Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Animálnosti

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
Hmm...

Re: otázka na identitu

Příspěvek od Hmm... »

martin11 píše:...takže ..nemůžeš...
Hmm... a ďakujem .P.

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

edit: spadla mi linka a napíšu to jinak

Příspěvek od Akord »

Martine, a co když neblafuje, ale ho to proste stálo práci spočítat. Nejde po nikom chtít, aby napsal, co napsat z nejakého možná i etického duvodu nechce.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

všem... a nejen anonymům

Příspěvek od martin11 »

Akord píše:Martine, a co když neblafuje, ale ho to proste stálo práci spočítat. Nejde po nikom chtít, aby napsal, co napsat z nejakého možná i etického duvodu nechce.
...no dobře, tak neblafuje....ale....
,,,já jsem já....osobně znám Gromita, Ilema, JOVA, La, SAO, Jeffa, Rivala, Poota, Gabču, Karla Dr, Barbuchu, Lajoše, A&F, Pištu, Kutila, Martinq, Habana, Luba Novák, ...s mnoha dalšími jsem si osobně vyměnil SZ...a to nejen v diskusi na tema MM....
...s těmi , co jsem jmenoval /možná jsem na někoho zapomněl :oops: ...výčet je ve fofru/, myslím není problém....a tito by se nikdy nesnížili k nějakému anonimismu.....prostě to nemají zapotřebí....jsou zde. protože tu chtějí být, a mají opravdu i osobní radost, když se někomu něco povede...mě už také není 20...ani 40...ale 60... :shock: ....a protože nejsem technik, ale výtvarník...tak asi i jinak vnímám mentalitu lidí....a to právě těch techniků...na výtvarném foru nebo literárním.....jo to by byl problem.....ale asi se mozky a nátury lidí "nějak" liší.....
...je pravda, že se někdy spletu v hodnocení ai muj příspěvek není to pravé do diskuse..ale svuj názor se nestydím, když ulítnu, tak se omluvim....
...a zde....nevidím etický důvod nenapsat , kdo je kdo...já osobně jsem dost dohledatelný....iný zde si svoji identitu přísně střeží....proč asi...???....mohl bych jmenovat několik lidí, kteří, ne že by škodili....ale nějak se skrývají.....asi to má svuj důvod....ventilují zde svoje názory, které by pod svým jménem nikdy nevyslovili....to také musí mít nějaký důvod...jaký to je otázka, na kterou si sám sobě .....z textu, který čtu na skle odpovím....
mojí slabostí je, že nerozumím počítačům, takže neumím zjistit z jakého IP je psáno to a to....ale i kdybych to uměl....tak to zkoumat nebudu....a ten , anonym....co to zjistil......a nechce to zveřejnit.....tak s tím kryje co....???....hmmm,,,,,asi hlavně sám sebe.....
....tak se na mě Akorde nezlob za tato slova.....a pokoj lidem dobré vůle zde na Foru.....všem hezký den martin11 :lol: & karkulka :oops:

... věřím, že se " TO " povede ......
Hmm...

Re: všem... a nejen anonymům

Příspěvek od Hmm... »

martin11 píše:...já jsem já....osobně znám Gromita, Ilema, JOVA, La, SAO, Jeffa, Rivala, Poota, Gabču, Karla Dr, Barbuchu, Lajoše, A&F, Pištu, Kutila, Martinq, Habana, Luba Novák, ...s mnoha dalšími jsem si osobně vyměnil SZ...
To že poznáme človeka osobne ani zďaleka neznamená že aj vieme čo môžeme od neho očakávať . Bol by si asi veľmi prekvapený koľko je takých a to i medzi tými ktorých si tu menoval , ktorý nepoznajú ani samých seba . P.

martin11
Zasloužilý člen

Re: všem... a nejen anonymům

Příspěvek od martin11 »

Hmm... píše:
martin11 píše:...já jsem já....osobně znám Gromita, Ilema, JOVA, La, SAO, Jeffa, Rivala, Poota, Gabču, Karla Dr, Barbuchu, Lajoše, A&F, Pištu, Kutila, Martinq, Habana, Luba Novák, ...s mnoha dalšími jsem si osobně vyměnil SZ...
To že poznáme človeka osobne ani zďaleka neznamená že aj vieme čo môžeme od neho očakávať . Bol by si asi veľmi prekvapený koľko je takých a to i medzi tými ktorých si tu menoval , ktorý nepoznajú ani samých seba . P.
...asi bych to měl v sobě překousnout a nereagovat...původně jsem myslel, že vím kdo jsi...ale asi nevím.....tak se zeptám....viděl jsi mě někdy někde osobně...???....ale prosím upřímnou odpověď...martin11 :lol: .p.s../nemyslím v televizi.../

Hmm...

Re: Všem

Příspěvek od Hmm... »

Palo píše:Kecalové a prudiči nám nikdy nepomohli, tak nevím, proč by sem měli mít přístup.
Ak hovoríš o sebe , tak tebou navrhované riešenia by mohlo tomuto fóru napomôcť . Kto je vlastne to =nám= ? P.

