... zhledem tomu, že se následující debata "poněkud rozvinula", jsem tudíž jednotlivé příspěvky shrnul do jednoho ... pokud tento blok "takříkajíc přeskočíte", určitě asi o nic nepřijdete ... start i cíl je ponechán ... budíž to alespoň příkladem "jak nemá plodná diskuze vypadat" ...
------------------------
Mim: Permanetní magnety.... Jsou na prd....což to zkusit elektrifikovat?
A(&F): ... a ten generátor pohánět nejlépe párou, co ??? ... hele, jestli tagle budeme pokračovat dál, tak tu budu muset založit "Magnetickej Relax" ...
…
Mim: Neber si to ve zlém....prostě s tím díru do ementálu nenaděláš...ale, disciplína emagnetů je volná....není EE jako EE ( co je to EE?)
A(&F): ... tak to teda fakt nevim …
Mim: Neříkej nevím....musíš říct, dám se podat.
A(&F): ... tak si mne tedy podej ...
... mimochodem tenhle je "dvoustej" ... tak šup, pojď do mě ... A. ... (TZBP) …
Mim:
Indukce...magnetizace...reakce....co je na tom?
A(&F): ... promiň, buďto jsem přetaženej nebo "mimo mísu" (anebo obojí) ... to je otázka nebo odpověď ??? ... A.
Mim: Otázkáááááááááááá???????
Gewo: Je to tu fakt velmi poučné, ...
Mim: Pro Gewo... Šipky hezký a dále?
A(&F): ... tak ještě jednou, ... a buď trochen konkrétnější, ju ... jsem "na nohou" už skoro "dvaadvacet hodin", tudíž intelekt začíná slábnout (pomalu, jistě a nenápadně) ...
…
Gewo: … co "dále"? Přečtěte si to po sobě...
Mim: Co přemýšlet?
Gewo: Nemám čas na rébusy. Mám nějakou práci.
Mim: Pro Gewo.... Hned se nemusíš urážet....OK!
Gewo: Prdlajz urážet! To, co tu předvádíte je na chat...
A(&F): ... neboj Gewo, já to tu zítra trochu "pročistím" ... ale zatím čekám co z něj (MiMa) vypadne ...
Gewo: ... žeby kapesník?
Mim: OK.... Chlapci, jste oba velmi inteligentní a já také velmi unavený...myšlenka je položena...zkuste to do zítřka vyřešit...já to zítra nadnesu lépe...ale....třeba budete ještě lepší....klidnou a dobrou noc. Mim
Gewo: Re: OK ... ani kapesník?