Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Petře

Příspěvek od aNONym »

Anonymous píše:
Novák píše:Tak tohle bylo hodně ubohý,nejdříve zbaběle zrušíš svoji registraci a pak jako anonym jenom urážíš.
Je mi tě líto.
Zajímave, že si se neozýval, když urážení bylo opačným směrem. Bylo to zbabělé, nebo jenom určitý druh "prolézaní otvorem"?
P.
Obrázek
( Z http://www.novinky.cz/cestovani/188605- ... otivy.html . ;) Non )

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Werich

Příspěvek od Akord »

potvora nejspíš nebyl vubec hloupý a mohl s tím mít problém denne. Myslím, že ti, co jsou na fóru déle už vedí, kdo je kdo. To, co vadí je určitá infekce, která obvykle vzniká jako dusledek nekorektních postupu. Je v porádku, když se nekdo rozhodne bádat, pokud tím neomezuje jiné, to je obecnejší rovina. Dnes však na nekteré úkoly jednotlivec často nestačí a je nutno sáhnout k tímové práci. Tam vždycky byl a bude nejaký problém. Lidé nejsou stejní, a každý delá jiným zpusobem, postupem a výkonem. Na fóru se taky objevily pokusy o tímovou práci, avšak často bez toho, že by všichni zúčastnení vedeli oč jde, a navíc informace nebyly často objektivizovány. Tak tady docházelo treba k tomu, že byl nekdo nekým nucený skládat krystalku, ačkoliv by v pohode udelal treba televizi. Jiná skupina lidí, která se nestihla zorientovat se zase napapala prímo geneticky modifikovaných infomací. Na to jsme se zlobili už za sociku, kdy rozkazovali komunisti, kterí se v oboru nevyznali. Objektivizace určité hierarchie nebo jiné struktury je docela problém. Teď se zlobíme na bankére, kterí si pohazují miliardama, a pritom chovají tak, že bez nich by svet nefungoval. Vubec si nepripouští, že bez nich by veci mohly jít i lépe. Takže zdá se, že bez určité objektivity a sebekritiky to fakt nikam nepujde. V principu já nejsem proti bankérum, nebo manažerum, stejne jako vuči nekterým vudčím osobnostem na fóru. Nic jednodušší, než vypadnout. O to tu snad asi nejde. Nejspíš se tu príliš vyjelo z vecné roviny a namíchalo príliš mnoho mystifikace. Chápu vše treba jako pokus využít jiné lidi na zvýšení tvorivého výkonu podobne, jako se využívá strojový čas superpočítaču, nebo malých počítaču na síti. Jenomže pokud ty počítače jsou nakrmeny nesmyslnými úkoly, tak spíše klesá šance na nejaký objev. Je to podobné jako slepá výhra v první cenu v loterii. I to se občas stává, ale historie mluví spíše o opaku, kde vubec nejde o účastníky loterie. Jsem pro tradiční a korektní postupy, které stejne vedou k novým vecem, tam se taky vyskytují chybové a náhodné prvky, které lze však zpracovat postupem čitelným pro ostatní. Navíc by mel každý dusledne vystupovat za sebe, nedelat nekomu jinému reklamu, nebo propagaci, a nepouštet se príliš do osobní roviny.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Životní ponaučení

Příspěvek od Iv »

Někdy je moc dobré pochopit starší se životními zkušenostmi, většinou tam bývá hloubka života, ikdyž některým na první pohled se to zdá jiné. Příloha je velmi poučná.
Motto:
V pozdějším věku jsem studoval Bibli a po přečtení jsem si myslel, že ho uchopím, ale neuchopil, měl jsem se zlobit a nenávidět toho, co tu Bibli napsal?
Ne, až časem jsem přišel na to, jak tomu porozumět a myšlenky uchopit a snažit se jít životem dál s jiným porozuměním.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Běh událostí

Příspěvek od Iv »

xx
Pochopils Anonyme P. Pořád tupej a pln nenávisti. :lol: Škoda tady času.
Naposledy upravil(a) Iv dne sob 16 led 2010 0:21, celkem upraveno 4 x.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Zábava

Příspěvek od Iv »

xx
Nepochopils Anonyme P, proč jsem to smazal ? Pořád tupej a pln nenávisti. :lol: Škoda tady času. Je to skutečnost, ale nestojí mě to za to, to zveřejňovat, hlavně pro takový, kteří si hned myslí do ví co.!!!
Naposledy upravil(a) Iv dne sob 16 led 2010 0:38, celkem upraveno 5 x.