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

Hmm... píše:
Palo píše:Kecalové a prudiči nám nikdy nepomohli, tak nevím, proč by sem měli mít přístup.
Ak hovoríš o sebe , tak tebou navrhované riešenia by mohlo tomuto fóru napomôcť . Kto je vlastne to =nám= ? P.
...nám je... nám... registrovaným, často s www stránkami...ubylo by ...nebo by jste zmizeli vy anonymové...a mysli si o mě co chceš.....hlavně nereaguj./.konečně od tebe toho také moc nevypadlo../...nebo se rozzlobím...a budu zlá./ vlk je můj kámoš/..karkulka :oops:

Hmm...

Re: Anonym?

Příspěvek od Hmm... »

jvj56 píše:Já bych anonymům povolil si jenom číst.
Odhalil bych aspoň částečně IP adresu, somotný nick je taky anonymní.
Navrhuji Rivalovi o tom hlasovat.
Tieto návrhy tu boli podané už niekoľko krát , no doteraz bezúspešne . Domnievam sa , že pri zverejňovaní IP adries by tu výrazne klesol počet jak prispievateľov tak i príspevkov čo je vzhľadom na počítadlo a s ním súvisiacou reklamou asi nežiaduce . P.

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

Hmm... píše:
jvj56 píše:Já bych anonymům povolil si jenom číst.
Odhalil bych aspoň částečně IP adresu, somotný nick je taky anonymní.
Navrhuji Rivalovi o tom hlasovat.
Tieto návrhy tu boli podané už niekoľko krát , no doteraz bezúspešne . Domnievam sa , že pri zverejňovaní IP adries by tu výrazne klesol počet jak prispievateľov tak i príspevkov čo je vzhľadom na počítadlo a s ním súvisiacou reklamou asi nežiaduce . P.
...to asi ano....ale hele...ruku na srdce....provoz fora něco stojí... :idea: :lol: ..a kolik jsi přidal na provoz fora....tuším , že nic.....na rozdíl od nás ...čitelných....tak co chceš....???....special , tvoje návrhy jsou na nic....m11

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

Hmm... píše:
martin11 píše:Domnievam sa , že pri zverejňovaní IP adries by tu výrazne klesol počet jak prispievateľov tak i príspevkov čo je vzhľadom na počítadlo a s ním súvisiacou reklamou asi nežiaduce . P.
...to asi ano....ale hele...ruku na srdce....provoz fora něco stojí... :idea: :lol: ..a kolik jsi přidal na provoz fora....tuším , že nic.....na rozdíl od nás ...čitelných....tak co chceš....???....special , tvoje návrhy jsou na nic....m11
... jaktože jeho návrhy byly na nic ??? ... ;) ... vždyť si vzpomeň, kolik veselí už přinesly ... :D ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Hmm...

Příspěvek od Hmm... »

Martin11 na čo sa tu zas hráš ? Naozaj si to myslíš že kaď máš svoju vlastnú WWW stránku že si tu pred ktorýmkoľvek z nás rovnejší ? P.

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

A(&F) píše:
martin11 píše:
Domnievam sa , že pri zverejňovaní IP adries by tu výrazne klesol počet jak prispievateľov tak i príspevkov čo je vzhľadom na počítadlo a s ním súvisiacou reklamou asi nežiaduce . P.
...to asi ano....ale hele...ruku na srdce....provoz fora něco stojí... :idea: :lol: ..a kolik jsi přidal na provoz fora....tuším , že nic.....na rozdíl od nás ...čitelných....tak co chceš....???....special , tvoje návrhy jsou na nic....m11[/quote]
... jaktože jeho návrhy byly na nic ??? ... ;) ... vždyť si vzpomeň, kolik veselí nám už přinesly ... :D ...[/quote]

...hm...asi jsem rytíř smutné povahy Sančo Panča....tomuhle humoru nějak nerozumím...ty anonymové jsou skutečně dvoudruhoví......užiteční...třeba P. a neužiteční P. ...to je ten co to tady kalí /Hmm/....co k tomu dodat.....nic....vzhůru k magnetickým motorům.... :idea: m11 :lol:

Hmm...

Příspěvek od Hmm... »

martin11 píše:a kolik jsi přidal na provoz fora....tuším , že nic.....na rozdíl od nás ...čitelných....tak co chceš....???
Budeš prekvapený no prispel som sem nielen technickými radami ale aj finančne . Nemám ten pocit že si to mozeš dovoliť o sebe tvrdiť aj ty . P.

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

Hmm... píše:
martin11 píše:a kolik jsi přidal na provoz fora....tuším , že nic.....na rozdíl od nás ...čitelných....tak co chceš....???
Budeš prekvapený no prispel som sem nielen technickými radami ale aj finančne . Nemám ten pocit že si to mozeš dovoliť o sebe tvrdiť aj ty . P.
...dobrá...abych mohl posoudit..a nejen já...můžeš nám zde připomenout alespoň 1 tvoji technickou radu.. :idea:
./..na výši tvého příspěvku na provoz Fora se ptát nebudu....to je tvoje osobní věc...ale napsal jsi....kdyby ubylo čtenářů zde, ubylo by finanční zhodnocení.../...tak jsem to připoměl, že provoz "něco" stojí....
....tak se pochlub.....čím jsi pomohl a kde a komu po technické stránce....m11 :lol: ...p.s. na rozdíl ode mne.....ale já nejsem technik... :shock:

Hmm...

Re:Anonym?

Příspěvek od Hmm... »

Uznávam , pekný pokus . K veci samotnej , je z čoho vyberať takže mohol by som ale nechcem . P.

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“