habana píše:Na dotazy k Meggie, kterou mi p. Gellner zachránil, ještě pro pořádek dodávám:
Působil na dálku.
A trvalo to asi 14 dní, než se najednou postavila na zadní.
A předtím rok nechodila s prognózou stav neměnný...
podle toho MVDr., co jí potom viděl, tak říkal, že svalstvo má na zadních běhácích naprosto v ažůru, neatrofované...
A ještě jedna veliká změna: spolu s páteří měla pravděpodobně obdobně postižený i vnitřek, protože tak posranej a pochcanej koberec... tak to ste ještě asi neviděli.
Neudržela v sobě vůbec nic. Celej ten rok.
Po zásahu p. Gellnera je vše TÉMĚŘ V POŘÁDKU.
Máme spočítáno, že čuba vydrží bez venčení 7-9 hodin přes den a v noci libovolně dlouho.
Tož takto.
A možná sem ještě dám jedno video ze současnosti, aby bylo jednoznačně vidět, že jde o stejné psisko. Ostatně to její oko jí zcela jednoznačně identifikuje.
HOWGH !
Ahojte. Vím, že reaguju na poměrně starý příspěvek, ale nedá mi to. Mám k tomuto problému myslím co říci. Pokud dojde k mechanickému poškození míchy (patří sem i útlak vyhřezlou ploténkou) a následné ochrnutí, lékaři vždy ríkají, že je to nevratný poškození, případně že se uvidí, co všechno se obnoví. Je to dáno tím, že neurologie je v plenkách a doktoři o nervech ví doslova hovno, přestože mají daleko větší znalosti než já nebo my laici. V případě takového úrazu totiž nikdo není schopen říct, která vlákna jsou zpřetrhána, která jen odizolována (myelinový obal) a která funkční. Jejich ego velkých pánů doktorů jim nedovolí říct: "nevím, já prostě nevím co jak to tam je a co se bude dít dál". Dovoluju si to tvrdit, protože sedím na vozíku už desátým rokem a hodně lží jsem si za tu dobu od lékařů vyslechl. Existuje i pár vyjímek, před těmi smekám a to jsou podle mého skuteční doktoři. Uznávají své omezené znalosti, nedělají z vás blbce a jsou ochotni se učit nové(staré) věci.
Habano, k tomu pochcanýmu koberci
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Meggie neměla nic s vnitřkem, jen prostě měla ochrnutý i svěrače, to je celý. A stejně, jako se jí propojily nervový dráhy do tlapek, propojily se i do těchto svěračů. S tímhle bojuje asi každý, kdo je v tomhle průseru. Někdo líp, někdo hůř...
Jinak k tématu léčitelé. Za tu dobu co sedím už jsem vyzkoušel různý léčitele u nás i na Slovensku. Zatím žádný z nich mi nepomohl s ochrnutím (myslím zlepšit nebo obnovit hybnost nebo funkci). Pomohli mi ale čaje od pana Jukla v doprovoných problémech, jako třeba močové infekce, zácpa apod. Tady bych možná dělil tyto lidi na bylinkáře, diagnostiky a lečitele. Někteří umí jen jedno, někteří jsou dokonce 3v1
Protože taky ještě hledám a vím, že nic není ztraceno ani po deseti v sedě, byl bych rád, kdybyste sem napsali kontakty na léčitelé, diagnostiky i bylinkáře, kteří opravdu umí.