Návštěvník

Re: Zábava

Příspěvek od Návštěvník »

Kam se ti stratili všichni odvolaní izraelští diplomaté? :laugh:
P.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

Anonymous píše:
P.
Jinak Petříku, pokud ti tak lezu na nervy, stačí říct a nebudu ti tady zavazet. Rivala požádám o smazání mých všech příspěvků i vláken a můžeš být spokojen. Víš, nejsem povinen číst tvoje invektivy a jak rád to zde vše převracíš,ironizuješ, jseš nefalšovaný produkt této materiální společnosti. Já jsem nezačal a až jsem se ozval, tak ti to vadilo. Jistě, tady jen plačeš že jsem začal já, opak je pravdou, ale víš co , mě ta tvá dětská hra už nebaví a budu se moci plně věnovat sobě,toho volného času jsem obětoval zde hodně, jo a nezapomeň zase ironizovat, jseš hold BOREC. Tou svou "iniciativou" + pár jedinců jste jen docílili toho, že odešli někteří dobří staří členové, kteří sem nezištně dali svá poznání ( když si to uvědomím, je mně do plače, ale jako jsi ty, neznáš pojem lítost, co to je, viď)a přestali přispívat do fora, asi to byl záměr, ale iniciativa a výsledky šli k nule, jen blábolení a slov přibylo, to ano. To je blbě, to neodpovídá, to je nemožné, mé zkušenosti, pak dokonce nějaká údajná ideologie a pod. ale my tady nejsme od toho, aby jsme ctili fyz. zákony, ale aby jsme našli v nich chybičky a hledali jiné cesty, než jsou v učebnicích. Těch poznatků i z týmu by se sem vešlo ještě hodně, ale proč, pro ironizování a zesměšňování, ne, plácejte se po zádech, zmizla zde otevřenost, ta naivní, dětská, bez strachu zesměšňování, ironizování a tím to vše spadlo. Povedlo se Vám to.!!!! Nakonec nevím co tad všichni tedy opruzujem, vždyť si všechno můžeme koupit a ostaní věci nám vymyslí vědecké týmy, tak pak nevím, co tady řešíme, když jedinec, nebo dva nic nezmůžou, jak tady taky bylo řečeno. Rivale, skonči to, budeš mít více času pro sebe a rodinu!

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Iv píše:
Anonymous píše:
P.
Jinak Petříku, pokud ti tak lezu na nervy, stačí říct a nebudu ti tady zavazet. Rivala požádám o smazání mých všech příspěvků i vláken a můžeš být spokojen. Víš, nejsem povinen číst tvoje invektivy a jak rád to zde vše převracíš,ironizuješ, jseš nefalšovaný produkt této materiální společnosti. Já jsem nezačal a až jsem se ozval, tak ti to vadilo. Jistě, tady jen plačeš že jsem začal já, opak je pravdou, ale víš co , mě ta tvá dětská hra už nebaví a budu se moci plně věnovat sobě,toho volného času jsem obětoval zde hodně, jo a nezapomeň zase ironizovat, jseš hold BOREC. Tou svou "iniciativou" + pár jedinců jste jen docílili toho, že odešli někteří dobří staří členové, kteří sem nezištně dali svá poznání ( když si to uvědomím, je mně do plače, ale jako jsi ty, neznáš pojem lítost, co to je, viď)a přestali přispívat do fora, asi to byl záměr, ale iniciativa a výsledky šli k nule, jen blábolení a slov přibylo, to ano. To je blbě, to neodpovídá, to je nemožné, mé zkušenosti, pak dokonce nějaká údajná ideologie a pod. ale my tady nejsme od toho, aby jsme ctili fyz. zákony, ale aby jsme našli v nich chybičky a hledali jiné cesty, než jsou v učebnicích. Těch poznatků i z týmu by se sem vešlo ještě hodně, ale proč, pro ironizování a zesměšňování, ne, plácejte se po zádech, zmizla zde otevřenost, ta naivní, dětská, bez strachu zesměšňování, ironizování a tím to vše spadlo. Povedlo se Vám to.!!!! Nakonec nevím co tad všichni tedy opruzujem, vždyť si všechno můžeme koupit a ostaní věci nám vymyslí vědecké týmy, tak pak nevím, co tady řešíme, když jedinec, nebo dva nic nezmůžou, jak tady taky bylo řečeno. Rivale, skonči to, budeš mít více času pro sebe a rodinu!
Toto není k věci. Dal jsi sem blábol a místo uvedení na pravou míru jenom plácaš nesmysly.
P.

