Že je něco na stránkách NASA není ještě důkazem. Četl jsi poslední závěry? Našel jsi tam, kolik je energie v 1 m3 vakua? Žádná! A ty tvoje čísla 10^36 až 10^70 už ani nevím jestli Joule nebo čeho, to jsi myslel opravdu vážně. To by se pánové v NASA opravdu pobavili. Ukaž mi článek, kde to někdo dokazuje výpočtem. Jinak jde jen o bohapusté tlachání.Waldes píše:..................
1. No vec o ktorej ja viem tak tri desaťročia a ktorá je len čo ja viem pomaly pätnásť rokov na stránkach NASA teda o veľkosti energie ZPE bola pre teba novinkou.
2011-02-03 23:18 Edit: Záleží na úhlu pohledu. a.b
Pepan má naprostou pravdu a Keplerovy zákony to dokazují. Jen mu trochu uniklo, že planety nestojí na místě, a tedy, že se zrychlení získává z jejích pohybu. Tedy se jim malinkatá část jejich kinetické energie "ukradne".Waldes píše: 2. Rovnako ako zahlásil Pepan nebudem to znovu citovať, o nemožnosti dosiahnuť zrýchlenie gravitačným pôsobením. A to je to spoločné o veciach a ktorých neviete dokopy nič idete poučovať človeka ktorý sa tomu venuje pomaly desiatky rokov.
Waldes píše:...
3. COP > 1 je nesmysl všech nesmyslů, což bylo prokázáno a dokázáno nesčetněkrát, zatím co opak ani jednou. Čili poměr výskytu(COP menší než1) ku (COP větší než 1) se v limitě, kdy výskyt(COP>1)=0, rovná nekonečnu. To je pro mě dostatečně přesvědčivý výsledek.
4. Tepelné čerpadlo není důkazem, že COP může být větší než 1. Jestli nechápeš princip tepelného čerpadla, jsi pro fyziku definitivně ztracená duše. Víš ty, co je skupenské teplo? Jestli ne, nemůžeš tepelné čerpadlo pochopit a nedivím se pak ani, že tu soustavně kážeš bludy a sám bloudíš slepými uličkami vědy, kterými prošly již houfy tobě podobných a ty jsi ten, který si měl z toho vzít poučení.
N. Ukaž mi jedno jediné zařízení na celém světě, které má COP>1 aspoň 1,0000001. Jedno. Stačí mi jedno.
Ty tady šíříš takový nehoráznosti, že bys zasloužil ne cenu Bludný balvan ale cenu Bludná hora. Urážíš poctivé fyziky, kteří se po celé věky snažili přijít na kloub dějům a u toho objevovali přírodní zákony. Ty se chceš rovnat Newtonovi, Koperníkovi, Galileovi, Brunovi , který za pravdu byl upálen? Kde máš jaké výpočty, pozorování, měření? Všechno jsou to jen spekulace naprosto bez relevantních důkazů. Nedělej si naději, že při tomto přístupu na tebe čeká nějaký převratný objev. Prošel bys kolem něj, aniž bys si ho všiml, protože dokonalé pozorování podložené přesným měřením může vést k objevům. Bez něj můžeš leda objevit znova parní stroj. A kdo ví, jestli jsi ty zrovna ten, kterého by poklice poskakující na hrnci inspirovala. Ty bys v tom hned viděl záhadnou VE!
Nazdar!