já věděl že to jarda jako odborník zachrání....
No k mému případu.....
Celej život poslouchám ,že za můj problém může jakási učitelka ve školce co mě násilím přeučovala z leváka na praváka.....
no a od té doby mám v sobě pěstovanou zlobu na tu paní co za to může....mimo jiné mám v sobě skrytu zlobu i na rodiče že s tím dělaly málo a na doktory co to taky nedovedli pochopit a zmohli se na to že mě předepisovali diazepam na uklidnění.....
a podstatou etikoterapie ,je pochopení příčiny problémů a podívat se na sebe ,jestli ten problém co máme ,si vlastně nezasloužíme ,třeba za to jak se chováme ke svému okolí...já např.byl hodně velikej sobec (a trochu pořád asi ještě su)..
a taky su hodně hyperaktivní a vše dělám strašně rychle ,včetně mluvení,mozek je někdy rychlejší než hlasivky.....takže u mě to chce podle etikoterapie naučit se odpustit všem co si myslím že za to mužou,potom naučit se spomalit a chovat se k lidem kolem mě nesobecky....a postupně překonávat strach z komunikace......a vůbec všeobecně změnit svůj život....
(Každopádně su rád že mám nějaký problém ,protože bych pak nebyl na takové cestě kde jsu a které jste i vy součástí ,za to díky Bohu)...
to vše je ,si myslím ,mnohem pracnější než se spoléhat na pomoc lékařů,léků,MMSka či antiparazitik
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
(ted sem si vzpoměl ,co třeba ty Palo? co ty a rodiče? říkal si myslím že maminka může tochu za tvoje problémy....jakej máš na to názor.?...):lol:
je sice pravda že muj problém je spíš duševní než fyzické povahy ,ale v jádru jde stále jen o to tělo....
....
no tak sem si udělal z monitoru zrcadlo......což je vlastně ta práce etikoterapeuta ,převážně je potichu a nechává člověka aby se sám rozebral ,pochopil podstatu a příčinu svého problémů ,případně jen trošku popostrčí.....
každopádně dovede takhle pomoci se samovyléčit lidem ze spoustou chorob ,včetně rakovin a podobných závažnějších problému.........
co jardo ,jdu na to správně? dik žes to téma etikoterapie sem zavedl....když tak to proberem mezi ovečkama
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
A vám všem přeji hezký jaro......(snažím se to přivolat)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)