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Iv píše:Tou svou "iniciativou" + pár jedinců jste jen docílili toho, že odešli někteří dobří staří členové, kteří sem nezištně dali svá poznání .....
....... Rivale, skonči to, budeš mít více času pro sebe a rodinu! [/color]
Neprehánej. Jinak to mužu chápat tak, že když to nepujde s tebou, tak to nemá jít vubec. Já mám jiný názor. Určitý stupeň arogance nekterých málo ukáznených účastníku fóra je príčinou, proč nekterí členové odešli, nebo si udelali určitý odstup. Skostnatelí fyzikové mají hodne společného se skostnatelými videama a jejich autory treba na youtube. Oba nemají co nové ríct. Já taky riskuju 100procent zbytečnou práci pri snaze cokoliv vyrešit, a tak nevím, proč se zlobí všichni, kterým to nechodí a ješte chtejí za to bonbón.

...nojo...

Děda Slavík, marx, buky....

Příspěvek od ...nojo... »

Děda Slavík, marx, buky - sem s připomínkami....

:D

gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Děda Slavík, marx, buky....

Příspěvek od gromit »

...nojo... píše:Děda Slavík, marx, buky - sem s připomínkami....

vidíš jak dokážeš být rozumný - proč nejsi stejně rozumný v diskuzi a nenecháš ty hochy ať si hrají?

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
..nojo...

Re: Dìda Slavík, marx, buky....

Příspěvek od ..nojo... »

gromit píše:

vidíš jak dokážeš být rozumný - proč nejsi stejně rozumný v diskuzi a nenecháš ty hochy ať si hrají?
Hrají?

A co/na co (si) hrají...?

= =
Dle mého se spíš točí v bludech...

*
Kšeftman obchodník potřebuje neználky, aby trhnul.

Já bych raději viděl kolem sebe lidi znalé, ne tápající...

gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gromit »

..nojo... píše:
gromit píše:

Hrají?

= =

*

jeden si hraje na psychoanalytika, druhý na nového Newtona, třetí s magnety - a všichni hlavně s klávesnicí počítače..

tak proč nesleduješ radši Aldebaran nebo Sysifos fóra? tam je to samý znalý... jaká myslíš že je úspěšnost tvé mise tady???

jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od jvj56 »

..nojo... píše:
gromit píše:

Hrají?

= =

*

Anonymní ...nojo... proč na toto forum vůbec chodíš a ztrácíš čas?
Ani se neumíš zaregistrovat pod nickem?
Tady se řeší něco co možná bude, přinese něco (třeba MMS), a i jiné problémy.
Osobně uznávám konstruktivní opozici (třeba Akord).
Osobně ti doporučuji ODEJDI a nevracej se !!!
Nerozumíš, neumíš pochopit myšlenky jiných, tak BĚŽ jinám.
Přeji mnoho úspěchů
:(

gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gromit »

jvj56 píše:
..nojo... píše:
gromit píše:
Hrají?

= =

*

Anonymní ...nojo... proč na toto forum vůbec chodíš a ztrácíš čas?
Ani se neumíš zaregistrovat pod nickem?
Tady se řeší něco co možná bude, přinese něco (třeba MMS), a i jiné problémy.
Osobně uznávám konstruktivní opozici (třeba Akord).
Osobně ti doporučuji ODEJDI a nevracej se !!!
Nerozumíš, neumíš pochopit myšlenky jiných, tak BĚŽ jinám.
Přeji mnoho úspěchů
:(
zkus ho trochu chápat - jako Karban už byl jednou vyobcován, nemá to tady jednoduchý... a přesto zůstává
Proč asi?

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“