super odkaz, už mám zrcadlo na disku,
... co ty A(&F), koukal jsi sem ? Je tu asi 20 nákresů funčních PM z PM (= perpetum mobile z permanentních magnetů
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
super odkaz, už mám zrcadlo na disku,
... jo, jo ... tato stránka samozřejmě "němogla" ujít mojí pozornosti ... ale co se týče té fnčknosti ... tak Ti nevim, nevím, (neznáju) ...martinq píše:... co ty A(&F), koukal jsi sem ? Je tu asi 20 nákresů funčních PM z PM (= perpetum mobile z permanentních magnetůsano píše:Stránka replikantov magnetických zariadení ... http://www.fdp.nu ... sano)
...martinq píše:A přece se točí !!!
... pokud máš alespoň jeden pevný bod (a ten může být teoreticky vytvořen např. "silným gyrem" + řídící elektronikou) ... tak potom levitace za pomocí "hard" magnetů není problém ... ale zkus ten provázek "přeříznout" ...martinq píše:... na yahoo byl ve fotoforech automobil zaparkovaný na parkovišti asi 1,5m nad zemí, levitoval, po bližším zkoumání to nebyla fotomontáž, ale levitující auto, ...
... a blondýně upadnou uši..A(&F) píše:... pokud máš alespoň jeden pevný bod (a ten může být teoreticky vytvořen např. "silným gyrem" + řídící elektronikou) ... tak potom levitace za pomocí "hard" magnetů není problém ... ale zkus ten provázek "přeříznout" ...martinq píše:... na yahoo byl ve fotoforech automobil zaparkovaný na parkovišti asi 1,5m nad zemí, levitoval, po bližším zkoumání to nebyla fotomontáž, ale levitující auto, ...... A.
.. a některý i "pr..L(ka)" ...gewo píše:... a blondýně upadnou uši..A(&F) píše: ... ale zkus ten provázek "přeříznout" ...... A.
... ty hele chlape, ... nedělá se to přesně naopak ??? ... např.: já to zítra nadnesu lépe = zkuste to do (po)zítřka vyřešit = třeba budete ještě lepšíMim píše:......zkuste to do zítřka vyřešit...já to zítra nadnesu lépe...ale....třeba budete ještě lepší....
... ne, to jsem opravdu nezkoušel ... ale nicméně, po půlnoční SZ korespondenci s Gewo musím uznat, že určitá možná spojitost s patentem Ing. Karla Drbala tu zcela jistě je ... a kdo netuší oč se jedná, tak mu doporučuji přečíst si nějaký článek na netu ... např. http://www.oranzovestranky.cz/view.php? ... 2005120205 ...Jeff píše:Co se týká těch plotterových nožů mě napadlo, jestli jste také nevyzkoušeli účinky pyramidy, jak se kdysi prodávaly na udržování ostří žiletek a tím prodloužení jejich použitelnosti.Jeff