší než druhé ego ???

rival - živý člověk - suverén
Návštěvník

Re: I zde prosím o slušnost...

Rival píše:Chlapci a chlapi,
i zde prosím o slušnost a aspoň o elementární snahu o "nadhled". A pokud je třeba si ulevit, stále zde ještě máme SZ ;).
Anonymous píše: Takže podle tebe je od Akorda korektní, když byl argumenty "zahnán" do "úzkých", aby svoje přiznání skryl před veřejností na svůj soukromý "chlívek"? Ano, chápu jeho počínání tak, že mě chtěl utajeně "uchlácholit", abych už mu dal pokoj. Ale aby svým přiznáním před ostatními neztratil aureolu neomylného. V tom tkví tvoje podpírání Akordovy nedotknutelnosti. Že jsi tento "korektní" způsob chování fakticky podpořil.
Tak nějak mi uniká smysl debaty. Jde skutečně o podstatu, tedy o snahu řešit diskutovaný problém (otázku) ? Nebo je smyslem, aby jedno ego dokázalo, že je lepší než druhé ego ???
Všemi vážený admine. Nevím zdali jsi sledoval poslední vývoj ve vlákně: gravitační motory. Vznikla tam tato situace: dostal jsem se s Akordem do věcného sporu o dva jeho výroky. Na mé protiargumenty odpověděl Akord přenesením svého následného příspěvku do jeho " soukromého" vlákna, kde v podstatě přiznal své pochybení. Když jsem mu chtěl v tom vlákně "podat ruku" k smíru, zjistil jsem, že je zamknuté. To mi nepřipadalo fér a přenesl jsem části Akordova přiznání do vlákna gravitační motory, kam meritorně patří. Tam ovšem Akord své přiznání chyby razantně popřel. aNONym jej v tom "kolegiálně" podpořil. Víc k tomu nemám co dodat. I špatná zkušenost je zkušenost.

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rival »

Anonymous píše: Všemi vážený admine. Nevím zdali jsi sledoval poslední vývoj ve vlákně: gravitační motory. Vznikla tam tato situace: dostal jsem se s Akordem do věcného sporu o dva jeho výroky. Na mé protiargumenty odpověděl Akord přenesením svého následného příspěvku do jeho " soukromého" vlákna, kde v podstatě přiznal své pochybení. Když jsem mu chtěl v tom vlákně "podat ruku" k smíru, zjistil jsem, že je zamknuté. To mi nepřipadalo fér a přenesl jsem části Akordova přiznání do vlákna gravitační motory, kam meritorně patří. Tam ovšem Akord své přiznání chyby razantně popřel. aNONym jej v tom "kolegiálně" podpořil. Víc k tomu nemám co dodat. I špatná zkušenost je zkušenost.
Děkuji za rychlou odpověď (a za lichotku :) ). Je tedy možné, aby jste si vzájemně "podali ruku" třeba i v tomto trošku specifickém vláknu ?

rival - živý člověk - suverén
Návštěvník

Rival píše:
Anonymous píše: Všemi vážený admine. Nevím zdali jsi sledoval poslední vývoj ve vlákně: gravitační motory. Vznikla tam tato situace: dostal jsem se s Akordem do věcného sporu o dva jeho výroky. Na mé protiargumenty odpověděl Akord přenesením svého následného příspěvku do jeho " soukromého" vlákna, kde v podstatě přiznal své pochybení. Když jsem mu chtěl v tom vlákně "podat ruku" k smíru, zjistil jsem, že je zamknuté. To mi nepřipadalo fér a přenesl jsem části Akordova přiznání do vlákna gravitační motory, kam meritorně patří. Tam ovšem Akord své přiznání chyby razantně popřel. aNONym jej v tom "kolegiálně" podpořil. Víc k tomu nemám co dodat. I špatná zkušenost je zkušenost.
Děkuji za rychlou odpověď (a za lichotku :) ). Je tedy možné, aby jste si vzájemně "podali ruku" třeba i v tomto trošku specifickém vláknu ?
Bohužel, myslím, že pro následné kroky Akordovy, kdy mne defakto prohlásil za neschopného pochopit jeho slovní ekvilibristiku, to není možné. Udělat ze mne hlupáka, který nepozná "dvojí negaci" ve větě kde nejsou žádné větné zápory, to je zbabělý způsob "kruhové obrany".
Jen tak zkusmo: jak byste pochopil větu: „Přiznávám, že jsem se sekl, když jsem se přiznal“?
Další jeho autentický výrok v soukromém „chlívku“: „I vul ví, že motor nemá nekonečný kroutící moment, jenom já ne - jasne jsem napsal pravý opak, že by musel mít nekonečný kroutící moment, pokud by se ten výkon musel použít pro akceleraci“.
Na závěr celého toho sebezpytného příspěvku napsal tu výše uvedenou slovní šarádu: „Přiznávám, že jsem se sekl, když jsem se přiznal“. Takže: primárně se k něčemu přiznal (viz jeho výrok: I vul ví,...) a následně ho mrzí, že se přiznal? To je konstrukce té údajně „dvojité negace“! V Čechách tomu říkáme: vychcanost. Pro mne tím ztratil Akord věrohodnou integritu.
Promiň, admine, že jsem Tě zdržel tím obšírným „zpravodajstvím“, které samozřejmě vyjadřuje jen můj pohled; Akord to jistě vidí jinak.
P.S. Ta (lichotka) v prvotním oslovení nebyla trapná lichotka, ale reálně odpozorovaný fenomén.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“