...vánoce za námi....klídek a pohoda...martin11 píše:....náš kolega...filuta oo7.....slíbil, že ztracený díl dodá...ale až příší rok....tedy hned z kraje..ale hlavně jemu dík za výrobu kostry motoru..
...no a kdo byl zlobivej...jako já ...tak si nadělí stavebnici sám.....mě už přišla na dvacítku.....takže od ježiška stejně nic nečekam....no tedy tajně jo...co kdyby.......m11
...v příloze "suchá" sestava.....sestavil jsem si pro radost 1 píst a 1 ojnici...a poskládal to jen tak k sobě...chybí středový díl....a držák vedení pístu....takže se to zdá být dost zmatené....také na fotkách není ani 1 magnet....máte to zde jen proto, aby jste se měli na co těšit...
...při této hře se stavebnicí jsem samozřejmě narazil na několik problémů....ale to je uděl průkopníků....nemám kde opisovat....
...slibuju , že každý den večer něco udělám....když ono to na papírovém výkresu vypadalo tak jednoduše.
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
...laserová vypalovačka je fantastická...poděkování vzláště Filuta 007...ale díly je třeba ručně doladit....ten píst jsem dolícovával asi 3 hodiny....a je jich zde 12...!!!....také se musí udělat všude závity....asi 80 šroubků se musí někam zaparkovat...tak....hezký den zdraví martin11
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)