Vývojový tým by stál za to, ale bylo by dobré vědět, co kdo může nabídnout. Já osobně mohu nabídnout:
1. pracuji na předtiskové přípravě, tzn. pokud uvažujete o zhotovení jakýchkoliv tištěných materiálů ať už pro potřebu členů nebo pro prodej (zisk), jsem ochoten vypomoct. Svoji práci nabízím zdarma za předpokladu, že se ke mě dostane jeden vytištěný kus (pokud bych dostal něco navíc, určitě neodmítnu
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
).
Co se týče tisku, tak pro brožury A5 (složená A4) bez drátěných skopek (s drátěnými skopkami jde o vazbu V1 - shodnou s časopisy) jsem schopen zajistit 2 Kč za list na černobílé laserové tiskárně (ne za stránku), tzn. 20 stránková brožura A5 vyjde na cca 10 Kč. Pokud budete chtít drátěné skopky, dá se zařídit někde v knihárně, ovšem to může vyjít třeba o 5 Kč na kus víc...
Možná by bylo možné se dohodnout s WM Magazínem, že bychom mohli zkusit vytvořit nějakou přílohu do tohoto časopisu.
2. znám dobrého chemika – mohu předat požadavky na vysvětlení, atd.
3. osobně pro pulzy využívám zvukový PC editor a zesilovač. Má to výhodu v tom, nemusím ztrácet čas na tišťák, u kterého pak mohu zjistit, že je k ničemu. Další výhoudou je, že si mohu udělat jakékoliv pulzy. Nevýhoda je v omezení výstupu zesilovače - síla (W) a kmitočet (Hz).
Mohu vypomoct k úspěšnému zprovoznění u Vás (pomoc s potřebným softwarem a způsob vygenerování zvuku).