Ahoj všichni
MMS jsem koupil 2.4.2009 od "Z Technology s.r.o." (
http://www.emms.cz). Byl to komplet 100 ml MMS a 100 g kys.citronové plus 100 ml lahvička plus kniha Jima Humbleho MMS 1. vydání vše za 890 Kč plus poštovné 140 Kč (celkem pálka na to, že chloritan sodný je za pakatel a kyselina citronová taky, ale bylo to něco novýho a knížka k tomu..... ).
Moje zkušenosti:
Já 84 Kg 184 cm 43 roků // Ona 49 Kg 160 cm 41 roků (R=ráno V=večer K=počet kapek MMS aktivovaných 5 x počet kapek kyseliny)
Oba relativně zdraví, sportovně založení chtíc se zbavit všech případných breberek.....
1.den V= 1K // 1K
2.den R= 2K // 2K V= 3K // 3K
3.den R= 4K // 4K(těžký průjem,zvracení) V= 5K // 0K(zimnice)
4.den R= 6K // 1K V= 7K // 2K (oba lehký průjem)
5.den R= 8K // 3K V= 9K // 4K (oba lehce "rozhození" jinak to šlo)
6.den R= 10K // 5K V= 11K(jako 5.den) // 6K (špatně od žaludku=tlak)
7.den R= 12K (zvracení,silný průjem) // 0K (špatně od žaludku) V= 10K // 5K (oba únava)
8.den R= 10K // 5K
Od osmého dne jsme to oba přestali brát. JÁ z důvodu totálního odporu k pachu oxidu chloričitého a ONA ze soucitu ke mě, ale ještě několik týdnů si čistila zuby roztokem 5 kapek MMS a 25 kapek kyseliny v 1 dl vody. Při aktivaci a vývinu oxidu chloričitého jsem se musel hodně držet abych nehodil pořádnou kosu hned po ránu ještě celých 14 dní. Je to už dříve zmiňovaný reflex na tomto fóru, kdy se mozek prostě blokne, tak pozor na to a nepodceňujte tento reflex. Raděj si zacpěte nos nebo opravdu řeďte džusem atd. Brácha se toho půl roku nemůže zbavit! Je to v podstatě důvod proč jsem MMS neužíval od jara ani já
Možná to bylo opravdu zbytečnou honbou za docílení 15 kapek za každou cenu.... Až humbuk kolem prasečích a jiných morových strašáků mě přiměl oprášit lahvičky MMS a pokusně dal koupel podle návodu. Cítil jsem se skvěle a kupodivu mi vůbec nevadil oxid i přesto,že jsem si čichnul přímo při aktivaci ke skleničce!
Můj názor na konec:
1) Neřešil bych co je jak naředěný, podstatná je aktivace dostatečným množstvím kyseliny a to 1 MMS ku 5 kyseliny je vždy dostačující od 20%-30% chloritanu sodného.
2) Každý člověk je jinak citlivý k MMS a to svým zdravotním stavem,váhou,věkem,pohlavím atd. tak nesoupeřte jako já kolik toho do sebe dostanete, ale poslouchejte svoje tělo a pokud vám nedělá problém 100 kapek tak si je klidně dejte a stejně tak citliví si můžou dávat svou hranici třeba 2 kapky. Hlavně se nesmíte cítit dlouho špatně bez změny k lepšímu. Můj názor je brát často (co 2 hodiny) menší dávky, protože stejně oxid chloričitý v krvi koluje maximálně tuto dobu. Jak napsal
děda Slavík "To znamená, že každé dvě hodiny dodám tělu jako pomoc jen malé pohlazení pro svinstvo, které chci z těla odstranit.
Když ale dám tři dávky za den po 16 kapkách, tak je to třikrát za den pořádná rána pěstí do nepřítele a šance úspěšnosti vyšší, něž dlouhodobá hlazení" taky názor a na odolnější breberky jistě účinné, ale je důležité k takovým dávkám dojít postupně a ne silou.
Teď řeším vlastní výrobu MMS naředěním 80% chloritanu v prášku nebo přímo koupí roztoku 25% na úpravu pitné vody. Jsem tak trochu chemik tak mi připadne dost ujetý další dávku 100 ml kupovat za 300 Kč
Jsem ze Střední Moravy,tak sháním lidičky na společný nákup soudku chloritanu, protože jen pro sebe by mi vydržel 1000 let
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)